sugar rush 1000 banner

Sugar Rush 1000

Publisert: Sist Oppdatert: 04/03/2024 9 min lesetid

Informasjon om Sugar Rush 1000

sugar rush 1000 logo
SpillutviklerPragmatic Play
LansertMars 2024
FormasjonKlynge
VolatilitetSvært høy
Max RTP96,53%
Maksgevinst25 000x
Størst dokumenterte gevinstN/A
BonuskjøpJa
Progressiv jackpotNei
BonushuntvennligJa

Anmeldelse av Sugar Rush 1000

Sugar Rush 1000 er en splitter ny og mildt sagt sukkersøt spilleautomat fra Pragmatic Play. Hvis du synes spillet ser kjent ut, er det trolig fordi dette er en ny versjon av den populære spilleautomaten Sugar Rush. Pragmatic har tidligere lansert 1000-varianter av et par andre populære slots, og nå er det altså denne sukkerfesten som står for tur.

På denne siden

Utseendemessig er det lite som skiller Sugar Rush 1000 fra originalen, men gevinstpotensialet er langt større. Mens det opprinnelige spillet hadde en maksmultiplikator på 128x, kan denne versjonen komme opp i utrolige 1024x. Sugar Rush 1000 byr altså på en enda søtere og potensielt lukrativ spillopplevelse.

Vi har testet Sugar Rush 1000 for å finne ut mer om hva det har å by. Les videre for mer informasjon om spillets søte funksjoner og ikke minst gevinster. Får du ikke sukkerkick av dette spillet, får du det aldri.

Tema, symboler og oppsett

Temaet i Sugar Rush 1000 er selvsagt sukker. Her finner du både gelébønner, gummibjørner og andre søtsaker i mange forskjellige farger. Det meste fra originalspillet er videreført, inkludert alle de søte spillsymbolene og den sukkersøte, rosa bakgrunnen. I likhet med originalen har spillet en klyngemekanisme, et spillfelt med 7×7 posisjoner og en gratisspinnfunksjon med multiplikatorfelter.

Tema, grafikk og lyder

Sugar Rush 1000 må være markedets søteste spilleautomat, med massevis av søtsaker både på hjulene og i bakgrunnen. Det hele foregår i en rosa sukkerverden, med daler og åser av søte fristelser. I bakgrunnen ser du også både polkagriser, gelétopper og kjærligheter i sterke og friske farger. Til og med spillfeltet er dekket av glasur og kakestrø, og på høyre side ser du en godteriautomat med massevis av fargerike godsaker.

Til venstre for spillfeltet er det en tilsvarende, om enn litt større godteriautomat, som fungerer som en måler. Etter hvert som du danner klynger med sukkertøy på spillfeltet, fylles måleren din. Her kan du følge med på alt sukkertøyet du har samlet og gevinstene dine i løpet av spillrunden. Hvis måleren blir full, kan du bare bruke pilknappene for å bla opp eller ned.

Spillet er rett og slett en fryd for øyet, og de fargerike sukkertøyene på hjulet skaper en flott kontrast mot det drømmeaktige, lyserosa landskapet i bakgrunnen. Det hele gir en munter og livlig atmosfære, der du nesten kjenner smaken av de søte godbitene. Når du danner en vinnerkombinasjon, eksploderer de og gir et slags sukkertøykonfetti, mens nye symboler sømløst faller ned. Tommelen opp for grafikken her altså.

Lydeffektene passer også godt til temaet, og alle symbolene lager en poppende lyd når de lander på spillfeltet. Den energiske musikken kan kanskje bli litt for mye av det gode, men det er heldigvis mulig å slå av denne. Via menyen kan du faktisk velge å slå av musikken, men la bakgrunnslydene være på. Dette er superpraktisk, for alt annet enn musikken bør du faktisk få med deg.

Oppsett

Oppsettet i Sugar Rush 1000 er akkurat som i originalen. De tradisjonelle hjulene og innsatslinjene er erstattet av et stort rutenett med sju rader og sju kolonner. Det rommer altså hele 49 symboler i form av søtt og fargerikt sukkertøy.

