Play’n GO – 4 nominasjoner i Kongebonus Awards

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Play’n GO regnes som en av de aller største og mest prominente spillutviklerne i bransjen, ikke minst siden de har vært en aktiv aktør helt siden 2005. De står bak en rekke av de mest spilte spilleautomatene på nett, og de er kanskje best kjent for å benytte rutenett-mekanismen i sine nyere spill. Derimot er også mer standard typer videoautomater og klassiske spilleautomater også en stor del av deres innholdsrike spillportefølje.

I Kongebonus Awards har Play’n GO blitt nominert for en pris både i 2022 og i 2023. I den første utgaven, i 2022, var de nominert i hele tre kategorier, mens de kun hadde los på én pris i 2023. Som en ringrev i bransjen tviler vi ikke på at de også vil sikre seg flere nominasjoner i fremtidige utgaver av Norges største prisutdeling for casinospill og spillutviklere. 

Play’n GO i Kongebonus Awards 2023

Det var kun én kategori Play’n GO sikret seg en nominasjon for i Kongebonus Awards 2023. Denne kategorien var derimot den aller mest prestisjetunge, da det var prisen for beste spillutvikler de kjempet om. Dette er kategorien hvor en totalvurdering av spillporteføljen med alle aspekter vurderes, før leserne stemmer frem sin absolutte favoritt. Dessverre gikk ikke avstemmingen Play’n GO sin vei denne gang. 

Nominert for: 

Play’n GO i Kongebonus Awards 2022

I den alle første utgaven av Kongebonus Awards, i 2022, ble Play’n GO nominert tre ganger, men kun i to kategorier. De hadde nemlig to spill som var med og kjempet om prisen i kategorien beste joker slot, hvor beste klassiske spilleautomater med joker-tema skulle kåres. Spillene som ble nominert var Fire Joker og Mystery Joker. Play’n GO ble også nominert i kategorien for beste spillutvikler, som er en av de aller mest ettertraktede prisene. Uheldigvis ble det med nominasjonene for Play’n GO, da de ikke tok seg helt til topps i noen av kategoriene. 

Nominert for: 

Play'n GO på Kongebonus Awards