Greentube – 2 nominasjoner i Kongebonus Awards

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 2 lesetid

Greentube er en veletablert spillutvikler i casinobransjen, da de har vært med helt siden 1998. De har en stor spillportefølje som dekker alle typer spilleautomater, fra klassiske spill til moderne videoautomater. 

I Kongebonus Awards har Greentube vært nominert to ganger, først i 2022 og så i 2023. Med disse to nominasjonene, i ulike kategorier, viser de hvor versatile de er og hvor stor rekkevidde spillutvalget deres har. 

Greentube i Kongebonus Awards 2023

Greentube ble nominert i kategorien beste oppfølger slot i Kongebonus Awards 2023. Spilleautomaten som tok dem inn i denne kategorien var Book of Ra Deluxe. Det ble ingen topplassering for Greentube etter at lesernes stemmer var avlagt, men å kvalifisere seg for denne kategorien er en prestasjon i seg selv.

Nominert for: 

Greentube i Kongebonus Awards 2022

I Kongebonus Awards 2022 var det kategorien beste klassiske spillutvikler som Greentube kvalifiserte seg for. Denne kategorien hedrer de spillutviklerne som lager klassiske spilleautomater. Dessverre gikk ikke Greentube helt til topps, og de måtte dermed se seg slått.

Nominert for: 

Greentube på Kongebonus Awards