kongebonus awards main banner

Mottakere av Kongebonus Awards

Publisert: 29/12/2023 Sist Oppdatert: 09/01/2024 16 min lesetid

Denne siden lister opp alle nominerte og mottakere av Kongebonus Awards siden 2022. Her feirer vi de enestående bidragene og prestasjonene innen iGaming-bransjen, som er anerkjent gjennom våre priser. Siden gir en fullstendig oversikt over våre utmerkelser og er et vitnesbyrd om vår forpliktelse til å hedre innovasjon og ekspertise i bransjen.

For en komplett oversikt over våre priser, besøk vår hovedside for Awards.

På denne siden

Kongebonus 2023 Awards Nominerte

I 2023 har Kongebonus Awards nominert et mangfold av talenter med 52 nominasjoner. Hver kategori og mottaker representerer det ypperste av kreativitet og nyskaping i iGaming-industrien.

Push Gaming: 5 nominasjoner i Kongebonus Awards 2023

Push Gaming har blitt anerkjent i flere prestisjetunge kategorier i 2023. Dette understreker deres brede appell og konsistens i å levere spill av høy kvalitet. Deres spilleautomater har ikke bare fanget interessen til spillerne, men også anerkjennelse fra industrien for deres kreative tilnærming og teknologiske nyvinninger.

Push Gaming ble nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards 2023:

 • 🔥 Beste Spillutvikler
 • 🎲 Beste Oppfølger Slot (for Giga Jar)
 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for Retro Tapes)
 • 💡 Mest Innovative Spillutvikler
 • 🎉 Beste nye Slot (for Razor Returns)

Print Studios: Nominert i 5 kategorier i 2023

Print studios logo

Print Studios har markert seg kraftig ved å bli nominert i hele fem kategorier i Kongebonus Awards 2023. Denne anerkjennelsen fra en av de mest prestisjetunge prisutdelingene i bransjen vitner om deres ekstraordinære innsats og kreativitet i spillutvikling.


Med en frisk tilnærming til spilleautomater og en urokkelig forpliktelse til innovasjon, har Print Studios demonstrert en imponerende evne til å skape engasjerende og underholdende spill. Deres nominasjoner spenner over flere kategorier, noe som illustrerer deres mangfoldighet og dyktighet innen spillutvikling.

Print Studios ble nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards 2023:

 • 🔥 Rising Star Spillutvikler
 • 🎲 Beste Oppfølger Slot (for Royal Potato 2)
 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for Pine of Plinko 2)
 • 💡 Mest Innovative Spillutvikler
 • 🎉 Beste nye Slot (for Darkness)

Hacksaw Gaming: 4 nominasjoner i 2023

Hacksaw Gaming, kjent for sin innovative tilnærming til spilleautomater, har i 2023 oppnådd bragden av å bli nominert i fire forskjellige kategorier i Kongebonus Awards. Denne anerkjennelsen fremhever deres konsistente kvalitet og evne til å engasjere spillere med unike og spennende spillopplevelser.

Med en portefølje som inneholder noen av de mest oppfinnsomme og visuelt slående spilleautomatene på markedet, har Hacksaw Gaming bevist at de er en sterk konkurrent i iGaming-industrien. Deres spill kombinerer kreativitet med avansert teknologi, noe som resulterer i en oppslukende spilleropplevelse.

Hacksaw Gaming ble nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards 2023:

 • 🔥 Beste Spillutvikler
 • 🎲 Beste Oppfølger Slot (for Chaos Crew 2)
 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for Beast Below)
 • 🎉 Beste nye Slot (for Stormforged)

Relax Gaming: 4 nominasjoner i 2023

Relax Gaming har i 2023 markert seg sterkt med fire imponerende nominasjoner i Kongebonus Awards. Dette anerkjennelsesnivået understreker deres posisjon som en av de mest innflytelsesrike og innovative spillutviklerne i bransjen.

Kjent for sitt mangfoldige og kvalitetsrike spillutvalg, har Relax Gaming stadig demonstrert sin evne til å balansere kreativt design med spennende spillmekanikker. Deres tilnærming til spillutvikling har ikke bare engasjert spillere over hele verden, men har også satt nye standarder i industrien.

