Cash Crew

Publisert: Sist Oppdatert: 05/04/2024 10 min lesetid

Informasjon om Cash Crew Spilleautomat

cash crew slot fra Hacksaw gaming kongebonus
SpillutviklerHacksaw Gaming
LansertApril 2024
Hjul5
Innsatslinjer19
VolatilitetHøy
Max RTP96,26 %
Maksgevinst10 000x
Størst dokumenterte gevinstN/A
BonuskjøpJa
Progressiv jackpotNei
BonusjaktvennligJa
På denne siden

Anmeldelse av Cash Crew

Cash Crew er en fartsfylt spilleautomat fra Hacksaw Gaming. Her møter du en gjeng skumle karer som er i ferd med å rane en bank, og du er invitert til å bli med. Spillet har to spennende gratisspinnfunksjoner, i tillegg til både wild-multiplikatorer og pengesymboler som bidrar til å øke ransutbyttet.

Både navnet, oppsettet og funksjonene ligner litt på et tidligere spill fra Hacksaw Gaming, nemlig Chaos Crew. Men i stedet for kaosgjengen du møter der, skal du altså nå spille på lag med en gjeng bankranere. Spillet har et stilrent og flott design, og grafikken er om mulig enda mer imponerende enn i tidligere spill fra denne spillutvikleren.

Mens du spinner hjulene i Cash Crew, kan vi nesten garantere at pulsen kommer til å stige etter hvert som lyden av politisirenene kommer stadig nærmere. Når du har tent lunta for å bane vei inn til bankhvelvet gjelder det å skynde seg. Spørsmålet er bare om du klarer å komme deg inn og ut før tiden er ute og alarmen går. Og hvor stort bytte kan du klare å få med deg? Les videre for å finne ut mer om dette spennende Hacksaw Gaming-spillet.

cash crew fra hacksaw gaming grunnspill
Det er en ganske mørk og dyster atmosfære rundt denne spilleautomaten fra Hacksaw Gaming.

Tema, symboler og oppsett

I Cash Crew møter du en gjeng maskerte bankranere. De er i ferd med å ta seg inn i et bankhvelv, bevæpnet med både maskingevær og pistoler. I gratisspinnrunden får du faktisk muligheten til å bli med inn i hvelvet, der det gjelder å raske med seg så store verdier som mulig og komme seg helskinnet ut før tiden er ute.

Tema, grafikk og lyder

Spilleautomaten har et mørkt og litt nifst tema. Selve spillfeltet er plassert ved bankens inngang, og i bakgrunnen ser du høye skyskrapere. På hver side av spillfeltet står to av bankranerne, med skumle masker og våpen. Regnet høljer ned, og det både lyner og tordner. Bakgrunnsmusikken er ganske illevarslende, og du kan til og med høre politisirener i det fjerne.

For å utløse gratisspinnrunden må du som vanlig spinne frem tre scatter-symboler, hvis du ikke velger å kjøpe direkte adgang, da. Når du først har lokalisert bankhvelvet, må du tenne lunta for å detonere sprengstoffet. Musikkens takt øker i takt med pulsen, og så spørs det bare om du klarer å sprenge bort døra til hvelvet.

Når du først er inne, bør du følge med på tidsuret som dukker opp til høyre for spillfeltet. Rask med deg så store gevinster du bare kan, og kom deg ut før alarmen går og tiden er ute! Både grafikken og lydeffektene bidrar til å skape en følelse av fart og spenning. Får du ikke høy puls av dette, skjønner vi ingenting.

Gjenstående gratisspinn indikeres i form av en stoppeklokke

Oppsett

Denne spilleautomaten har et uvanlig oppsett med fem hjul og fem rader. Her går det totalt 19 innsatslinjer fra venstre mot høyre, og for å vinne må du ha minst tre like symboler etter hverandre på en av disse. I tillegg har spillet pengesymboler og unike samlesymboler som gir ekstra vinnermuligheter. Men mer om dette siden.

Symboler

Spillets fire høyverdisymboler viser maskerte menn i ulike farger. Det røde symbolet er mest verdt, etterfulgt av det gule, det lilla og til slutt det blå. Lavverdisymbolene viser kortverdiene J, Q, K og A. I tillegg har spillet et pengesymbol representert av en kul kis med solbriller. Dette symbolet kan lande med en vilkårlig multiplikator på opptil 500x.

