Kongeboost

Oddsboost bonanza

Her vil du kunne finne de aller siste oddsboostene og bettingtilbudene fra Betsafe, NordicBet og Betsson. Hvis du ikke har registrert deg hos noen av disse, så er det på tide at du gjør det nå. Husk at det er lov å ta både oddsboosten og velkomstbonusen på casino. Så her kan du få i pose og sekk!

Hvordan får jeg oddsboost?
  • Registrer deg på Nordicbet her, eller Betsafe her.
  • Gjør et innskudd (min. 200kr)
  • Finn din oddsboost
  • Sett kupongen
  • Kryss fingrene og håp at den går inn
Betsson oddsboost kupong
Eksempel på hvordan en kuppong med oddsboost ser ut

PÅGÅENDE ODDSBOOSTER:

Betsafe – tilgjengelig 17/1 – 22/1:

Manchester Utd vs West Ham – 10.00 i odds på seier til Man Utd

Manchester United har vunnet de siste tre møtene med West Ham i Premier League. Selv om de slapp in to mål i andre omgang mot Aston Villa på lørdag, viste de gode tegn i første omgang.  Som ny spiller hos Betsafe får du hele 10.00 i odds på seier til Manchester United i denne kampen.

NordicBet – tilgjengelig 17/1 – 23/1:

Chelsea vs Tottenham – 10.00 i odds på over 2.5 mål

I det forrige møtet mellom London-rivalene denne sesongen i Premier League vant Chelsea hele 0-3 borte mot Spurs. NordicBet gir hele 10.00 i odds til alle nye spillere på at det blir over 2.5 mål i dette møtet også.

Betsson: tilgjengelig 13/1 – 30/1:

300 kr gratisspill på håndball

Har du troen på Norge under Håndball EM? Norge fikk en god start på mesterskapet med en seier mot Slovakia. Kan de gå hele veien, eller har du troen på noen andre? Prøv selv da med et gratisspill på 300 kr som ny spiller hos Betsson.

betsafe panel
Nordicbet panel