Quickspin – 3 nominasjoner i Kongebonus Awards

Publisert: 17/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Quickspin er en av de mest velkjente spillutviklerne hos norske casinoer, og en klar folkefavoritt. De ble etablert allerde i 2011, og dette er enda en svensk spilleverandør. De lager moderne spilleautomater med flotte grafikker, og de står bak en rekke av de mest populære spilleautomatene på nett. 

I Kongebonus Awards har Quickspin blitt nominert for en pris hele tre ganger. De var kandidat i én kategori i 2022, mens de i 2023 kjempet om tre priser. Dette er uten tvil ikke det siste vi ser av Quickspin i denne årlige prisutdelingen.

Quickspin i Kongebonus Awards 2023

Med to nominasjoner i Kongebonus Awards 2023 var det en sterk innsats av Quickspin. De var nominert i kategorien for beste nye slot, med spilleautomaten Cash Truch 2. Beste nye slot-kategorien er laget for å hedre den aller beste spillutgivelser i løpet av året. Neste nominasjon kom i kategorien beste Bonus Buy Slot med Book of Inferno. I denne kategorien er det spilleautomaten med den beste bonusrunden som kan kjøpes som skal kåres. Dessverre ble det ikke noen topplassering på Quickspin i 2023.

Nominert for: 

Quickspin i Kongebonus Awards 2022

I den aller første utgaven av Kongebonus Awards i 2022 var Quickspin representert med én nominasjon. Denne fikk de for beste nye slot med Cash Truck. Årets beste nye spilleautomat ble derimot en annen, så for Quickspin holdt det dessverre ikke helt inn. 

Nominert for: 

Quickspin på Kongebonus Awards