kongebonus awards main banner

Kongebonus Awards

Publisert: 09/12/2023 Sist Oppdatert: 13/02/2024 4 lesetid

Kongebonus Awards ble lansert første gang i 2022, og markerer en årlig feiring av fremragende prestasjoner innen iGaming. Prisene ble opprettet for å anerkjenne og hedre innovasjon, kreativitet, og hardt arbeid blant spillutviklere. Spillere og andre sentrale aktører i bransjen avgir sine stemmer i de forskjellige kategoriene. Vårt hovedformål er å inspirere til vekst og utvikling, samt å løfte frem nye talenter. Vår priser er mer enn en utmerkelse – det er en hyllest til lidenskapen og engasjementet som driver denne dynamiske industrien.

På denne siden

Kategorier

Kongebonus Awards anerkjenner og feirer fremragende prestasjoner innen iGaming-industrien gjennom en rekke kategorier, hver nøye utvalgt for å fremheve innovasjon, kreativitet og ekspertise. Disse kategoriene reflekterer de ulike aspektene av spillutvikling og tilbyr en plattform for å hylle de som setter standarden i bransjen.

Fra «Beste Spillutvikler», som feirer de mest fremtredende skaperne av spilleautomater, til «Beste Nye Slot», som fokuserer på de nyeste og mest innovative spillene, dekker disse kategoriene hele spekteret av iGaming-ekspertise. Kategoriene inkluderer også spesialiserte områder som «Beste Klassiske Spillutvikler», som hedrer utviklere som holder tradisjonelle spill levende, og «Beste Joker Slot», som anerkjenner spill som utmerker seg med sitt joker-baserte spilldesign.

Kongebonus Awards utvider også sin anerkjennelse til nye talenter gjennom «Rising Star Spillutvikler» og «Beste Bonus Buy Slot», som begge reflekterer moderne trender og innovasjoner i bransjen. Med disse kategoriene søker Kongebonus Awards å hylle alle aspekter av iGaming-bransjen, og anerkjenner både etablerte navn og nye aktører for deres bidrag til denne stadig voksende industrien.

Mottakere

Kongebonus Awards, som hyller de fremste talentene i iGaming-industrien, anerkjenner årlig de mest fremragende bidragene fra spillutviklere og innovatører. Listen over mottakere i de ulike kategoriene representerer det ypperste innen spilldesign, kreativitet og teknologisk nyskapning.

Disse mottakerne, valgt gjennom stemmer fra både bransjeeksperter og spillere, viser en imponerende rekkevidde av talent og dedikasjon. Fra anerkjente spillutviklere som setter standarden for kvalitet og innovasjon, til nye stjerner som bringer friske ideer og perspektiver til markedet, reflekterer listen over mottakere mangfoldet og rikdommen i iGaming-bransjen.

Blant mottakerne finner vi vinnere av kategorier som «Beste Spillutvikler», som anerkjenner ledende spillstudioer, «Beste Nye Slot», som hyller de nyeste og mest spennende spillene, og «Beste Klassiske Spillutvikler», som gir heder til de som bevarer og viderefører sjarmen til de klassiske spilleautomatene. Andre viktige kategorier inkluderer «Beste Joker Slot» og «Beste Bonus Buy Slot», som begge anerkjenner spesifikke og populære elementer i moderne spilleautomater.

Ekte Tilbakemeldinger fra Bransjeledere

Se hva vinnerne og nominerte sier om deres erfaringer med Kongebonus Awards.

Slotmill

«Vi er stolte av å kunngjøre at Slotmill har vunnet prisen for Beste Nye Leverandør i Kongebonus Awards 2022! Takk til Kongebonus og det dedikerte teamet bak denne fantastiske anerkjennelsen!»Slotmill på LinkedIn


Print Studios Ltd®

«En ærefull andreplass i Kongebonus Awards 2022 for oss. Stor takk til alle som stemte og gratulerer til vinnerne i deres respektive kategorier!»Print Studios på LinkedIn


Push Gaming

«Vi er begeistret for å kunngjøre at to av våre spill har blitt nominert i Norges første slot-awards, Kongebonus Slot Awards 2022!»Push Gaming på LinkedIn


Blueprint Gaming Ltd.

«Vi er stolte over å ha blitt shortlistet for ‘Beste Klassiske Slot Leverandør’ ved de første norske slot-awards arrangert av Kongebonus!»Blueprint Gaming LinkedIn


Relax Gaming

«Stemmegivningen er nå åpen for 2022 Kongebonus Awards, og den endelige avgjørelsen er i dine hender! Vi er nominert for Beste Leverandør og Beste Nye Slot: MoneyTrain3.»Relax Gaming på LinkedIn


Hvorfor Kongebonus Awards

Formålet med vår årlige prisutdeling er å:

  • Anerkjenne Innovasjon: Løfte frem de som bryter nye barrierer i spillutvikling og brukeropplevelse.
  • Identifisere Suksess: Hedre de som har oppnådd bemerkelsesverdige prestasjoner gjennom året.
  • Inspirere Samfunnet: Stimulere en kultur av konkurranse og forbedring innenfor bransjen.
  • Fremheve Kvalitet: Fokusere på kvalitet og originalitet i spill og tjenester.

