Peter & Sons – 1 nominasjon i Kongebonus Awards

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Peter & Sons er en utvikler av spilleautomater på nett som har gjort seg bemerket i casinoindustrien, til tross for at de kun har vært i bransjen siden 2019. Dette har de fått til ved å levere spilleautomater av høy kvalitet, og spesielt har de fokusert på spennende spillmekanismer. De har også satt seg selv på kartet ved å lage unik grafikk og design i spillene sine. 

I Kongebonus Awards har det så langt kun blitt én nominasjon på Peter & Sons. Denne kom i 2022-utgaven av prisutdelingen. Skal vi tippe vil dette derimot ikke bli siste gang vi ser dem som en kandidat for å motta en pris i Norges største prisutdeling for spill og spillutviklere.

Peter & Sons i Kongebonus Awards 2022

Kategorien Peter & Sons ble nominert for i Kongebonus Awards 2022 var for beste nye spillutviklere. Dette er kategorien som siden har blitt omdøpt til Rising Star spillutvikler, som blir et fast innslag i fremtidige prisutdelinger. De spillutviklerne som utmerker seg for kvalitet og innovasjon i løpet av sine første år i drift er de som er kvalifisert for å motta denne prisen. Dessverre ble det i 2022 ingen pris på Peter & Sons, da leserne i stedet stemte frem en annen spillutvikler.

Nominert for: 

Rising Star Spillutvikler - Kongebonus Awards