I 2023 ble Relax Gaming nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards:

 • 🔥 Beste Spillutvikler
 • 💡 Mest Innovative Spillutvikler
 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for Book of Power)
 • 🎉 Beste nye Slot (for Money Train 4)

Pragmatic Play: Nominert 3 ganger i 2023

pragmatic play logo black

Pragmatic Play har utmerket seg i 2023, med nominasjoner i flere prestisjetunge kategorier. De er anerkjent for deres innovative tilnærming og bidrag til iGaming-industrien.

Pragmatic Play ble nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards 2023::

 • 🔥Beste Spillutvikler
 • 🎲Beste Oppfølger Slot (Dog House Multihold)
 • 🍀Beste Bonus Buy Slot (Wild West Duels)

ELK Studios: 3 nominasjoner i 2023

ELK Studios har i 2023 oppnådd anerkjennelse med tre nominasjoner i Kongebonus Awards. Denne prestasjonen understreker deres evne til å skape innovative og engasjerende spill som resonnerer med spillere over hele verden.

Med sin distinkte stil og fokus på kvalitet, har ELK Studios kontinuerlig imponert både spillere og bransjeeksperter. Deres spill er kjent for å kombinere vakker grafikk med innovative spillelementer og fengslende narrativer, noe som gjør hver utgivelse til en unik opplevelse.

I 2023 ble ELK Studios nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards:

 • 🔥 Beste Spillutvikler
 • 💡 Mest Innovative Spillutvikler
 • 🎲 Beste Oppfølger Slot (for Pirots 2)

Nolimit City: 3 nominasjoner i 2023

Nolimit City har sikret seg tre imponerende nominasjoner i Kongebonus Awards 2023. Dette markerer en betydelig anerkjennelse av deres talent for å skape unike og fengslende spill.

Nolimit City har skilt seg ut i industrien med sin evne til å kombinere banebrytende grafikk med nyskapende spillmekanikker. Deres spill tilbyr ikke bare enestående underholdningsverdi, men også en uovertruffen spilldynamikk som konsekvent fenger spillere.

I 2023 ble Nolimit City nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards:

 • 🔥 Beste Spillutvikler
 • 💡 Mest Innovative Spillutvikler
 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for The Crypt)

Thunderkick: 3 nominasjoner i 2023

Thunderkick har stolt oppnådd tre nominasjoner i Kongebonus Awards 2023. Dette er en prestasjon som reflekterer selskapets engasjement for kvalitet og originalitet i iGaming-bransjen.

Thunderkick har blitt fremhevet i iGaming-industrien for sin evne til å skape spill som ikke bare er visuelt imponerende, men også rike på engasjerende og innovative spillfunksjoner. Deres unike stil og kreative tilnærming har gjort dem til en favoritt blant spillere som søker en annerledes og minneverdig spillopplevelse.

I 2023 ble Thunderkick nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards:

 • 🔥 Beste Spillutvikler
 • 🎉 Beste nye Slot (for Hot Potato)
 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for Sword of Shoguns)

Slotmill: 3 nominasjoner i 2023

slotmill

Slotmill har imponerende nok sikret seg tre nominasjoner i Kongebonus Awards 2023. Dette anerkjenner studioets evne til å innovere og levere enestående spillopplevelser.

Slotmill har utmerket seg med sin unike blanding av artistisk design og innovative spillmekanikker. De har raskt etablert seg som en skaper av spill som ikke bare er underholdende, men som også pusher grensene for hva som er teknologisk og kreativt mulig i moderne spilleautomater.

I 2023 ble Slotmill nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards:

 • 🚀 Rising Star Spillutvikler
 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for Coin Quest 2)
 • 🎉 Beste nye Slot (for Money Jar 2)

Quickspin: 3 nominasjoner i Awards 2023

Quickspin har æren av å ha blitt nominert i tre kategorier under Kongebonus Awards 2023. Denne anerkjennelsen understreker Quickspins posisjon som en ledende innovatør i iGaming-bransjen.

Med sin fokus på kvalitet, estetikk og engasjerende spillmekanikker, har Quickspin kontinuerlig fanget oppmerksomheten til spillere over hele verden. Deres spill er kjent for å kombinere vakker grafikk med spennende og nyskapende funksjoner, noe som gjør hver utgivelse til en unik og minneverdig opplevelse.