For å vinne i Sugar Rush 1000, må du få minst fem like symboler som er koblet sammen enten horisontalt eller vertikalt. Størrelsen på gevinsten avhenger av hvor mange like symboler du har fått i en slik klynge. Etter at gevinsten er utbetalt, forsvinner alle gevinstgivende symboler, og nye symboler faller ned på spillfeltet ovenfra. Slik får du muligheten til å vinne flere ganger i ett og samme spinn.

sugar rush 1000 grunnspill
Ved første øyekast er det ikke mye som skiller Sugar Rush 1000 fra forgjengeren.

Symboler

Spillsymbolene i Sugar Rush 1000 viser naturligvis forskjellig sukkertøy. Det er totalt sju ordinære symboler, hvorav det mest verdifulle er et rundt, rosa drops, etterfulgt av et oransje hjertedrops. De minst verdifulle symbolene er tre gummibjørner i ulike farger. Spillet har også et scatter-symbol som er representert av en godteriautomat med tyggiskuler. Ellers er det ingen spesialsymboler, og altså ingen wild-symbol slik vi gjerne er vant til å se i andre spilleautomater på nettet.

Innsatser

Før du begir deg ut i denne sukkerverdenen, bør du justere innsatsen til ønsket verdi. Innsatsen er i utgangspunktet satt til 20 kr per spinn, men dette kan du altså endre ved å klikke på pluss- eller minusknappene på hver side av spinnknappen. Når du klikker på en av disse, dukker det opp en innsatsmeny der du kan justere både innsatsnivå og myntverdi.

Spillet har ti forskjellige innsatsnivåer (1–10) og seks forskjellige myntverdier fra 0,10 kr til 12 kr. Disse kan kombineres for å velge en totalinnsats på alt fra 2 kr til hele 2400 kr per spinn. Nederst i innsatsvinduet ser du en grønn maksknapp som kan benyttes hvis du vil hoppe rett til spillets maksinnsats.

Spillutvikler

Denne søte spilleautomaten kommer fra Pragmatic Play, som slett ikke er ukjent med dette temaet. De har tidligere lansert forgjengerne Sugar Rush og Sugar Rush Xmas, i tillegg til flere andre sukkersøte spill, som Sugar Supreme Powernudge, Sugar Rush og Sweet Bonanza.

Pragmatic Play har siden oppstarten i 2015 utviklet og designet utallige populære spill, ikke bare spilleautomater, men også live-spill og andre spilltyper. De sørger stadig for å fornye seg og holder tritt med tiden både når det gjelder både grafikk og spillfunksjoner. Ikke minst sørger de alltid for å tilby en underholdende og helhetlig spillopplevelse med gode vinnermuligheter.

Spillfunksjoner i Sugar Rush 1000

Sugar Rush 1000 har de samme spillfunksjonene som originalen, inkludert både symbolfall, multiplikatorer og gratisspinn. Kjøp av gratisspinn er også tilgjengelig, men denne gangen har du ikke bare én, men to gratisspinnvarianter å velge mellom. Nedenfor kan du lese mer om spillfunksjonene du kan sette tennene i når du spiller Sugar Rush 1000.

Klyngegevinster og symbolfall

Sugar Rush 1000 er en klyngeautomat, noe som vil si at gevinster dannes ved å spinne frem minst fem like symboler på tilstøtende posisjoner. Når en slik klynge blir dannet, får du en utbetaling basert på hvilket symbol den består av. Du finner alle tilgjengelige spillsymboler med tilhørende verdi i utbetalingstabellen. Pragmatic Play har lenge hatt en forkjærlighet for nettopp klyngespill, derav mange suksesser slik som Fruit Party.

I tillegg bestemmes gevinsten av hvor mange like symboler du har fått i en klynge. Jo flere symboler, jo større gevinst. Etter at gevinsten er kreditert, eksploderer alle gevinstgivende symboler, og nye symboler faller ned for å fylle de tomme posisjonene. Hvis dette fører til at nye vinnerkombinasjoner blir dannet, utløses et nytt symbolfall.

Multiplikatorfelter

Hver gang gevinstgivende symboler eksploderer og fjernes fra spillfeltet, blir de aktuelle posisjonene merket. Når et nytt symbol eksploderer på samme posisjon, legges det til en multiplikator. Denne starter på 2x, og dobles hver gang nye symboler eksploderer på samme posisjon, opptil maksimalt 1024x.

