Betting

Publisert: 25/09/2023 Sist Oppdatert: 27/11/2023 9 min lesetid
Betting for Kongebonus Kongebetting gir deg daglige oddstips og analyser på X/Twitter og her på nettsiden Kongebonus

Februar 1994 markerte et vendepunkt for sportsinteresserte og spilleglade nordmenn. Om du nå tror vi skal snakke om Vinter-OL på Lillehammer tar du feil. Det var selvfølgelig en stor begivenhet for Norge som sportsnasjon, og alles øyner var rettet mot denne vinterolympiaden. Men, det vi i Kongebonus vil frem til her, er noe som ble satt litt i skyggen av OL. Få husker vel at 1. Februar 1994 var datoen for at nordmenn endelig kunne foreta betting på sport med odds. Spillet fikk navnet Oddsen, med underkategorier Langoddsen, Vinneroddsen og Resultatoddsen. Alt med åsted Hamar!

På denne siden

Historien om Betting i Norge

Dermed var betting på sport og odds kommet for å bli i Norge. I denne perioden måtte spillene innleveres hos en kommisjonær, da online spill og online betting ikke ennå var utviklet. I 2001 startet et prøveprosjekt for å spille via internett, og det resulterte i at innsatser ved bruk av internett var et faktum. Resten er historie, og dagens marked flommer over av bookmakere som tilbyr online spill i alle mulige kategorier.

Bettingsider

Betting, i form av gambling, har en lang og variert historie som går mange år tilbake i tid. Fra de første innsatsene på hesteveddeløp til moderne online bettingsider, har denne aktiviteten utviklet seg betydelig. De tidlige bettingsidene på nettet begynte å dukke opp på 1990-tallet og har siden blitt en milliardindustri med et utall tilbydere. Vi i Kongebonus stiller med en egen underavdeling som heter Kongebetting for å dekke markedet for online spill på sport og odds. Hovedformålet er å holde styr på alle tilbudene av bettingsider som florerer i markedet, samt å gi de beste oddstips og analyser. Online betting er et komplekst scenario, og det gjelder å holde tungen bent i munnen før man går «all in» på en ny bettingside.

Odds – Spenningen bak Betting

Odds er selve nerven i all betting, og til syvende og sist den avgjørende faktor for profitt på dine innsatser. Selv om man forstår konseptet til fingerspissene, er det dessverre ingen garanti for suksess. Men, det hjelper å vite. Kunnskap er både makt og penger, og statistikken tilsier at tallknusere får mer avkastning i det lange løp på oddsen.

Utforsk Verdenen av Odds

Opplev spenningen med oddstipping, en populær form for gambling der du satser på utfallet av sportsbegivenheter, inkludert fotball, hockey og håndball. Lær om beregningen av odds, inkludert desimalodds, brøkodds og amerikanske odds, og hvordan disse gir deg nødvendig innsikt for beste spillvalg. Forståelse av odds er avgjørende for vellykket sportsbetting, da de gir verdifull informasjon om sannsynligheten for bestemte utfall, og muligheten til å vurdere risiko og belønning.

Oddstips for Smarte Spill

Utforsk oddstips for å forbedre din sportsbettingopplevelse. Våre oddstips dekker et bredt spekter av idretter og arrangementer, og gir verdifulle innsikter og analyser som hjelper deg med å ta informerte beslutninger før du setter en innsats. Uansett om du er en fan av fotball, basketball, hockey eller en annen idrett, så har våre oddstips deg dekket. La oss utforske verdenen av sportsbetting.

Fotball Odds – For Ekte Fans

Når det kommer til fotballodds, har våre eksperter deg dekket. Vi gir grundig analyse og spådommer for fotballkamper fra ligaer rundt om i verden. Enten det er Premier League, La Liga, Serie A eller en annen fotballkonkurranse, så tilbyr vår Fotball Odds seksjon verdifulle innsikter for å hjelpe deg med dine spillvalg. Sjekk ut våre Fotball Odds for de nyeste tipsene og anbefalingene.

Champions League Odds – Kremen av Fotball

Innenfor fotballens verden er Champions League et høydepunkt av konkurranse. Vår Champions League Odds seksjon er dedikert til å gi deg ekspertanalyse og spådommer for denne prestisjefylte turneringen. Fra gruppespillskamper til den endelige finalen, bryter vi ned oddsen og tilbyr innsikter du ikke finner andre steder. Utforsk våre Champions League Odds for å holde deg foran i ditt betting-spill.

Studer våre oddstips for populære sportsarrangementer som Champions League, Premier League og Eliteserien, samt kommende hendelser som Fotball-EM 2024 og Fotball-VM 2026. Du kan velge mellom forhåndsspill og live-spill, avhengig av dine preferanser. Utforsk vår liste over anbefalte online bettingsider for å finne den som passer best for deg.

Følg våre daglige oddstips fra erfarne eksperter for inspirasjon til dine innsatser. Vårt hovedmål er å gi deg verdifull innsikt i markedet for online betting.

V75 – Betting på hest – En Unik Opplevelse

V75 er en populær form for sportsbetting som sentrerer seg rundt hesteveddeløp i Norge. Deltakerne må velge vinnerhestene i syv utvalgte løp på en bestemt dag fra ulike travbaner. For å vinne må man gjette riktig vinnerhest i hvert av de syv løpene. Spillet tilbyr forskjellige spillformater, inkludert enkeltrekke, systemspill og banker. Innsatsbeløpet påvirker premiepotten, og eventuelle ubesvarte kombinasjoner kan føre til jackpotter. Å ha god kunnskap om hester, kusker og travbaner er en fordel for å ta informerte spillbeslutninger. V75-spill gir spenning til hesteveddeløp og sjansen til å vinne betydelige premier. Ubesvarte kombinasjoner og jackpotter legger til ekstra spenning i V75-spillet, da de gir spillerne muligheten til å vinne større premier når ingen har klart å velge riktig vinner i ett eller flere av løpene.