I 2023 ble Quickspin nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards:

 • 🔥 Beste Spillutvikler
 • 🎉 Beste nye Slot (for Cash Truck 2)
 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for Book of Inferno)

Reel Kingdom: 2 nominasjoner i 2023

reel kingdom logo

Reel Kingdom har oppnådd anerkjennelse med to imponerende nominasjoner i Kongebonus Awards 2023. Dette bekrefter deres voksende innflytelse og evne til å skape engasjerende og innovativt innhold.

Reel Kingdom har raskt etablert seg som en spillutvikler som kombinerer tradisjonelle spillkonsepter med moderne innovasjoner. Dette har resultert i en serie spill som har vunnet hjertene til spillere over hele verden, preget av deres kreative tilnærming og oppmerksomhet på detaljer.

I 2023 ble Reel Kingdom nominert for følgende kategorier i Kongebonus Awards:

 • 🚀 Rising Star Spillutvikler
 • 🎲 Beste Oppfølger Slot (for Big Bass Amazon Xtreme)

Play’n GO: Nominert 1 gang i 2023

Play’n GO har i 2023 mottatt æren av å bli nominert i Kongebonus Awards. Denne nominasjonen er en bekreftelse på Play’n GOs langvarige engasjement for å levere spill av høy kvalitet og deres fortsatte innflytelse i bransjen.

Kjent for sitt brede spekter av spennende og visuelt imponerende spilleautomater, har Play’n GO konsekvent vist en bemerkelsesverdig evne til å balansere underholdning med innovasjon. Deres spill er preget av kreativitet, teknologisk dyktighet og en dyp forståelse av spillerens ønsker og behov.

I 2023 ble Play’n GO nominert for følgende kategori i Kongebonus Awards:

 • 🔥 Beste Spillutvikler

Big Time Gaming: 1 nominasjon i 2023

Big Time Gaming, kjent som oppfinneren av Megaways-mekanikken, har i 2023 oppnådd anerkjennelse med en nominasjon i Kongebonus Awards. Denne nominasjonen reflekterer deres fortsatte bidrag til innovasjon og utvikling i iGaming-bransjen.

Med en historie av banebrytende spillutvikling og en portefølje som inneholder noen av de mest populære spilleautomatene på markedet, har Big Time Gaming konsekvent presset grensene for hva som er mulig i online slots. Deres spill er kjent for å kombinere spennende mekanikker med engasjerende temaer og avansert teknologi, noe som sikrer en unik og minneverdig spillopplevelse for spillere.

I 2023 ble Big Time Gaming nominert for følgende kategori i Kongebonus Awards:

 • 🔥 Beste Spillutvikler

Stakelogic: 1 nominasjon i 2023

Stakelogic har i 2023 oppnådd æren av å bli nominert i Kongebonus Awards. Denne ene nominasjonen er et bevis på Stakelogics engasjement for å skape innovative og fengslende spilleautomater.

Med en portefølje som viser en blanding av klassiske og moderne spilleautomater, har Stakelogic demonstrert sin evne til å levere spill som både underholder og engasjerer spillere. Deres tilnærming kombinerer ofte avansert teknologi med kreativt design, noe som gjør hver utgivelse til en unik opplevelse.

I 2023 ble Stakelogic nominert for følgende kategori i Kongebonus Awards:

 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for Candyways Bonanza 2)

Yggdrasil: 1 nominasjon i 2023

Yggdrasil fikk en nominasjon i Kongebonus Awards 2023. Denne anerkjennelsen understreker Yggdrasils posisjon som en kreativ kraft i iGaming-industrien, kjent for å utvikle spilleautomater som kombinerer vakker grafikk med innovative spillelementer.

Kjent for å skape visuelt imponerende og teknisk avanserte spill, har Yggdrasil vist en eksepsjonell evne til å engasjere og underholde spillere. Deres spill er preget av en unik kombinasjon av kreativitet og teknologisk innovasjon, som ofte fører til oppslukende og minneverdige spillopplevelser.

I 2023 ble Yggdrasil nominert for følgende kategori i Kongebonus Awards:

 • 🔥 Beste Spillutvikler

AvatarUX: 1 nominasjon i 2023

AvatarUX er en innovativ spillutvikler som har gjort seg bemerket med sitt engasjement for kreativitet og spilleropplevelse. De fikk en nominasjon i Kongebonus Awards 2023. Denne anerkjennelsen bekrefter deres voksende innflytelse og suksess i iGaming-industrien.

AvatarUX kombinerer innovativ spilldesign med brukervennlighet, noe som resulterer i spill som ikke bare er visuelt imponerende, men også dypt engasjerende og underholdende for spillerne.

I 2023 ble AvatarUX nominert for følgende kategori i Kongebonus Awards:

 • 🍀 Beste Bonus Buy Slot (for LooneyPop)

Octoplay: 1 nominasjon i 2023

octoplay logo

Som en nyere aktør i bransjen, har Octoplay allerede demonstrert sin evne til å skape spill som fanger spillerens interesse gjennom innovativ design og engasjerende spillmekanikker. Deres fokus på å levere unike spillopplevelser har raskt gjort dem til en utvikler å følge med på.

Octoplay fikk en nominasjon i følgende kategori i Kongebonus Awards 2023:

 • 🚀 Rising Star Spillutvikler

Greentube/Novomatics: 1 nominasjon i 2023

greentube logo

Greentube/Novomatics, anerkjent for sin langvarige tilstedeværelse og betydelige innflytelse i iGaming-industrien, har stolt oppnådd én nominasjon i Kongebonus Awards 2023. Denne anerkjennelsen er et bevis på deres kontinuerlige evne til å levere kvalitetsspill og deres vedvarende relevans i en stadig utviklende bransje.

Greentube/Novomatics har en imponerende historie og omfattende portefølje av spill. De kombinerer klassisk spilldesign med moderne innovasjoner, noe som har resultert i en rekke populære og tidløse spilleautomater.

Greentube/Novomatics er nominert for følgende kategori i Kongebonus Awards 2023:

 • 🎉 Beste Oppfølger Slot (for Book of Ra deluxe: Win Ways)

Raw iGaming: 1 nominasjon i 2023

Raw Igaming logo 225x225

RAW iGaming har oppnådd anerkjennelse med en nominasjon i Kongebonus Awards 2023. Denne nominasjonen reflekterer selskapets engasjement for å skape unike og oppslukende spillopplevelser.

Med en visjon om å bringe noe helt nytt til iGaming-markedet, har RAW iGaming raskt etablert seg som en utvikler som tør å tenke annerledes. Deres innovative spill kjennetegnes av dristig design, nyskapende funksjoner og en spillerfokusert tilnærming.

I 2023 mottok RAW iGaming nominasjon for følgende kategori i Kongebonus Awards:

 • 🚀 Rising Star Spillutvikler

Four Leaf Gaming: 1 nominasjon i 2023

Four Leaf Gaming, et nytt og spennende navn i iGaming-bransjen, har oppnådd en betydningsfull anerkjennelse med en nominasjon i Kongebonus Awards 2023. Denne nominasjonen markerer et viktig skritt for et selskap som raskt har gjort seg bemerket med sin unike tilnærming til spillutvikling.

Kjent for sin innovative design og fokus på spillerengasjement, har Four Leaf Gaming vist at de har det som trengs for å lage spilleautomater som fenger og underholder. Deres spill representerer en blanding av kreativitet, teknologisk nyskaping og en sterk forståelse for hva spillere søker i dagens marked.

I 2023 fikk Four Leaf Gaming en nominasjon for følgende kategori i Kongebonus Awards:

 • 🚀 Rising Star Spillutvikler

4ThePlayer: 1 nominasjon i 2023

4ThePlayer har oppnådd én nominasjon i Kongebonus Awards 2023.

Med et sterkt fokus på å skape spillopplevelser som er både engasjerende og underholdende, har 4ThePlayer raskt etablert seg som en innovatør i bransjen. Deres spill kombinerer kreativ design med spennende og unike spillmekanikker, og tilbyr en frisk tilnærming til den tradisjonelle spilleautomaten.

I 2023 sikret 4ThePlayer seg en nominasjon i følgende kategori i Kongebonus Awards:

 • 🚀 Rising Star Spillutvikler

2022 Awards Vinnere & Nominerte

I 2022 anerkjente Kongebonus Awards et bredt spekter av talenter med 38 nominasjoner og 5 vinnere.

Pragmatic Play

pragmatic play logo black

Vinnere av:

 1. Beste Spillutvikler 2022: Pragmatic Play ble hedret med den prestisjetunge tittelen som Beste Spillutvikler, en anerkjennelse av deres fremragende arbeid og ledende posisjon i bransjen.
 2. Beste Nye Slot 2022 (Sugar Rush): Deres spill ‘Sugar Rush’ ble tildelt prisen for Beste Nye Slot, en markering av deres evne til å skape spennende og nyskapende spill som fanger spillerens interesse.

Nominert for:

 1. Beste Spillutvikler 2022: I tillegg til å vinne denne kategorien, bekrefter nominasjonen Pragmatic Plays konsekvente fortreffelighet og popularitet i iGaming-bransjen.
 2. Beste Nye Slot 2022 (Sugar Rush): Denne nominasjonen og den påfølgende seieren for Sugar Rush viser Pragmatic Plays dyktighet i å produsere topprangerte, nyskapende spill.
 3. Beste Joker Slot (Master Joker): Med nominasjonen for Master Joker i kategorien Beste Joker Slot, understreker Pragmatic Play sin evne til å skape engasjerende og underholdende spill som tilbyr en unik vri på klassiske spilltemaer.

Pragmatic Plays suksess i Kongebonus Awards 2022 er et bevis på deres posisjon som en innovativ leder i spillutvikling, deres forpliktelse til kvalitet og deres evne til å skape spill som både engasjerer og underholder spillere på global skala.

Slotmill

slotmill
 1. Beste Nye Spillutvikler: Slotmill vant denne prestisjetunge prisen, og mottok overveldende 58,8% av stemmene. Dette markerte deres suksess som en ny, men allerede innflytelsesrik spillutvikler i markedet.
 2. Beste Nye Slot (for Money Jar): Slotmill ble også nominert for sin spilleautomat ‘Money Jar’. Selv om de ikke vant denne kategorien, viser nominasjonen deres evne til å skape engasjerende og innovativt innhold som fanger spillernes oppmerksomhet.

Disse prestasjonene i 2022 reflekterer Slotmills fremragende arbeid og bekrefter deres rolle som en oppadstigende stjerne i iGaming-verdenen. Med sin friske tilnærming og fokus på kvalitet, har Slotmill raskt etablert seg som en respektert og spennende aktør i bransjen. Deres suksess i Kongebonus Awards 2022 er et klart bevis på deres potensial og talent i spillutvikling.

Gamomat

gamomat logo

Nominasjon og Premie for Gamomat i 2022:

 1. Beste Klassiske Spillutvikler: Gamomat ble tildelt førsteplassen i denne kategorien, noe som er en høy anerkjennelse av deres ekspertise og innflytelse i utviklingen av klassiske spilleautomater. Med hele 45,8% av stemmene klarte Gamomat å skille seg ut fra konkurrentene, og demonstrerte deres evne til å skape spill som både er tidløse og appellerende til moderne spillere.

Denne utmerkelsen i Kongebonus Awards 2022 er et testament til Gamomats dyktighet og deres forståelse for hva som gjør en klassisk spilleautomat både underholdende og populær. Deres seier i kategorien for Beste Klassiske Spillutvikler fremhever deres forpliktelse til kvalitet og deres evne til å levere spill som resonerer med et bredt spekter av casinospillere.

Play’n GO

Play’n GO, et av de mest anerkjente navnene i iGaming-bransjen, demonstrerte sin bransjeledende status i Kongebonus Awards 2022 gjennom imponerende nominasjoner og priser.

Nominasjoner og Premier for Play’n GO i 2022:

 1. Beste Spillutvikler: Play’n GO ble nominert i denne prestisjetunge kategorien, noe som anerkjenner deres kontinuerlige bidrag til innovasjon og kvalitet i spillutviklingen. Selv om de ikke vant, reflekterer denne nominasjonen Play’n GOs fremragende rykte og respekt i iGaming-samfunnet.
 2. Beste Joker Slot (for Fire Joker): Play’n GO ble også nominert for sin populære spilleautomat ‘Fire Joker’. Dette er en anerkjennelse av deres evne til å skape engasjerende og underholdende spill med klassiske elementer som fortsatt resonerer med moderne spillere.