På hjulene kan det også dukke opp flere spesiaIsymboler. Dette inkluderer et wild-symbol som kan erstatte alle ordinære symboler i spillet, og som dessuten øker gevinstpotensialet med en multiplikatorverdi. Spillet har også et samlesymbol som brukes til å samle inn premier fra pengesymboler, samt et gratisspinnsymbol som kan utløse gratisspinnfunksjonen.

Innsatser

Før du kan prøve deg på å rane hvelvene sammen med resten av gjengen i Cash Crew, må du angi hvor mye du vil satse per spinn. Standardinnsatsen i spillet er 20 kr, men dette kan justeres både opp og ned. Klikk på pilknappene for å endre totalinnsatsen fra 1 kr til 1000 kr per spinn. Når du er fornøyd med verdien du har valgt, klikker du bare på den store spinnknappen for å starte spillet.

Merk at utbetalingstabellen er dynamisk. Gevinstverdiene du ser her vil derfor bli oppdatert etter hvert som du endrer innsatsnivået. Verdiene er angitt i spillets valuta, og ikke som en multiplikator, noe som gjør det enklere å se akkurat hvor stor gevinst hvert symbol kan gi.

Spillutvikler

Gjengen som står bak spilleautomaten Cash Crew er Hacksaw Gaming, en leverandør som først og fremst er kjent for fantastisk grafikk og topp spillmusikk. Hacksaw leverer først og fremst spilleautomater, men også skrapespill og casinospill med øyeblikkelige gevinster. Spillene deres skiller seg ut i mengden med svært særegent design og atmosfære.

Selskapet ble stiftet i 2018, og siden den gang har de rukket å lansere mer enn 100 spill. Noen av deres mest populære titler er blant annet Wanted Dead or a Wild, og Undead Fortune. De streber etter å levere nye og spennende spill hver eneste måned, slik som Rusty & Curly, så her er det bare å følge med i spenning på hva som kommer. Alle spilleautomater fra Hacksaw Gaming er utviklet med tanke på mobilspill, slik at du kan ta med deg alle spilleautomatene deres i lomma.

Spillfunksjoner i Cash Crew

I Cash Crew er det mange spennende spillfunksjoner og mekanismer som gir ekstra bra vinnerpotensiale. Penge- og samlesymboler gjør at du kan vinne ekstra i ethvert spinn, i tillegg til ordinære vinnerkombinasjoner. Gratisspinnfunksjonen finnes i to forskjellige varianter, og du kan til og med velge å aktivere én av to ekstra modifikatorer som gjør bonusspillet ekstra lukrativt. Nedenfor kan du lese mer om spillfunksjonene i dette fartsfylte spillet.

Pengesymboler

I tillegg til de fire maskerte mennene, kan det lande enda et tilsynelatende ordinært spillsymbol på hjulene. Dette symbolet viser en skjeggete mann med solbriller, og er alt annet enn ordinært! Det lander nemlig med en multiplikatorverdi på 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x, 250x eller 500x. For å utløse pengepremien på disse symbolene, må du spinne frem et «Grab’em»-symbol samtidig som du har minst ett pengesymbol på hjulene.

Multiplikatorsymboler påvirker dessuten alle samlede pengesymboler i et område på 3×3 posisjoner. Hvis det lander mer enn ett multiplikatorsymbol ved siden av et pengesymbol, multipliseres pengeverdien med hvert av de tilstøtende multiplikatorsymbolene.

Wild multiplikatorer på Cash Crew med tilhørende Grab'em collector.
Wild multiplikatorer på Cash Crew med tilhørende Grab’em collector.

Wild-multiplikatorer

Wild-symbolene i Cash Crew kan som vanlig erstatte alle ordinære spillsymboler for å danne vinnerkombinasjoner, og i tillegg har de en tilhørende multiplikator. Denne brukes på alle gevinster der wild-symbolet inngår. Hvis det er mer enn én wild-multiplikator i en vinnerkombinasjon, multipliseres verdiene med hverandre.

Hvis du spinner frem et «Grab’em»-symbol, vil det også multiplisere verdien av alle pengesymboler i et område på 3×3 posisjoner rundt wild-symbolet. Wild-multiplikatorene kan ha tolv forskjellige verdier; 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x og 25x. Multiplikatorer på 5x eller høyere vises med et spørsmålstegn, og multiplikatorverdien avdekkes først når pengene samles inn.

Gratisspinn

Gratisspinnrunden i Cash Crew er helt spesiell, både når det gjelder funksjonalitet og det estetiske. For det første finnes det to forskjellige gratisspinnfunksjoner. Den ene foregår i et hvelv, mens den andre foregår i et høysikkerhetshvelv. Det er ikke mulig å spinne frem nye gratisspinnsymboler underveis, men hvis du klarer å finne en stoppeklokke tildeles to til seks ekstra spinn. Antall ekstraspinn du får avgjøres av tiden som er igjen på stoppeklokken.

Ekstra gratisspinn oppnås ved å lande klokker med flere sekunder, eller spinn.
Ekstra gratisspinn oppnås ved å lande klokker med flere sekunder, eller spinn.

For å komme inn i det ordinære hvelvet, må du spinne frem tre gratisspinnsymboler. Det spiller ingen rolle hvor på spillfeltet de lander, men du må få tre slike symboler på hjulene samtidig. Under gratisspinnrunden økes sannsynligheten for å få flere pengesymboler og multiplikatorsymboler med større verdi. Alle multiplikatorsymboler som lander på hjulene gjelder dessuten så lenge funksjonen varer. Slik kan du få en vilkårlig multiplikator på alle aktiverte posisjoner i alle gjenværende spinn.

Hvis du heller vil prøve deg på høysikkerhetshvelvet, må du ha fire gratisspinnsymboler i stedet for tre. Også her har du økt sannsynlighet for å få flere pengesymboler og større multiplikatorverdier, men pengesymbolene har i tillegg en minsteverdi på 5x. I høysikkerhetshvelvet venter dermed ekstra bra gevinstpotensiale.

Bonuskjøp

Det har etter hvert blitt normen å tilby bonuskjøp i nye spilleautomater, og slik er det også her. I Cash Crew kan du enkelt kjøpe direkte adgang til gratisspinnrunden, og du får til og med fire forskjellige valgalternativer. For å åpne menyen for bonuskjøp klikker du bare på «BUY BONUS»-knappen til venstre for spillfeltet.

Øverst kan du velge ønsket spinnverdi, og prisen for de to gratisspinnfunksjonene oppdateres i henhold til denne. Den ordinære gratisspinnrunden koster 100x innsatsen, og gir seks spinn. Høysikkerhetsspinn koster 300x innsatsen, og gir ni gratisspinn der pengesymboler har en minsteverdi på 5x.

I tillegg kan du velge å aktivere to ulike FeatureSpins-mekanismer. Disse innebærer at hvert spinn garantert gir visse funksjoner. Med «Bonushunt» er det ti ganger mer sannsynlig å utløse et bonusspill, og med «Cash is King» er du garantert minst fem pengesymboler, én multiplikator og ett Grab’em-symbol i hvert spinn. FeatureSpins koster et fast beløp basert på valgt innsatsnivå, og forbli aktivt helt til du deaktiverer det manuelt.

Meny for kjøp av funksjoner og bonuser på cash crew
Standard Hacksaw meny for kjøp av funksjoner og bonuser på Cash Crew.

Autospill

Cash Crew har også en autospillfunksjon som lar deg spille et forhåndsdefinert antall runder automatisk. Klikk på autospillknappen til høyre for den ordinære spinnknappen for å åpne menyen, og velg hvor mange runder du vil aktivere. Du har sju forskjellige alternativer å velge mellom, fra ti til tusen spinn.

Du kan også angi regler for når autospillfunksjonen skal stanse, for eksempel ved å velge tapsgrense og grense for enkeltgevinst. Her kan du også angi hvorvidt autospill skal avbrytes når spesialfunksjonen blir utløst.

Turbo og superturbo

Hvis du er en av de som synes det går for treigt å spinne hjulene, er det kjekt å vite at Cash Crew har både en turbo- og en superturbo-funksjon. Disse kan aktiveres via hovedmenyen, og gjør at spillrunden gjennomføres raskere. Merk at dette innebærer at du vil gå glipp av mange av spillets kule animasjoner.

Målgruppe og lignende spill

Spilleautomaten Cash Crew er kanskje ikke spesielt egnet for de mest sarte spillerne, for her kreves det litt mot for å tenne lunta og bryte seg inn i bankhvelvet. Mens klokka tikker ned er det viktig å beholde roen, men selv de mest hardbarka spillerne vil nok kjenne at pulsen øker.

Som flere av de andre spilleautomatene til Hacksaw Gaming, spiller multiplikatorer en stor rolle, og akkurat dette spillet har i tillegg en samlefunksjon. Denne funksjonen gjør det lett å trekke paralleller til spill som Big Bass Amazon, selv om temaene selvsagt er vidt forskjellige. Hvis du liker spillfunksjonene i Cash Crew men synes at temaet blir for mørkt, kan det derfor være en idé å heller dra ut på fisketur i Big Bass Bonanza.

Hvis du ikke allerede har spilt Chaos Crew 2, kan også det anbefales. Oppsettet i dette spillet er akkurat det samme som i Cash Crew, og på hjulene her møter du katten Cranky og medhjelperen hans, Sketchy. De tar deg med til en grafittifylt bakgate, der du kan spinne frem et fargerikt kaos på hjulene mens du lytter til elektromusikk.

RTP og volatilitet

Hacksaw Gaming har oppgitt en maksimal RTP-verdi for spillet på 96,26 %. Denne verdien representerer den teoretiske utbetalingsprosenten til spillerne over tid, og ble beregnet ved simulering av ti milliarder spillrunder. Det er imidlertid greit å være klar over at den faktiske RTP-verdien når du spiller kan være lavere enn dette, da casinoene selv kan nedjustere den. RTP-verdien vil også variere litt avhengig av hvorvidt du aktiverer FeatureSpins og/eller bonuskjøp.

Volatiliteten i Cash Crew er høy, noe som betyr at du generelt sett kan forvente færre, men større gevinster. Dette i motsetning til spilleautomater med lav volatilitet, der utbetalingene er hyppige og små. Det er imidlertid viktig å huske at det kan gå lang tid mellom hver gevinst i enhver spilleautomat, uavhengig av volatilitet.

Er Cash Crew tilgjengelig i Norge?

Cash Crew er tilgjengelig for norske spillere, og for å gjøre det hele enda bedre, er spillet attpåtil oversatt til norsk. Slik er det ekstra lett å lese gjennom reglene og få oversikt over de ulike funksjonene som kan utløses i spillet.

De fleste nettcasinoer som samarbeider med Hacksaw Gaming har Cash Crew i spillbiblioteket sitt, og du kan dermed prøve deg som bankraner nesten uansett hvilket spillsted du velger. Hvis du er ute etter et trygt og anerkjent casino på nett, kan du sjekke casinolisten vår. Casinoekspertene våre tester utallige nettcasinoer på det norske markedet, og plukker ut de aller beste. I listene våre finner du alltid gode alternativer hvis du vil spille Cash Crew eller andre Hacksaw Gaming-spill på nettet.

Prøv Cash Crew gratis

Det er lett å la seg fascinere av spilleautomatene fra Hacksaw Gaming. Grafikk en er alltid topp, og bakgrunnsmusikken er med på å skape en topp spillatmosfære. Men du er kanskje usikker på om du har det som trengs for å lykkes som bankraner? Frykt ikke, du kan prøve Cash Crew helt gratis på nett.

Som de aller fleste andre videoautomater er nemlig også denne tilgjengelig i demomodus. Når du åpner spillet i demoversjon, får du tildelt en viss sum lekepenger som du kan bruke til å spinne hjulene. Spillet fungerer akkurat som når du spiller med ekte penger, og du kan dermed benytte muligheten til å gjøre deg kjent med spillsymbolene og funksjonene.

Når du har lagt en god plan for fluktruten ut fra bankhvelvet, kan du gå over til å spille med ekte penger. Husk bare at alle casinospill skal anses som underholdning, og ikke en måte for å tjene penger. I likhet med et bankran medfører det stor risiko å spille casinospill på nett. Sørg derfor for å spille kun med penger du har råd til å tape.

Ansvarlig spill

Ansvarlig spill er noe av det aller første du bør tenke på når du skal spille casinospill med ekte penger. Det er lett å la seg rive med, spesielt i så fartsfylte spill som dette. Da er det alfa omega å ha lagt en god plan på forhånd. Før du begynner å spinne hjulene bør du ha tenkt gjennom hvor mye tid og penger du bør bruke. Sett deg et spillbudsjett, og hold deg slavisk til det.

Hvis du synes det er vanskelig å beholde kontrollen, kan det være lurt å bruke autospillfunksjonen. Med denne kan du aktivere et forhåndsbestemt antall runder med en fast innsatsverdi, slik at du unngår fristelsen for å øke innsatsen etter hva magefølelsen sier. Bestem deg for hvor mange spinn du har råd til å spinne, angi dette antallet i autospillfunksjonen og la gutta i Cash Crew utføre bankranet selv.

Konklusjon

Cash Crew er et kult og ikke minst fartsfylt spill fra den populære leverandøren Hacksaw Gaming. Spillet foregår i en bank, og her skal du og fire maskerte ranere prøve å få med dere mest mulig fra hvelvet før tiden er ute. Her er det bare å stålsette seg for både eksplosjoner, alarmer og politijakt i søken etter et størst mulig ransutbytte.

Grafikken er som vanlig meget bra fra Hacksaw Gaming, og både bakgrunnsmusikken og lydeffektene er med på å forsterke spenningen og intensiteten mens du prøver å rane til deg mest mulig penger. Hvis du vil øke sjansene til å lykkes, kan du aktivere en unik FeatureSpins-funksjon som gir ti ganger så stor sjanse til å utløse gratisspinn. Denne bonusfunksjonen finnes forresten i to forskjellige varianter. Du kan enten prøve deg på et vanlig bankhvelv eller et høysikkerhetshvelv.

På hjulene dukker det også opp penge- og samlesymboler som gir ekstra vinnermuligheter i hvert eneste spinn. Pengesymbolene lander med verdier på opptil 500x, og i tillegg kan du spinne frem wild-multiplikatorer som øker utbyttet ytterligere. Det er likevel i gratisspinnrunden de største gevinstmulighetene ligger, og hvis du klarer å utføre det perfekte bankran kan du stikke av gårde med hele 10 000x innsatsen.

Cash Crew passer perfekt for alle som er ute etter en spennende og adrenalinfylt spillopplevelse på nettet. Tikkende klokker, illevarslende tordenvær og bevæpnede ransmenn setter en litt nifs stemning mens du spinner hjulene. Så gjenstår det bare å finne ut hvor stort utbytte du klarer å få med deg før tiden går ut.

Fordeler

  • FeatureSpins-mekanisme for økte vinnersjanser
  • To forskjellige gratisspinnrunder
  • Spennende og fartsfylt tema
  • Topp grafikk

Ulemper

  • Litt lav RTP-verdi
  • Høy volatilitet

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Cash Crew?

Cash Crew er en fartsfylt videoautomat fra Hacksaw Gaming der du får muligheten til å prøve deg som bankraner.

Hvem utviklet Cash Crew?

Cash Crew er utviklet av Hacksaw Gaming.

Er Cash Crew tilgjengelig i Norge?

Ja, Cash Crew er tilgjengelig for norske spillere.

Hvilke casinoer tilbyr Cash Crew i Norge?

Cash Crew er på plass hos norske nettcasinoer som samarbeider med Hacksaw Gaming. Se topplisten vår for en oversikt over casinoer vi anbefaler.

Når ble Cash Crew lansert?

Cash Crew ble lansert i april 2024.

Hvilke spesialfunksjoner har Cash Crew?

Cash Crew har to forskjellige gratisspinnfunksjoner, i tillegg til wild-multiplikatorer og en samlefunksjon. Spillet har også en valgfri FeatureSpins-mekanisme som øker vinnersjansene mot en ekstra kostnad.

Hva er RTP-verdien for Cash Crew?

RTP-verdien i Cash Crew er 96,26 %.

Casinoekspert med mer enn ti års erfaring

Hanne har jobbet i casinobransjen i godt over et tiår, og er spesielt interessert i alt som har med sannsynlighet og statistikk å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *