Netent – 3 nominasjoner i Kongebonus Awards

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

NetEnt er et av de mest velkjente navnene innen utvikling av spilleautomater på nett. De har eksistert helt siden 1996, og de har gjennom alle år vært en storfavoritt hos norske nettcasinoer. De står bak mange av tidenes mest populære spilleautomater, men de er også utviklere som ga norske klassiske spilleautomater nytt liv på nett. 

Tre ganger har NetEnt blitt nominert for en pris i Kongebonus Awards. To av nominasjonene var i 2022, mens den tredje kom i 2023. Noe som gjør nominasjonene i 2022-utgaven unik er at begge nominasjonene var for samme kategori. 

Netent i Kongebonus Awards 2023

I Kongebonus Awards 2023 var NetEnt nominert for en av de aller gjeveste prisene, nemlig for beste spillutvikler. Dette er kategorien som har flest kandidater, og nivået er skyhøyt. Dessverre greide ikke NetEnt å sanke inn nok stemmer til å ta hjem trofeet denne gang. 

Nominert for: 

Netent i Kongebonus Awards 2022

Begge nominasjoner i Kongebonus 2022 var for samme kategori, nemlig beste joker slot. I denne kategorien er det klassiske spilleautomater som hedres, og spesielt de som har et ekstra fokus på temaer med jokere. Spilleautomatene som var nominert er to ekte norske klassikere – Jackpot 6000 og Mega Joker. Dessverre for NetEnt måtte de se seg slått, så det ble ingen pris på dem denne gang. 

Nominert for: 

NetEnt på Kongebonus Awards