Play’n GOs prestasjoner i Kongebonus Awards 2022 er et bevis på deres posisjon som en toppaktør i iGaming-industrien. Med en imponerende rekke spill som stadig setter nye standarder for kreativitet og underholdningsverdi, fortsetter Play’n GO å være en sentral drivkraft i utviklingen av innovative og spennende spilleopplevelser.

Hacksaw Gaming

I 2022 markerte Hacksaw Gaming sin posisjon i iGaming-bransjen med betydelige anerkjennelser i Kongebonus Awards. Dette understreker deres vekst og innflytelse som en innovativ spillutvikler.

Nominasjoner for Hacksaw Gaming i 2022:

 1. Beste Spillutvikler: Hacksaw Gaming oppnådde en imponerende andreplass i denne prestisjetunge kategorien med 22,1% av stemmene. Dette er en betydelig anerkjennelse av deres ekspertise og popularitet i bransjen.
 2. Beste Nye Slot (for Hand of Anubis): Hacksaw Gaming sikret seg en sterk posisjon i denne kategorien, og demonstrerte deres ferdigheter i å skape spennende og unike nye spill som engasjerer spillerne.

Hacksaw Gamings suksess i Kongebonus Awards 2022 er et tydelig tegn på deres kreativitet, innovasjon og evne til å levere underholdende og engasjerende spillopplevelser. Med sitt kontinuerlige fokus på å utvikle spill som står ut i markedet, har Hacksaw Gaming etablert seg som en av de mest lovende og respekterte spillutviklerne i iGaming-industrien.

Push Gaming

Push Gaming, kjent for sitt engasjement i å utvikle innovative og spennende spilleautomater, oppnådde anerkjennelse i Kongebonus Awards 2022, og bekreftet sin status som en ledende kreativ kraft i iGaming-bransjen.

Nominasjoner og Premier for Push Gaming i 2022:

 1. Beste Joker Slot (for Joker Troupe): Push Gaming triumferte i denne kategorien med ‘Joker Troupe’, en spilleautomat som har blitt en favoritt blant spillere for sin unike tilnærming og underholdningsverdi. Med 30,5% av de opptelte stemmene, sikret ‘Joker Troupe’ seg førsteplassen, og viste Push Gamings dyktighet i å skape minneverdige og engasjerende spillopplevelser.
 2. Beste Oppfølger Slot: Push Gaming ble også anerkjent i denne kategorien, som vitner om deres evne til å utvikle oppfølgere som ikke bare opprettholder, men også forbedrer og utvider suksessen til de originale spillene.
 3. Beste Nye Slot: I tillegg ble Push Gaming nominert for deres innovative nye spill, og demonstrerte deres konstante streben etter å innovere og tilby friske og spennende spill til iGaming-markedet.

Push Gamings prestasjoner i Kongebonus Awards 2022 reflekterer deres dedikasjon til kvalitet og innovasjon i spillutvikling. Med en konstant strøm av høyt vurderte spill har de cementert sin posisjon som en av de mest spennende og anerkjente utviklerne i industrien. Deres suksess i disse prisene er et tydelig bevis på deres kreativitet og engasjement i å levere enestående spillopplevelser.

ELK Studios

ELK Studios, kjent for sin unike blanding av kunstnerisk design og innovative spillmekanikker, oppnådde bemerkelsesverdig anerkjennelse i Kongebonus Awards 2022. Dette reflekterer deres status som en av de mest kreative og fremadstormende spillutviklerne i iGaming-bransjen.

Nominasjoner for ELK Studios i 2022:

 1. Beste Spillutvikler: ELK Studios ble nominert i denne prestisjetunge kategorien, en anerkjennelse av deres kontinuerlige innsats for å produsere spill av høy kvalitet og deres evne til å innovere innen spillutvikling.
 2. Beste Nye Slot: ELK Studios ble også anerkjent for sitt bidrag til kategorien Beste Nye Slot. Selv om de ikke vant, viser denne nominasjonen deres evne til å skape fengslende og nyskapende spill som engasjerer spillere over hele verden.

Casino og Oddsekspert med mer enn 10 års erfaring i bransjen

Trude har jobbet i casinobransjen i over 10 år som blant annet skribent, oversetter, content manager og SEO coordinator. Gjennom sin karriere innen iGaming har hun jobbet for flere anerkjente aktører