Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW35

Publisert: 26/04/2024 Sist Oppdatert: 26/04/2024 4 min lesetid
tre av de spillerne som forventer å gi uttelling poengmessig i GW35
Hvem satser du på i GW35? Bilde: Premier League

Det ble en runde med noen vanvittige poengsummer på enkeltspillere som gjorde enorme utslag. Særlig de som gikk for Free Hit med Crystal Palace-spillere i fokus ble voldsomt belønnet. Enkelte fikk opp mot 200 poeng denne runden og gjennomsnittet var kun på 76 poeng.  Det kommer ny runde allerede på lørdag og det er bare noen få runder igjen av årets sesong. Her gjelder det å treffe på viktige beslutninger i innspurten.

Oppsummering av GW34

Brentford startet runden med å knuse Luton 1-5 på bortebane. Wissa fikk med seg to mål og Mbeumo leverte to målgivende pasninger. Sheffield United tapte sin første kamp i runden 1-4 mot Burnley. Det ble en meget viktig seier for Burnley i bunnstriden og Assignon ble kampens store spiller med både mål og målgivende. Neste kamp ble et 4-2 tap borte mot Manchester United. Bruno Fernandes slo knallhardt tilbake mot kritikerne med to mål og en målgivende.

Kampene i uken

Arsenal tok en kontrollert 0-2 seier borte mot Wolves i sin første kamp. Ødegaard og Trossard scoret hvert sitt mål. Neste kamp ble det total overkjøring i en 5-0 seier hjemme mot Chelsea. Ben White scoret to mål fra sin høyreback-posisjon og holdt rent bur som til slutt ga han 26 fantasy poeng. Havertz leverte to fine mål og Ødegaard var kampens store spiller, selv om det bare endte med to målgivende til slutt. Aston Villa tok en viktig 3-1 seier hjemme mot Bournemouth. Bailey ble meget viktig med både mål og målgivende, og Watkins leverte nok en gang to målgivende pasninger. Solanke scoret på straffespark for gjestene. Bournemouth vant til slutt 0-1 i sin neste kamp mot Wolves etter en scoring av Semenyo.

Crystal Palace leverte en sprudlende kamp og vant 5-2 mot West Ham i sin første kamp. Mateta scoret to mål og fikk med seg en målgivende. Eze og Olise leverte mål og målgivende begge to. I sin neste kamp vant Crystal Palace 2-0 mot Newcastle. Mateta scoret to mål nok en gang og endte runden med spinnville 29 poeng! Everton tok en viktig 2-0 seier mot Nottingham Forest etter mål fra Gana og McNeil.

Merseyside-derby var neste kamp og den vant de litt overraskende 2-0 mot et litt sløvt Liverpool-lag. Branthwaite og Calvert-Lewin scoret hvert sitt mål etter dødball og dueller i feltet. Liverpool spilte en kamp tidligere mot Fulham hvor de vant 1-3 på bortebane. Trent Alexander-Arnold og Gravenberch scoret hvert sitt mål og Diogo Jota leverte både mål og målgivende. Runden ble avsluttet med at Manchester City valset over Brighton med 0-4 på bortebane. Phil Foden scoret to mål og Kevin De Bruyne stanget inn sitt første mål med hodet.

Spillertips og ekspertråd: GW35

Chelsea og Tottenham har to kamper denne runden og burde være litt aktuelle dersom man sitter uten spillere derfra. I tillegg har begge lagene dobbeltrunde i GW37 også. Fra Tottenham er Son, Johnson og Maddison gode offensive valg. Bakover på banen er det litt mer usikkerhet, men Porro er et godt valg dersom han er skadefri og Romero kan være en liten joker. Fra Chelsea er Palmer og Gusto gode valg, men også der har det vært skadeproblematikk. Her burde man følge med tett inn mot frist for å få siste nytt om skadene.

Jackson på spissplass kan være et godt alternativ, men vær oppmerksom på at han er allergisk mot å sette store sjanser i mål. Newcastle har hjemmekamp mot Sheffield United og også dobbeltkamp i GW37. Isak og Gordon er de klart beste offensive valgene, og Schär/Burn er de tryggeste defensive valgene. Dersom man ønsker et mer kortsiktig valg kan Cunha mot Luton være fin og Bruno/Garnacho møter Burnley hjemme i en kamp hvor det fort kan bli en del mål.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *