bushido princess banner

Bushido Princess Megaways

Publisert: Sist Oppdatert: 30/01/2024 6 min lesetid

Bushido Princess Megaways informasjon

bushido princess megaways logo
🖥️ Leverandør Kalamba Games
🧨 Lansert8 Juni 2023
🎰 Hjul 5
📈 Gevinstlinjer 16 000 (opptil)
💥 Volatilitet Høy
🔀 Max RTP 95.99%
💰 Max-vinn 30 000x
🪙 Bonus buy Ja
💸 Progressiv jackpot  Nei 
🧮 Bonushunt vennligJa
På denne siden

Anmeldelse Bushido Princess Megaways

Bushido er den etiske koden som samuraier ble forventet å følge. Den var ikke en formell skrevet lov, men en samling normer og prinsipper som de skulle leve etter. Koden bestod av et sett med moral eller idealer de prøvde å overholde, som mot, lydighet og selvdisiplin. Bland bushido med en ekte prinsesse, og du har sannsynligvis en ganske krigersk karakter foran deg. Takket være spillutvikleren Kalamba Games, får du muligheten til å finne det ut i Bushido Princess Megaways på ditt online casino.

Og en ting til, får du assosiasjoner til Sakura og Sakura Megaways slots fra Quickspin, så er du ikke alene om det.

Tema Bushido Princess Megaways

bushido princess megaways

Skjønnhet kommer an på øyet som ser, men Bushido Princess Megaways er et utmerket eksempel på talentene som Kalamba Games besitter. Temaet utspiller seg i et harmonisk miljø og kan beskrives som delikat. For eksempel en enkel kirsebærblomst som sakte svever ned til bakken etter å ha blitt sluppet fra et tre. I tillegg til kirsebær-trær på skjermen, er en tradisjonell japansk fleretasjes bygning i en rolig grønn park settingen for grunnspillet. Når bonusrunden utløses, blir Bushido Princess Megaways enda mer eksotisk når en enorm sol går ned over et mystisk japansk landskap. Veldig pent og en positiv start på økten. Nok en gang må vi gi kudos til spillutviklerne i Kalamba Games for en utmerket jobb med design.

Grunnspillet

Som navnet klart antyder er Bushido Princess et Megaways-spill, med varierende antall symboler og måter å lande på rutenettet for hvert spinn. Imidlertid er Bushido Princess litt mer begrenset enn andre Megaways slots vanligvis er. Hver av de 5 hjulene kan lande 2 til 4 symboler, selv om utvidede wild-symboler kan øke kapasiteten. I full blomst kan Bushido Princess Megaways ha opptil 16.000 måter å vinne på.

Innsats

Når du velger en innsats, er alternativene 1 kr til 250 kr (med mange alternativ imellom). Man kan også velge å aktivere nivå 2 av HyperBet, noe som dobler innsatsen. På det lavere HyperBet-nivået er wilds max multiplikator 8x. og på det på det høyere HyperBet-nivået er det 10x. Med en høy-volatil matematisk modell, ligger RTP på 96.26% eller 96.33% med HyperBet nivå 2.

Symboler

Vanligvis betaler Bushido Princess Megaways fra venstre til høyre fra det ytterste venstre hjulet. Unntaksvis kan det også betale fra høyre til venstre fra den ytterste høyre siden. Det skjer ved å ha 3 utvidede Wild-hjul, som beskrevet nedenfor. De lavt-betalende symbolene er 9-A-kortsymboler, som tildeler 0,5 til 2 ganger innsatsen for et 5 symbols treff. De høyt-betalende symbolene er en vifte, et musikkinstrument, noen blader, en ninja-stjerne, og sverd, som tildeler 2,5 til 6 ganger innsatsen for et 5 symbols treff. Wild symboler erstatter alle symboler unntatt scatter symboler og K-CASH symboler.

Bushido Princess Megaways Slot-Funksjoner

Wilds er et av de viktigste symbolene i Bushido Princess Megaways. Når et wild treffer, er det en sjanse for at den utvider seg til å dekke alle posisjoner på hjulet, og konverterer til en utvidet Wild-hjul. Hver utvidet Wild Column har en multiplikator som indikerer hvor mange wild-symboler kolonnen representerer – opptil 6 eller 8, avhengig av HyperBet-nivået. Etter at en utvidet Wild Column utløses i grunnspillet, og eventuelle gevinster er betalt ut, låser den seg på plass mens alle andre hjul re-spinner. Hvis multiplikatoren på den utvidede Wild Column ikke har nådd sin maksimale verdi, øker den for hvert re-spin. Når hjulene 2, 3, og 4 har utvidede Wild Columns på dem etter at vanlige betalinger er gjort, er det en sjanse for at en Right to Left Ways utbetaling oppstår.

K-Cash

K-Cash-symboler lander med verdier i form av en pengesum. Når minst en utvidet Wild Column er i visning, blir alle K-CASH-symboler på hjulene tildelt. Dette gjøres for hver utvidede Wild Column på rutenettet.

Bonusrunde

Landing av et scatter-symbol på både hjul 1 og 5 utløser gratisspinn. På det lavere HyperBet-nivået tildeles 6 gratisspinn; på det høyere HyperBet-nivået, tildeles 8 innledende gratisspinn. I gratisspinn, hvis en utvidet Wild Column utløses, legges +3 ekstra gratisspinn til den gjenværende mengden. Respins utløses ikke. I stedet låser den utvidede Wild Column seg på plass til de tre merkene den viser, er tømt.

Bonus buy

Bonuskjøpet er der spillerne kan kjøpe en forhåpentlig snarvei til suksess. Som du ser av alternativene nedenfor øker RTP prosenten til dyrere bonusfunksjon du kjøper. Siden volatiliteten er høy, er dette ingen garanti for at du vil få pengene tilbake ved et eventuelt kjøp.

  • 6 gratisspinn med en 8x max wild multiplikator for 37.2x innsatsen (RTP 96.55%)
  • 8 gratisspinn med en 10x max wild multiplikator for 107.6x innsatsen (RTP 96.66%)
  • 10 gratisspinn med en 10x max wild multiplikator for 134.2x innsatsen (RTP 96.77%)

Oppsummering Bushido Princess Megaways: Spilleautomat


Bushido Princess Megaways, fra Kalamba Games, er en slående spilleautomat som blander den kulturelle rikdommen fra det feudale Japan med spennende, moderne funksjoner. Med sitt unike Megaways-system, som kan gi opptil 16,000 måter å vinne på, og et arsenal av bonuselementer som utvidede wilds, K-CASH symboler, og gratisspinn, gir spillet et betydelig gevinstpotensial – opptil 30,000 ganger din innsats.

Spillets estetikk er også imponerende, med detaljert kunst og lyd som fullt ut fremhever spillets tema. Imidlertid, er det verdt å merke seg at for å utnytte det fulle potensialet, må spillerne velge det høyere kostnaden HyperBet-nivået.

Til tross for noen små ulemper, som begrensninger i grunnspillet, og en litt uortodoks K-CASH-funksjon, mener vi at Bushido Princess Megaways er et sterkt tillegg til Kalamba Games’ portefølje, og en gledelig nyhet for spillere som liker den dynamiske Megaways-spillmekanikken.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er maksimal gevinst som kan oppnås i Bushido Princess Megaways?

Den maksimale gevinsten du kan oppnå i Bushido Princess Megaways er 30,000 ganger din innsats.

Hva er hovedfunksjonene i Bushido Princess Megaways spilleautomaten?

De viktigste funksjonene i spillet inkluderer Megaways spillmekanikk, som gir opptil 16,000 måter å vinne på per spinn, utvidede Wilds med multiplikatorer, K-CASH symboler som gir øyeblikkelige kontantgevinster, og en Free Spins runde som kan gi ekstra gratisspinn.

Hva er forskjellen mellom de to HyperBet-nivåene i Bushido Princess Megaways?

Det lavere HyperBet-nivået gir en maksimal wild multiplikator på 8x, mens det høyere HyperBet-nivået gir en maksimal wild multiplikator på 10x. Ved å velge det høyere nivået, vil innsatsen dobles, men det gir deg også en større sjanse for å vinne større gevinster.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *