Hacksaw Gaming – vinner av 3 Kongebonus Award og 4 nominasjoner

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Hacksaw Gaming er en Malta-basert spillutvikler som er kjent for å lage spennende spilleautomater og skrapelodd for norske nettcasinoer. De starter så sent som i 2018, så de regnes fortsatt som en nykommer i bransjen. Til tross for dette har de raskt opparbeidet seg respekt og anerkjennelse for å tilby innovative kvalitetsprodukter.

I Kongebonus Awards har Hacksaw Gaming gjort det særdeles godt, og de kan skilte med totalt sju nominasjoner. Av disse har de vunnet hele tre premier, som gjør at de har hatt god uttelling når det kommer til å sikre spillernes stemmer.

Hacksaw Gaming i Kongebonus Awards 2023

Vinner av: 

Beste oppfølger slot Kongebonus Awards 2023
Beste spillutvikler Kongebonus Awards 2023

Hacksaw Gaming fikk med seg to premier i Kongebonus Awards 2023. De hentet først hjem prisen for beste spillutvikler, og dette er kanskje den mest prestisjetunge prisen av dem alle. I tillegg tok de seg til topps i kategorien for beste oppfølger slot med Chaos Crew 2.  

De ble også nominert for to andre spilleautomater, og dette var Stormforged og Beast Below. Kategoriene var henholdsvis beste nye slot og beste Bonus Buy slot. 

Nominert for: 

Hacksaw Gaming i Kongebonus Awards 2022

I første utgave av Kongebonus Awards, som ble avholdt i 2022, ble det to nominasjoner på Hacksaw Gaming. Spillet Hand of Anubis konkurrerte om å bli kåret til beste nye slot, og Hacksaw Gaming var også med i avstemningen for å bli beste spillutvikler. Dessverre ble det kun med nominasjonene for begge disse to kategoriene. 

Nominert for: 

Priser vunnet av Hacksaw Gaming på Kongebonus Awards

Nominasjoner mottatt av Hacksaw Gaming ved Kongebonus Awards