Fantasytips for GW6 2023/24: Ekspertråd og Spillervalg

Publisert: 22/09/2023 Sist Oppdatert: 22/09/2023 2 lesetid
Julian Alvarez Manchester City

Med femte runde i premier league bak oss, ser mange Fantasy-managere frem til helgen og mer fotball! Er du en av dem som vurderer å bruke wildcard, eller vil du ta det rolig med det vanlige byttet? Kongebonus’ eksperter har sett nærmere på hvilke spillere du burde vurdere nøye før den kommende runden. Runde seks av Fantasy Premier League starter med hele 3 kamper klokken 16:00 lørdag, inkludert Erling Haaland og Manchester City!

Manchester City mot Nottingham Forest (H)

Manchester City er soleklare favoritter når de møter Nottingham Forest på Etihad Stadium lørdag klokken 16:00. Med full pott på sesongens første fem kamper, og hele 14-3 i målforskjell er det liten tvil om at her kan det bli mye mål. Vi ser på de notoriske poengtjuvene til Manchester City som et ‘must’ ¨ha denne runden.

Julian Alvarez – £6.8m

Alvarez har vært en av de store overraskelsene denne sesongen. Det er kun hans egen lagkamerat som har mer poeng hittil etter 5 runder, norske Erling Haaland. Den argentinske spilleren har også spilt 90 minutter i 4 av 5 runder, han ble byttet ut i 89 minutt mot Fullham. Med den gunstige kampen i runde 6 mot Nottingham Forest, vil Alvarez være et av de beste valgene. Han kommer fra en Champions League åpning mot den Røde Stjerne, hvor han leverte 2 scoringer. Det store spørsmålet er om Alvarez vil få like mange minutter i fremtiden. Med prestasjonen han har levert, er vi ganske sikre på at han vil få sjansen i rundene som kommer.

Erling Haaland – £14.1m

Den norske stoltheten har levert hele 45 poeng etter 5 runder, og topper listene i Fantasy Premier League. Han har levert en svimlende 7.03xG denne sesongen, og vi tror ikke han stopper her. Med Forest på hjemmebane i runde 6, spår vi at Erling Haaland disker opp enda en høy poengsum. Slår han de 20 poengene han hentet inn mot Fulham? Vi satser på det. Han er en sikker starter, tar straffespark og er det beste kapteins valget i gameweek 6.

Newcastle United FC mot Sheffield United (A)

Kieran Trippier – £6.5m

Som nevnt i vår analyse av GW5, så holdt Newcastle sitt første rene bur for sesongen. Sheffield United er en kamp vi forventer clean sheet fra Newcastle sin forsvarslinje. Trippier er en av de beste valgene for kommende runde, med sitt potensiale for målpoeng og rent bur. Newcastle har også en av de beste forsvarslinjene i ligaen, selv om de bare har holdt nullen en gang denne sesongen. Den underliggende statistikken tilsier at dette vil forbedre seg.

Trippier er ansvarlig for frispark, kan score og servere assist. Vi tror han kan bidra både offensivt og defensivt mot nyopprykkede Sheffield United. Billigere alternativer fra Newcastle United er Fabian Schar (£5.0m) og Sven Botman (£4.5m).

Brentford FC mot Everton (H)

Bryan Mbeumo – £6.9m

Mbuemo har levert 4 mål i de fem første rundene, og har totalt 35 poeng før GW6. Han er en trofast midtbanespiller for mange Fantasy-managere, som starter og spiller 90 minutter. For å styrke Mbuemo som et valg, er han også førstevalg på straffer. Med Everton på besøk i runde seks, er det stor sjanse for at Mbuemo stikker av med målpoeng. Everton ser svake ut bakover og Brentford har scoret totalt 8 mål denne sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *