Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW24

Publisert: 09/02/2024 Sist Oppdatert: 09/02/2024 4 min lesetid

GW23 ble litt av en runde med haugevis av mål, faktisk ny rekord med antall mål totalt i runden. Det ble en runde med veldig store poengsummer på populære enkeltspillere, noe som utgjorde enorme forskjeller fra lag til lag. Fremover kommer det “double gameweeks” og “blank gameweeks”, derfor er det viktig å ha en klar strategi for chips fremover.

Oppsummering av GW23

Runden ble startet på Goodison Park med uavgjort 2-2 mellom Everton og Tottenham. Richarlison fortsatte målformen og scoret begge målene for Tottenham og dro med seg 15p. Den unge midtstopperen Branthwaite dukket opp på overtid og fastsatte resultatet til 2-2. Brighton viste prov på gammel storhet med en sterk 4-1 seier mot Crystal Palace. Gross leverte to målgivende pasninger og Joao Pedro fikk med seg en scoring igjen. Til mange managere sin store fortvilelse var Pervis Estupinan nok en gang benket.

Det så lenge ut som Fulham skulle ta en oppskriftsmessig borteseier mot Burnley, men den tidligere Molde-helten David Datro Fofana scoret to mål på slutten og sikret uavgjort. Newcastle mot Luton ble den mest målrike kampen denne runden med spinnville 4-4 som sluttresultat. Trippier leverte både mål og målgivende og Longstaff scoret to mål. Adebayo, Morris, Barkley, Ogbene og Doughty leverte målpoeng for Luton og fortsatte den gode formen.

Bunnlaget Sheffield United ble smadret 0-5 av Aston Villa. Watkins viste storform igjen med tre målgivende og en scoring som ga 18 poeng totalt. Rent bur og scoring på Alex Moreno er også verdt å nevne. Chelsea fikk det tungt mot Wolves og tapte 2-4 på hjemmebane. Palmer med scoring nok en gang og Cunha dunket til med hattrick på brua!

Manchester United tok en overbevisende 3-0 seier hjemme mot West Ham. Garnacho fikk med seg to mål og Højlund fant nettmaskene atter en gang.

Arsenal vant 3-1 mot Liverpool i toppkampen. Saka og Martinelli scoret hvert sitt mål og Gabriel puttet ballen i eget mål. Manchester City avsluttet runden med 1-3 seier borte mot Brentford. Phil Foden leverte en fantastisk kamp med et hattrick, og De Bruyne og Haaland fikk hver sin assist.

Spillertips og ekspertråd: GW24

Manchester City har dobbelkamp i GW25 og Foden/De Bruyne/Haaland MÅ inn. City kommer til å levere mange målpoeng fremover og det vil lønne seg å ha spillere derfra. Liverpool har en fin kamp mot Burnley nå, etterfulgt av dobbeltkamp i GW25. Jota, Darwin og Trent er nok de beste valgene fra Liverpool. Adebayo og Doughty er virkelig i form for Luton og de har kamp mot Sheffield United denne runden, etterfulgt av dobbeltkamp i GW25. Lykke til!

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *