Push Gaming – vinner av 1 Kongebonus Award og 7 nominasjoner

Publisert: 16/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Push Gaming er en veletablert spillutvikler i casinobransjen, da de har vært med helt siden 2010. De har helt siden starten av utmerker seg ved å satse på kvalitet over kvantitet, og dette har blitt notert av både spillere og Kongebonus-temaet.

Med den forholdsvis limiterte spillkatalogen fra Push Gaming er det sterkt gjort at de har blitt nominert hele sju ganger. Derimot har de kun karret med seg én topplassering, og det var i 2022. 

Push Gaming i Kongebonus Awards 2023

Push Gaming er en av spillutviklerne som kan skilte med flest nominasjoner i Kongebonus Awards. I 2023-utgaven av denne prisutdelingen hadde de hele fem sjanser til å hente en vinnerpokal. Dessverre strakk de ikke helt opp til toppen i noen av kategoriene, men de må allikevel gratuleres med de mange nominasjonene. Dette viser at de skaper kvalitetsspill som kan konkurrere mot de beste. 

Nominert for: 

Push Gaming i Kongebonus Awards 2022

Vinner av: 

[image]

I den aller første utgaven av Kongebonus Awards, som ble avholdt i 2022, ble Push Gaming belønnet med et trofé. De tok hjem prisen for beste joker slot med spilleautomaten Joker Troupe. I kategorien slo de, noe uventet, en rekke av de klassiske norske spilleautomatene som var forhåndstippet som favoritter. At Joker Troupe vant viser at nordmenn liker det klassiske, men også innovasjon.  

Push Gaming ble også nominert i ytterligere to kategorier i 2022, for beste slot og beste spillutvikler. Derimot måtte de se seg slått på målstreken.

Nominert for: 

Beste Joker Slot Kongebonus Awards

Nominasjoner mottatt av Push Gaming på Kongebonus Awards