Nolimit City – 4 nominasjoner i Kongebonus Awards

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Nolimit City er ikke lengre en ny spillutvikler, for de har vært med i bransjen helt siden 2014. I løpet av det siste tiåret har de etablert seg som en anerkjent spillutvikler, og de er velkjente for å levere kvalitetsspill med spennende spillmekanismer og bonusfunksjoner. 

Med fire nominasjoner i Kongebonus Awards er Nolimit City en gjenganger i denne prisutdelingen. I 2022 ble de nominert for en av de gjeveste prisene, mens de i 2023 sikret seg hele tre nominasjoner, også dette i veldig konkurranseutsatte kategorier. Hele fire nominasjoner vitner om kvaliteten som kan ventes av spillene til Nolimit City.

Nolimit City i Kongebonus Awards 2023

Med tre nominasjoner i Kongebonus Awards var Nolimit City en av de mest prominente spillutviklerne i 2023-utgaven av prisutdelingen. De var nominert for beste Bonus Buy slot, med spillet The Crypt. Denne kategorien hedrer spillutvikleren som har laget spillet med beste bonusfunksjon som kan kjøpes i et spill. De var også nominert for både beste spillutvikler og mest innovative spillutvikler. I disse to kategoriene kåres den spillutvikleren som er totalt sett best, og den som har bidratt mest til innovasjon og nyskaping i slotindustrien. Dessverre gikk ikke Nolimit City til topps i noen av de tre kategoriene.

Nominert for: 

Nolimit City i Kongebonus Awards 2022

I første utgave av Kongebonus Awards, som ble avholdt i 2022, ble Nolimit City nominert i den gjeve kategorien beste spillutvikler. Dette er kategorien med flest nominerte, og konkurransen var dermed tøff. Uheldigvis måtte Nolimit City se seg slått, og det ble dermed ikke noe trofé denne gang. 

Nominert for: 

Nolimit City på Kongebonus Awards