Oddsboost bonanza

Oddsboost Betsson

Her vil du kunne finne de aller siste oddsboostene og bettingtilbudene fra Betsafe, NordicBet og Betsson. Hvis du ikke har registrert deg hos noen av disse, så er det på tide at du gjør det nå. Husk at det er lov å ta både oddsboosten og velkomstbonusen på casino. Så her kan du få i pose og sekk!

Hvordan får jeg oddsboost?

  • Registrer deg på Nordicbet her, eller Betsafe her.
  • Gjør et innskudd (min. 200kr)
  • Finn din oddsboost
  • Sett kupongen
  • Kryss fingrene og håp at den går inn

PÅGÅENDE ODDSBOOSTER:

Betsson: tilgjengelig 25/5 – 28/5 (kick-off):

Odds 50.00 på seier til Liverpool mot Real Madrid

Har du troen på at Liverpool vinner Champions League finalen mot Real Madrid på lørdag etter full tid? Betsson booster oddsen til hele 50.00 på seier til Liverpool for alle nye kunder. Maks innsats på spill er kr 10.

I tillegg kan du også ta Betssons vanlige velkomsttilbud, hvor selskapet matcher det første innskuddet ditt opptil 1000 kr.

Til Betsson

Betsafe – tilgjengelig 26/5 – 28/5 (kick-off):

Liverpool vs Real Madrid – 10.00 i odds på over 2.5 mål

Champions League-finalen er rett rundt hjørnet. 2 av de siste 3 møtene mellom disse lagene i Champions League har endt med over 2.5 mål. Finalen i mai 2018 endte med en 3-1 seier til Real Madrid. Troen på mange mål på lørdag også? Som ny spiller hos Betsafe får du hele 10.00 i odds på over 2.5 mål i denne kampen. Maks innsats på spill er kr 100.

Til Betsafe

NordicBet – tilgjengelig 26/5 – 28/5 (kick-off):

Liverpool vs Real Madrid – 10.00 i odds på seier til Liverpool

Liverpool har imponert i Premier League denne sesongen og endte nesten på topp etter en forrykende siste runde. De har et sterkt lag, som bør ha store muligheter i møtet med Real Madrid på lørdag. Som ny spiller hos NordicBet får du hele 10.00 i odds på seier til Liverpool. Maks innsats på spill er kr 100.

Til NordicBet