Multiplikatoren brukes på alle vinnerkombinasjoner der den inngår. Hvis flere multiplikatorer inngår i samme vinnerkombinasjon, legges de sammen. Når det ikke utløses flere symbolfall, fjernes alle merkede posisjoner og multiplikatoren tilbakestilles. Merk imidlertid at dette kun gjelder ordinære spinn – under gratisspinnrunden får du nemlig en ekstra søt fordel. Mer om det nedenfor.

Land 3 eller flere scattere for å utløse bonusfunksjon med gratisspinn
På sedvanlig måte gir 3 scattere 10 gratisspinn. Jo flere scattere du lander, desto flere spinn får du.

Gratisspinn

For å utløse gratisspinnfunksjonen i Sugar Rush 1000 kreves minst tre scatter-symboler hvor som helst på spillfeltet. Antall scatter-symboler som lander avgjør hvor mange gratisspinn som tildeles. Tre, fire, fem, seks og sju scatter-symboler gir henholdsvis 10, 12, 15, 20 og 30 gratisspinn. Gratisspinnfunksjonen kan utvides ved å spinne frem nye scatter-symboler underveis. Reglene for antall spinn er som i hovedspillet.

I tillegg til at du får opptil 30 gratisrunder, har bonusrunden en svært lukrativ egenskap. Under gratisspinnrunden tilbakestilles nemlig ikke merkede multiplikatorposisjoner mellom spinn, og multiplikatorene vedvarer til slutten av gratisspinnrunden. Dette gir naturlig nok ekstra gode vinnermuligheter.

super gratisspinn starter med multiplikatorer over hele brettet.
Sugar Rush 1000 tilbyr en superbonus. Denne kan ikke landes i grunnspillet. Den er kun tilgjengelig for kjøp. Det syns vi er litt labert levert av Pragmatic Play.

Funksjonskjøp

Det er også mulig å kjøpe direkte adgang til gratisspinnrunden i stedet for å vente på at det skal lande scatter-symboler på hjulene. Spilleren har to forskjellige alternativer, nemlig kjøp av ordinære gratisspinn og kjøp av supergratisspinn. Ordinære gratisspinn koster 100x totalinnsatsen, mens supergratisspinn koster 500x innsatsen.

Forskjellen mellom disse to modiene er at supergratisspinn har startmultiplikatorer på 2x som allerede er lagt til på alle posisjoner på spillfeltet. Uansett hvilken av gratisspinnvariantene som velges, vil funksjonskjøp utløse et spinn der det kan lande alt fra tre til sju scatter-symboler. Antall scatter-symboler avgjør som vanlig hvor mange gratisspinn som tildeles.

For å aktivere funksjonskjøp klikker du på ønsket alternativ til venstre på skjermen. I vinduet som dukker opp får du se totalprisen for å kjøpe gratisspinn, og du kan klikke for å bekrefte eller avbryte. Merk at du ikke får muligheten til å endre grunninnsatsen i vinduet for funksjonskjøp, så det må du gjøre før du klikker på kjøpknappen.

meny for bonuskjøp
Superbonus koster 500x innsatsen. Det er en høy pris, så tenk deg godt om før du klikker her.

Autospill

Sugar Rush 1000 har også en autospillfunksjon, noe som er perfekt hvis du synes det er kjedelig å måtte bruke spinnknappen om og om igjen. Autospillmenyen åpnes via knappen nedenfor spinnknappen, og her kan du velge alt fra ti til tusen autospinn. Du kan også krysse av for om du vil aktivere turbospill eller hurtigspinn, og du kan velge hvorvidt du vil hoppe over animasjoner.

Målgruppe og lignende spill

Pragmatic Play retter seg utvilsomt inn mot søtmonser med dette spillet. I likhet med det originale Sugar Rush-spillet, byr nemlig denne 1000-varianten på massevis av sukker og søtt. Både spillfeltet og spillsymbolene minner mye om et annet sukkerinspirert spill som tok verden med storm for noen år tilbake. Liker du rosa, søtsaker og fargerike godterier som krasjer ned, er sannsynligheten stor for at du også liker Sugar Rush 1000.

