Pragmatic Play – vinner av 3 Kongebonus Awards og 3 nominasjoner

Publisert: 17/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Pragmatic Play er en av de største spillutviklerne i casinobransjen, for sjelden har vi sett en spillutvikler ta markedsandeler fullt så fort som de. De ble etablert så sent som i 2015, og snaut 10 år senere er de blant de største spillutviklerne for spilleautomater. I tillegg byr de på live dealer-spill, virtuell sport, bingo og en sportsbetting-plattform. 

Få andre har gjort det bedre enn Pragmatic Play i Kongebonus Awards. De har fått med seg hele tre troféer og i tillegg har de vært nominert tre ganger til. Så langt kan de skilte med å være en av de mestvinnende spillutviklerne under Kongebonus Award siden oppstarten av premieutdelingen i 2022.

Pragmatic Play i Kongebonus Awards 2023

Vinner av: 

Hall of Fame Kongebonus Awards 2023

Den premien som Pragmatic Play fikk med seg under Kongebonus Awards i 2023 var den gjeveste av alle prisene. De tok med seg hedersutmerkelsen som kommer med Hall of Fame-prisen. Spillerne stemte nemlig frem Fruit Party som tidenes favorittspill.

Spilleautomaten Dog House Megaways sikret en nominasjon for beste oppfølger slot mens Wild West Duals ga Pragmatic Play en nominasjon for beste Bonus Buy slot. Derimot ble det kun med nominasjonene i disse to kategoriene. 

Nominert for: 

Pragmatic Play i Kongebonus Awards 2022

Vinner av: 

Beste nye slot Kongebonus Awards 2023
Beste spillutvikler Kongebonus Awards 2023

I den aller første utgaven av Kongebonus Awards i 2022 ble Pragmatic Play den store vinneren, med hele to priser. De vant for beste spillutvikler og også for beste nye slot med Sugar Rush. Begge disse to er kategorier med stor konkurranse, så dette var særdeles godt gjort og viser hvilken folkefavoritt denne spillutvikleren er. 

Det var derimot én kategori hvor de ble nominert uten å vinne, og det var for beste joker slot. Også de beste må se seg slått innimellom. 

Nominert for: 

Priser vunnet av Pragmatic Play ved Kongebonus Awards

Nominasjoner mottatt av Pragmatic Play på Kongebonus Awards