Anmeldelse av NordicBet



Førsteinntrykk:

Et oversiktlig og tiltalende førsteinntrykk er det jeg satt igjen med etter å ha vært innom NordicBet. Her finner du et flott spillutvalg, av spillautomater, men også andre spill som Blackjack og Roulette. NordicBet tilbyr også Odds, og er derfor glimrende for deg som er opptatt av sport!


Bonus:

Velkomstbonusen hos NordicBet er delt inn i tre, noe som vil si at du får 100% bonus opptil 2000 kr x3. Med dette får du også 50 gratisspinn på ditt første innskudd, deretter 75 gratisspinn på ditt andre innskudd og 125 gratisspinn på ditt tredje innskudd. Du kan dermed få opp til 6000 kr i bonus og 250 gratisspinn. Dette må omsettes 35x før uttak.


Betalingsmetoder:

Skrill, Neteller, MasterCard, VISA og BankTransfer.


Uttak:

Uttak hos NordicBet fungerer veldig enkelt. Ved første uttak må du nok gjennom en verifisering. Du må også benytte deg av samme betalingsløsning for uttaket som ved innskuddet. En vanlig bankoverføring kan ta opp til 3 - 5 virkedager.


Leverandører av spill:



Kundeservice:

Kundeservicen til NordicBet er det ingenting å si på! Blir møtt av både hyggelig - og hjelpsomme personer.


Generelt:

NordicBet er en super side, da spesielt for deg som har en stor interesse for sport! Ryddig og enkel side, sammen med et godt utvalg av spill.


Klikk her for å hente din velkomstbonus

  • twitch logo
  • Twitter

Copyright © Kongebonus.com 2019 - 2020. All rights reserved.