Thunderkick – 4 nominasjoner i Kongebonus Awards

Publisert: 17/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Thunderkick er en svensk spillutvikler som ble grunnlagt i 2012. Siden den gang har de laget en forholdsvis stor spillportefølje, som består av moderne videoautomater. De er best kjente for å lage unike spillmekanismer, både i bonusrundene og i hovedspillet. Transformative symboler er en av de mest populære funksjonene de har. 

I løpet av Kongebonus Award sin relativt korte historie har Thunderkick sikret seg fire nominasjoner. De var kandidater for en pris å både 2022 og 2023, men dessverre har de andre ikke greid å ta seg helt til toppen i noen av de tre kategoriene de har vært kandidater i. 

Thunderkick i Kongebonus Awards 2023

I Kongebonus Awards sikret Thunderkick seg hele tre nominasjoner. Den første var i kategorien beste nye slot, hvor spilleautomaten Hot Potato representerte dem i kampen om prisen for årets beste spilleautomat. Neste nominasjon var for beste Bonus Buy slot, og i den kategorien var det spillet Sword of Shoguns som konkurrerte for å vinne beste bonuskjøp. Til slutt ble de også nominert i den mest prestisjetunge kategorien hvor det var beste spillutvikler som skulle plukkes ut. Dessverre greide ikke Thunderkick å sanke inn nok stemmer, så det ble ingen troféer i denne omgang. 

Nominert for: 

Thunderkick i Kongebonus Awards 2022

Kongebonus Awards 2022 var den aller første utgaven av denne prisutdelingen for spill og spillutviklere i casinobransjen. Dette året ble Thunderkick nominerte i én kategori, og det var for beste spillutvikler. Med elleve andre utviklere som alle kjempet om samme pris gikk det dessverre ikke Thunderkick sin vei når alle stemmer var talt opp. 

Nominert for: 

Thunderkick på Kongebonus Awards