Slotmill – vinner av 1 Kongebonus Award og 2 nominasjoner

Publisert: 08/05/2024 Sist Oppdatert: 17/05/2024 1 lesetid

Slotmill er en ny svensk spillutvikler, og de ble etablert så sent som i 2019. De har utmerket seg ved å lage spennende spilleautomater med flott grafikk, og det er knyttet store forventninger til veien videre for denne spilleverandøren.

Som en ny spillutvikler er det imponerende at de aller de har skaffet seg flere nominasjoner til Kongebonus Awards. Med tre nominasjoner fikk Slotmill én topplassering, og dette er en bra uttelling sammenlignet med hva selv mer etablerte spillutviklere kan skilte med. 

Slotmill i Kongebonus Awards 2023

I Kongebonus Awards 2023 ble det ingen trofe utdelt til Slotmill. Det ble med nominasjonen for beste oppfølger slot denne gang. Men, kategorien de var nominert i var en av de som skaper størst engasjement i denne prisutdelingen, og det å bli nominert er i seg selv en prestasjon.

Nominert for: 

Slotmill i Kongebonus Awards 2022

Vinner av: 

Rising Star spillutvikler Kongebonus Awards 2022 2

Etter sterk konkurranse fra andre spillutvikler ble det til slutt Slotmill som stakk av med prisen for beste nye spillutvikler. Dette var en kategori med flere gode kandidater, men kun én kunne kåres som vinner, og det ble altså Slotmill.

Kategorien de ikke kom seg helt til topps innen var beste nye slot. Dette er en av de kategoriene med aller hardest konkurranse, da det i 2022 ble lansert mer enn 1000 nye spilleautomater. Så at en ny spillutvikler i det hele tatt blir nominert er både overraskende og gledelig. 

Nominert for: Beste nye slot – Money Jar

Slotmill på Kongebonus Awards