Live Betting – Litt mer Adrenalin i hverdagen

Livespill gir deg spenningen ved å plassere innsatser i sanntid, mens sportsbegivenhetene utfolder seg. Dette er en dynamisk måte å engasjere seg i sportsbetting på, der du kan tilpasse dine innsatser basert på hendelser i løpet av spillet. Enten du er en fotballentusiast, elsker andre idretter eller bare søker ekstra spenning, gir Live Betting deg muligheten til å følge med på kampen og ta beslutninger mens den pågår. Utforsk våre Live Betting-tilbud, inkludert Live Betting Fotball, for å oppleve adrenalinet ved å satse på dine favorittlag og idretter i sanntid. Bli med oss ​​nå for en unik bettingopplevelse i øyeblikket.

betting sports

Betting på eSport – iGaming på sitt beste

eSports Betting åpner døren til en spennende verden der videospill møter sportsbetting. Dette voksende fenomenet gir deg muligheten til å satse på profesjonelle spillere som konkurrerer i populære videospill som League of Legends, Counter-Strike, Dota 2 og mange flere. Enten du er en gaming-entusiast eller en erfaren sportsbette, gir eSports Betting deg sjansen til å følge med på de mest konkurransedyktige spillene i verden og satse på favorittlagene dine. Utforsk vårt utvalg av eSports arrangementer og odds, og opplev spenningen ved å satse på dine favorittspillere og lag. Bli med oss ​​nå for en unik bettingopplevelse i eSports-verdenen.

Sportsbetting

Sportsbetting gir deg tilgang til en verden av spenning og muligheter mens du satser på en rekke sportsbegivenheter. Uansett om du foretrekker å satse på hesteveddeløp, hundeløp, ishockey, eller fotball, har vi deg dekket. Vi tilbyr en bredt spekter av sportsbetting muligheter, inkludert NHL Betting for hockeyentusiaster, Eliteserien Betting for norske fotballfans, og Premier League Betting og Champions League Betting for de som elsker europeisk fotball. Hvis du foretrekker motorsport, kan du også utforske F1 Betting. Uansett hva din sportslige lidenskap er, har vi spennende odds og arrangementer som passer for deg. Bli med oss ​​i spenningen av Sports Betting og ta sjansen på å vinne stort.

Bettingtips – Ekspert og ekspert, fru Blom!

Våre Betting Tips er din nøkkel til velinformerte spillbeslutninger. Vi tilbyr de beste oddstipsene for en rekke sportsbegivenheter. Enten du leter etter Best Odds Tips for å maksimere gevinsten din, V75 Tips for hesteveddeløp, eller Betting Tips for fotball, inkludert Premier League Betting Tips og Champions League Betting Tips, har vi ekspertisen du trenger. Hockeyfans vil sette pris på våre NHL Tips og Eliteserien Tips, mens basketballentusiaster kan dra nytte av våre NBA Tips. Selv NFL Betting Tips er tilgjengelige for de som elsker amerikansk fotball. La våre eksperter veilede deg mot vellykket sportsbetting med våre nøye utvalgte Betting Tips.

Bettingbonus – Den beste inngangen

Utforsk vårt utvalg av Betting Bonuser og dra nytte av spennende tilbud for å forbedre din sportsbettingopplevelse. Enten du leter etter en Betting Velkomstbonus for å kickstarte din bettingreise, eller foretrekker en No Deposit Bonus som gir deg en sjanse til å vinne uten innskudd, har vi deg dekket. Vår imponerende samling inkluderer også 100% Betting Bonus, 200% Betting Bonus, 400% Betting Bonus, og til og med sjeldne 500% Betting Bonuser. Hold øye med våre Spesielle Kampanjer for begrensede tilbud som gir ekstra verdi til din betting. Vi sikrer at du får mest mulig ut av hver innsats med våre Betting Bonuser.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan fungerer oddsberegning?

Odds beregnes basert på sannsynligheten for et bestemt utfall i en sportsbegivenhet. Vi tilbyr en grundig forklaring på desimalodds, brøkodds og amerikanske odds for å hjelpe deg med å forstå oddsberegningens grunnleggende.

Hvordan kan jeg forbedre mine sportsbetting-ferdigheter?

Våre oddstips og ekspertråd gir deg verdifull innsikt for å ta mer informerte spillbeslutninger. Utforsk våre anbefalinger og strategier for å øke dine sjanser for suksess.

Hvilke sportsspill tilbyr vi?

Vi dekker et bredt spekter av sportsbegivenheter, inkludert fotball, hockey, hesteløp, og mye mer. Utforsk våre ulike sportsbettingmuligheter og finn din favoritt.

Hvordan kan jeg dra nytte av bettingbonuser?

Lær hvordan du kan maksimere din sportsbettingopplevelse med ulike bonustilbud, inkludert velkomstbonuser og ingen innskuddsbonuser. Vi gir deg tips om hvordan du utnytter disse tilbudene.

Hvordan kan jeg begynne med live betting?

Oppdag spenningen ved å plassere innsatser i sanntid mens sportsbegivenhetene utfolder seg. Finn ut hvordan du kan delta i live betting og ta beslutninger mens spillet pågår.