Mange vil nok også kjenne igjen dette temaet fra det originale Pragmatic Play-spillet, da det ser nesten identisk ut. De samme sukkersøte symbolene er med også denne gangen, og både spillfeltet og bakgrunnen ser prikk lik ut. Den største forskjellen mellom disse to videoautomatene er at vinnerpotensialet i denne nykommeren er langt større. Det finnes for øvrig også en juleutgave, Sugar Rush Xmas, for deg som vil ha søt julestemning.

Hvis du vil ha enda mer sukker og fargerikt sukkertøy, kan du prøve Candy Stars fra samme leverandør. Her får du en litt enklere spillopplevelse, med færre funksjoner og et mer tradisjonelt spilloppsett. Det er likevel mye som skjer også her, og du finner selvsagt massevis av søte godbiter på hjulene.

Vi anbefaler også at du tar turen til Candy Paradise sammen med Just for the Win. Her får du litt den samme følelsen som i Sugar Rush 1000, med rosa skyer og massevis av sukkertøy i bakgrunnen. Denne spilleautomaten har dessuten et gigantisk, rosa lykkehjul som kan gi både gratisspinn, multiplikatorer, store gevinster og andre søte fordeler.

RTP og volatilitet

RTP-verdien for Sugar Rush 1000 varierer litt avhengig av om man spiller på tradisjonell måte eller bruker funksjonskjøp. I utgangspunktet er RTP-verdien på 96,53 %, men dette reduseres noe ved kjøp av free spins. Ved kjøp av ordinære gratisspinn er RTP-verdien på 96,52 %, mens kjøp av supergratisspinn reduserer den enda litt, ned til 96,44 %.

Forskjellene her er altså minimale, og spillet har god RTP-verdi uansett om du spiller på vanlig vis eller aktiverer funksjonskjøp. Men, det er viktig å være klar over at volatiliteten i spillet er svært høy. Det innebærer at gevinstene er store, men sjeldne. I praksis vil det si at du kan måtte spille lenge uten noe særlig med gevinster, og risikoen er dermed høy.

Maksgevinsten i Sugar Rush 1000 er på 25 000x innsatsen. Hvis totalgevinsten i en spillrunde når denne maksgrensen, blir runden avsluttet umiddelbart. Maksgevinsten blir deretter kreditert, og ethvert overskyende beløp bortfaller. Eventuelle gjenværende funksjoner bortfaller også.

Er Sugar Rush 1000 tilgjengelig i Norge?

Som alle andre spilleautomater på nettet fra Pragmatic Play, er Sugar Rush 1000 også tilgjengelig for norske spillere. Pragmatic sørger alltid for å oversette spillene sine til norsk, slik at spillopplevelsen blir enda bedre og ikke minst enklere. De fleste norske casinoer på nett som har spill fra Pragmatic Play legger kontinuerlig til nye lanseringer i spillkatalogen sin, og dette inkluderer selvsagt også Sugar Rush 1000.

Hvis du føler for et skikkelig sukkerkick, men er usikker på hvor du skal spille, kan det være lurt å sjekke topplistene våre. Vi tester og vurderer ulike casinoer på nett for å gjøre det enklere for deg å finne en god og trygg spillside. Se listen vår over anerkjente nettcasinoer, og gjør deg klar for et skikkelig sukkerkick i Sugar Rush 1000.

Prøv Sugar Rush 1000 gratis

Det er flere grunner til at man ønsker å spille på spilleautomater gratis. Mange nybegynnere synes for eksempel det er litt skremmende å skulle sette inn ekte penger hos et online casino. Da er det fint å kunne spille helt gratis med lekepenger, uten å foreta et eneste innskudd. Det er også mange som føler seg overveldet over de mange spesialfunksjonene i moderne spilleautomater på nett, og da er det kjekt å kunne teste spillet først for å gjøre seg kjent med funksjonaliteten.

Også erfarne spillere kan med fordel spille Sugar Rush 1000 gratis for å teste ulike strategier og blant annet finne ut hvilken av de to alternativene for funksjonskjøp de foretrekker. Vil du heller spille med ekte penger, er det viktig å huske at volatiliteten i Sugar Rush 1000 er svært høy. Det anbefales derfor at du starter med relativt lave innsatser. Du kan alltids øke innsatsen etter hvert som du ser at saldoen din tåler svingningene.

Ansvarlig spill

Casinospill på nettet er tiltenkt underholdningens skyld, og skal aldri anses som en inntektskilde eller et middel for å komme seg ut av gjeld. Selv om de sukkersøte gevinstene i Sugar Rush 1000 ser fristende ut, er det altså viktig å spille ansvarlig. Før du legger ut på denne sukkerreisen bør du derfor sette deg et spillbudsjett. Tenk gjennom hvor mye du har råd til å spille for, og hold deg til budsjettet ditt. Slik unngår du å havne i økonomiske problemer hvis du skulle la deg rive med i takt med at blodsukkeret stiger.

Hvis du har problemer med å holde deg til et forhåndsbestemt budsjett, bør du vurdere andre hjelpemidler. Autospillfunksjonen i Sugar Rush 1000 kan for eksempel være et nyttig verktøy for å beholde kontrollen. Mange norske nettcasinoer har dessuten ulike verktøy for ansvarlig spill som du kan benytte deg av. Du får for eksempel ofte muligheten til å sette innskudds- eller innsatsgrenser, eller til og med tapsgrenser for kontoen din.

Konklusjon

Sugar Rush 1000 er det tredje i rekken av spill i Pragmatic Plays 1000-serie og også det tredje Sugar Rush-spillet. Originalen Sugar Rush og juleversjonen Sugar Rush Xmas har nå altså fått selskap av en 1000-variant med enda søtere premier. De er faktisk mer enn tusen ganger søtere, for maksmultiplikatoren kan komme opp i utrolige 1024x.

Spillet har et moderne oppsett med sju rader og sju kolonner, og dermed totalt 49 felter med søtt sukkertøy. På hjulene kan du også finne godteriautomater med store tyggiskuler, og disse er nøkkelen til å utløse gratisspinnrunden. Det er her de virkelig store gevinstmulighetene ligger, da multiplikatorene ikke tilbakestilles mellom spinn.

Hvis du har ekstra stort sukkersug kan du velge å kjøpe direkte adgang til gratisspinnrunden. Du kan til og med betale litt ekstra for å starte med en 2x multiplikator på alle posisjoner, noe som virkelig gir gode muligheter til å vinne stort.

Denne spilleautomaten er perfekt for alle som drømmer om sukker, rosa skyer og fargerikt sukkertøy. Utseendemessig er den vanskelig å skille fra originalen, men det er altså langt større gevinster å oppdrive i denne nyeste versjonen. I Sugar Rush 1000 får du muligheten til å oppleve et ekte sukkereventyr, og du kommer garantert til å få sukkerkick av de store gevinstmultiplikatorene.

Fordeler

  • Multiplikatorer på opptil 1024x
  • Klyngefunksjon med symbolfall
  • Bonuskjøp med to alternativer
  • Fargerikt og søtt tema

Ulemper

  • Høy volatilitet
  • Ikke mulig å sette grenser for autospill

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Sugar Rush 1000?

Sugar Rush 1000 er en ny versjon av videoautomaten Sugar Rush, med økte gevinstmuligheter.

Hvem utviklet Sugar Rush 1000?

Sugar Rush 1000 er utviklet av Pragmatic Play.

Er Sugar Rush 1000 tilgjengelig i Norge?

Ja, Sugar Rush 1000 er tilgjengelig hos norske casinoer som tilbyr spill fra Pragmatic Play.

Hvilke casinoer tilbyr Sugar Rush 1000 i Norge?

Du finner Sugar Rush 1000 hos en rekke anerkjente nettcasinoer på det norske markedet. Se topplistene våre for gode alternativer.

Når ble Sugar Rush 1000 lansert?

Sugar Rush 1000 ble lansert i mars 2024.

Hvilke spesialfunksjoner har Sugar Rush 1000?

Sugar Rush 1000 har mange spesialfunksjoner, som multiplikatorfelter, gratisspinn og symbolfall.

Hva er RTP-verdien for Sugar Rush 1000?

RTP-verdien for Sugar Rush 1000 er 96,53 %, eller noe lavere ved funksjonskjøp.

Casinoekspert med mer enn ti års erfaring

Hanne har jobbet i casinobransjen i godt over et tiår, og er spesielt interessert i alt som har med sannsynlighet og statistikk å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *