Octoplay – 1 nominasjon i Kongebonus Awards

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Octoplay er en nykommer i casinoindustrien, for denne spillutvikleren ble etablert så sent som i 2022. De har som mål å lage verdens aller beste spilleautomater. Selv om de foreløpig har en veldig liten spillportefølje så har de klart å bevise at de kan levere kvalitetsspill. Det blir spennende å følge utviklingen deres i de nærmeste årene, og se om de kan leve opp til samme standard over tid. 

Med sin første nominasjon i Konegbonus Awards i 2023 har Octoplay klart noe som veldig få andre har klart. Nemlig å skaffe en nominasjon kun ett år etter at de først lanserte sitt aller første spill. Dette er imponerende, og vi er ikke tvil om dette ikke blir siste gang de er med på nominasjonslisten for denne årlige prisutdelingen.

Octoplay i Kongebonus Awards 2023

Ikke overraskende var det kategorien Rising Star spillutvikler som Octoplay var nominert i. Dette er kategorien hvor nye spillutviklere hedres. Målet er å kåre den utvikleren som har gjort seg bemerket for spillkvalitet, innovasjon og helhetsinntrykk i løpet av dine første år i drift. Det ble ingen pris på Octoplay denne gang, men vi skal ikke se bort fra at de får en ny sjanse til å overbevise spillerne om å stemme på dem igjen ved fremtidige Kongebonus Awards.

Nominert for: 

Rising Star Spillutvikler - Kongebonus Awards