Fantasy Premier League – Analyse av GW10 2023/24

Publisert: 30/10/2023 Sist Oppdatert: 30/10/2023 4 min lesetid

GW10 av Fantasy Premier League 2023/24 er nå over. Runde ti inneholdt spennende fotball, overraskelser og kanskje hodebry for mange Fantasy-managere. Ligacupen venter oss til uken, før neste runde av Premier League sparkes i gang på lørdag. Her gir Kongebonus’ eksperter deg en mer inngående analyse av hendelsene i runde ti av Fantasy Premier League.

Kongebonus Fantasy Liga

Det er ennå ikke for sent å bli med i vår egen Kongebonus Fantasy Liga 2023/24. Har kan du konkurrere med andre om saftige premier hver måned. Ligaen er i samarbeid med iBet og Qbet Casino og bettingsider. Alle premiene blir kreditert direkte til din spillekonto på en av de sidene!

Fredagstaco

Til fredagstacoen fikk vi servert en sterk 2-1 seier til Tottenham mot Crystal Palace. Det var en tett og jevn kamp hvor x-factoren hos stjernene til Tottenham ble den store forskjellen. James Maddison og Son Heung-min leverer nok en gang målpoeng og fortsetter den gode formen. Bakover på banen slipper Tottenham inn et sent mål som sprekker nullen, men det er verdt å nevne at Palace hadde noen store sjanser tidligere i kampen også, dermed var det ikke helt ufortjent. Destiny Udogie ble ikke klar til denne kampen, og det kan være lurt å følge med på skadesituasjonen før neste runde.

Lørdagsrunden

Chelsea tok imot Brentford hjemme på Stamford Bridge. Det ble som ventet en vanskelig kamp for Chelsea mot taktikeren Thomas Franks mannskap. Særlig Bryan Mbeumo skapte hodebry for Pochettinos gutter og han kopierer fangsten fra forrige runde med en scoring og en målgivende.

Deretter tok Arsenal imot Sheffield United hvor det var forventet klasseforskjell på lagene. Kampen levde opp til forventningene og det ble en knusende 5-0 seier til “The Gunners”. Eddie Nketiah ble den store helten med tre scoringer. Et populært valg før runden, Bukayo Saka, endte bare opp med en målgivende. Det er også verdt å merke seg at Gabriel nok en gang ble benket i en på papiret “lett” kamp for Arsenal.

Wolverhampton mot Newcastle var siste kamp som ble spilt på lørdag, og det ble ingen enkel kamp for favorittene fra Newcastle. Det ble en tett og tøff kamp mellom to påskrudde lag hvor Callum Wilson banket inn to scoringer som bare holdt til poengdeling mellom lagene. Pedro Neto leverte et målpoeng nok en gang, men det ble dessverre et skår i gleden med det som kunne se ut som en skade i baksiden av låret.

Søndag – dagen for blanks?

På søndag var det duket for en skikkelig fotballfest med flere fine kamper på menyen. West Ham mot Everton startet ballet, og det ble en sjansefattig og kjedelig kamp som Everton vinner 1-0.

Aston Villa spilte mot Luton Town i en kamp som endte 3-1, etter et selvmål og scoring fra Diaby og McGinn. Den store spilleren i denne kampen blir Diaby med 13p. Ollie Watkins ble sett på som en av de mest viktige spillerne å ha på laget før runden, og det er nok mange fantasy-managere som ble frustrert etter han leverte null målpoeng. Brighton møtte Fulham i en kamp som endte 1-1. Stjerneskuddet Evan Ferguson scoret ett mål, mens populære Mitoma endte uten målpoeng.

Samtidig spilte Liverpool mot Nottingham Forest på Anfield. Darwin Nunez leverte en målgivende og scoring, og ble kampens profil med 10 poeng. Mohamed Salah stoppet selvfølgelig ikke å levere, han endte opp med en scoring og 8 poeng. Tsimikas fikk med seg poeng for rent bur og var nær et bonuspoeng også.

Til å avslutte runden var det storkampen i Manchester, hvor Manchester United tok imot Erling Haaland og Manchester City. Det endte 0-3, hvor Erling Haaland fikk med seg to scoringer og en målgivende. Er han tilbake i sin storform? Det blir spennende å se han i neste runde mot Bournemouth. Marcus Rashford og Bruno Fernandes endte nok en gang uten målpoeng.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *