Print Studios – vinner av 2 Kongebonus Awards og 4 nominasjoner

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Print Studios er en ny Malta-basert spillutvikler som står bak spennende spilleautomater med fokus på innovasjon og kvalitet. Med en historie som ikke strekker seg lengre tilbake enn til 2002 har de en relativt liten spillportefølje, men det betyr ikke at de er uten erfaring. Teamet bak Print Studios er industriveteraner, så de er uten tvil en utvikler for fremtiden.

I første utgave av Kongebonus Awards fikk Print Studios med seg én nominasjon, men året etter var de kandidater i hele fem kategorier. I hele to av disse gikk de helt til topps.

Print Studios i Kongebonus Awards 2023

Vinner av: 

Beste nye slot Kongebonus Awards 2023
Rising Star spillutvikler Kongebonus Awards 2023

Ikke mange spillutviklere kan skilte med to troféer i samme utgave av Konegbonus Awards. De som fikk til det er en veldig eksklusiv klubb, og Print Studio er blant dem. De vant spillernes stemmer både for beste nye slot med Darkness og prisen for Rising Star spillutvikler. At en ny utvikler stikker av med prisen for beste nye slot er bemerkelsesverdig, og det er mildt sagt imponerende.

Print Studio fikk også med seg tre nominasjoner til. De prestisjetunge prisene de kjempet om å vinne var beste oppfølger slot, beste Bonus Buy slot og mest innovative spillutvikler. De måtte se seg slått, men for flere av kategoriene var det snakk om små marginer.

Nominert for: 

Print Studios i Kongebonus Awards 2022

Det ble ikke noe trofé for Print Studios i Kongebonus Awards 2022. De måtte nøye seg med én nominering, og i den kategorien strakk de ikke helt til. Kategorien var beste nye spillutvikler, som forøvrig for 2023 utgaven av Kongebonus Awards ble døpt om til Rising Star spillutvikler. 

Nominert for: 


Priser vunnet av Print Studios ved Kongebonus Awards

Nominasjoner mottatt av Print Studios under Kongebonus Awards