Kongebonus Awards 2022

Kongebonus Awards 2022 reflekterte et år med stor kreativitet og innovasjon innen spillutvikling. Pragmatic Play ble anerkjent som den beste spillutvikleren, en hyllest til deres innovative online-slots. Slotmill, som nykommer, overrasket alle ved å ta hjem tittelen som beste nye spillutvikler. For klassiske slots var det Gamomat som mottok flest stemmer, og beviste sin vedvarende popularitet blant fans av tradisjonelle spilleautomater.

I kategorien for beste nye slot i 2022, stakk Sugar Rush fra Pragmatic Play av med seieren, noe som understreker deres dominans i bransjen. Når det gjelder joker-slots, ble Joker Troupe fra Push Gaming kåret til favoritt, og anerkjent for sitt unike spilldesign og underholdningsverdi.

Gjennom hundrevis av stemmer og et engasjert fellesskap, har Kongebonus Awards 2022 vist at spillutviklere fortsetter å fornye og imponere. Dette setter et solid fundament for fremtidige konkurranser og fortsetter å være en kilde til spenning og underholdning for Kongebonus’ medlemmer.

Kongebonus Awards 2023

Med et stadig skiftende landskap innen iGaming, introduserer Kongebonus Awards 2023 nye kategorier for å speile de siste trendene og innovasjonene i bransjen. Dette omfatter en anerkjennelse av både etablerte og nye spillutviklere, en hyllest til de mest innovative utviklerne, samt en fokus på spilleautomater som tilbyr engasjerende bonus buy-funksjoner.

Spesiell oppmerksomhet gis også til spillserier som bygger videre på et vellykket konsept, overgår sine forgjengere i kvalitet og underholdningsverdi, og setter nye standarder i bransjen. Gjennom Hall of Fame og Rising Star-kategoriene, anerkjenner arrangementet de som har hatt en varig innvirkning på bransjen, samt de nye stjernene som lyser opp iGaming-himmelen.

Avstemmingen ved Kongebonus Awards 2023 er utformet for å være enkel og inkluderende, og oppfordrer alle til å delta. Dette sikrer at arrangementet reflekterer spillerens ekte preferanser og gir verdifull innsikt til spillutviklere.

Kontinuerlig forbedring

Vitnesbyrdene over understreker betydningen av Kongebonus Awards innen iGaming-industrien. Det er ikke bare en anerkjennelse av eksepsjonell kvalitet og innovasjon, men også en feiring av bransjen som vi alle er så fascinert av! Det er samarbeid som driver denne dynamiske bransjen fremover. Kongebonus har alltid hatt for målsetning å knytte de forskjellige vertikalene innen iGaming nærmere hverandre. Kun ved å samarbeide kan vi sikre kontinuerlig forbedring og fremgang. Derfor eksisterer Kongebonus Awards.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Kongebonus Awards?

Kongebonus Awards er en årlig prisutdeling som anerkjenner og hedrer eksepsjonell kvalitet og innovasjon i spill- og bettingindustrien. Vi fokuserer på spillutviklere, nye spill, og teknologiske fremskritt som har hatt en betydelig innvirkning på industrien.

Når ble Kongebonus Awards lansert?

Kongebonus Awards ble først lansert i 2022 og har siden blitt en årlig begivenhet som feirer de beste bidragene i gaming- og bettingbransjen.

Hvordan velges nominerte og vinnere i Kongebonus Awards?

Nominerte og vinnere velges gjennom en kombinasjon av stemmer fra vårt community og vurderinger fra en ekspertjury. Dette sikrer en rettferdig og balansert anerkjennelse av talent og innovasjon i bransjen.

Kan jeg stemme i Kongebonus Awards?

Ja, selvfølgelig. Alle er oppfordret til å stemme på sine favoritter i hver kategori. Din stemme bidrar til å forme resultatene av awards og anerkjenne bransjens beste.

Hvilke kategorier finnes i Kongebonus Awards?

Vi har en rekke kategorier som reflekterer forskjellige aspekter av spill- og bettingindustrien, inkludert Beste Spillutvikler, Beste Nye Spillutvikler, Beste Klassiske Spillutvikler, og mange flere.

Hvordan kan jeg delta i neste Kongebonus Awards?

Hold deg oppdatert på vår nettside og våre sosiale mediekanaler for informasjon om nominasjonsprosessen og avstemningen for neste Kongebonus Awards.