RAW iGaming – 2 nominasjoner i Kongebonus Awards

Publisert: 17/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 2 lesetid

RAW iGaming er en ny spillutvikler med base på Malta, og de har vært med i casinobransjen siden 2021. De har allerde laget en spennende portefølje av spill som er helt utenom hva vi er vant med i spilleautomater. Forventningene til hva denne spillutvikleren kan få til i løpet av de kommende året er skyhøye, og vi venter i spenning. 

Som en splitter ny spillutvikler er det imponerende at RAW iGaming allerde har vært representert i Kongebonus Awards. Det var i 2023 at de var med i avstemmingen, og det var hele to troféer de kjempet om å vinne. 

RAW iGaming i Kongebonus Awards 2023

I Kongebonus Awards 2023 var RAW iGaming nominert for to priser, og begge disse nominasjonene viser from fremtidsrettet og nytenkende de er. Den første nominasjonen var for mest innovative spillutvikler, som hedrer utviklerne som tenker utenfor booksen og lager nye spillmekanismer og funksjoner. Den andre nominasjonen var for Rising Star spillutvikler, hvor de beste nye spillutviklerne kåres. Uheldigvis ble det med nominasjonene denne gang, da RAW iGaming ikke tok seg helt til topps. 

Nominert for: 

RAW iGaming på Kongebonus Awards