Coba reborn banner

Coba Reborn

Publisert: Sist Oppdatert: 30/01/2024 6 min lesetid

Coba Reborn informasjon

🖥️ Leverandør ELK Studios
🧨 Lansert1 August 2023 
🎰 Hjul 7
📈 FormasjonKlynge
💥 Volatilitet Høy
🔀 Max RTP 94,00%
💰 Max-vinn 25 000x 
🤑 Høyeste dokumenterte vinn 
🪙 Bonus buy Ja 
💸 Progressiv jackpot  Nei 
🧮 Bonushunt vennligNei
På denne siden

Anmeldelse av Coba Reborn fra ELK Studios

Det er slett ikke første gangen ELK Studios bygger videre på en tidligere utgitt spilleautomat. Denne gangen er det Coba som skal til pers, og den oppgraderte versjonen kommer som Coba Reborn. Reborn betyr som du sikkert vet å bli født på ny. Men er det samme som å bli født i en ny og bedre utgave? Det skal vi ta en nærmere gjennomgang av her i dag. Vi anmelder slots for online casino her i Kongebonus.

Tema

Coba Reborn har i god ELK Studios tradisjon fengslende grafikk og lyd. Man blir fordypet i en gammel verden av mysterier. De livlige visuelle effektene, detaljene i symbolene og de fantastiske animasjonene gir liv til spillet og skaper en visuelt tiltrekkende opplevelse. Akkurat slik vi er vandt til fra våre venner hos ELK.

Slot-detaljer

Coba Reborn har den normale og moderate ELK Studios RTP-prosenten på 94%. Spilleautomaten har høy volatilitet, og en max-gevinst som er limitert til 25 000x.

Symboler

Coba Reborns lavt-betalende symboler er en grønn skilpadde, blå øgle og apekatt i bronse. Premium-symboler er en grønn edelsten, blå edelsten, rød edelsten og et gullmaskesymbol. Å få en klynge med 5 like lavt-betalende symboler tildeler 0,05x til 1x innsatsen. Premiums tildeler en 15+ klynge 1,5x til 50x innsatsen. Når wild-symboler dukker opp, kan de brukes til å erstatte et hvilket som helst vanlig betalende symbol.

Coba Reborn funksjoner

Det er tid for slanger og blomster når vi går over Coba Reborns funksjoner. La oss starte med vinnende symboler, som fjernes fra brettet når de formes og erstattes av symboler som faller ovenfra. Vinnende symboler samles av slangens fremdriftsmåler (Snake Progress Meter), og Avalanche-funksjonen fortsetter å fungere på denne måten til det ikke kommer nye seire.

Snake Progress Meter

Når slangens fremdriftsmåler er halvfull, plasseres wild-symboler tilfeldig på rutenettet etter symbolpåfyllingen. Hvis måleren er helt full, blir slangene frigjort avhengig av nivået som er nådd. Nå nivåer 1, 2 eller 3, og 3 slanger frigjøres fra tilfeldige inngangspunkter på sidene av rutenettet. Når du når nivå 4, slippes 6 slanger fra tilfeldige inngangspunkter.

Slangene

En slange er en lineær klynge av symboler som vokser når slangen beveger seg over rutenettet. Slangene er minst 5 symboler lange og danner alltid en del av en vinnende klynge eller en del av en større klynge. En gul kroppsslange betyr at den vil overleve til neste skred. mens en blå kropp betyr at den kan dø. Slangene starter alltid i en gul overlevelsesstatus, og overlever det første droppet. Det første symbolet en slange beveger seg over, blir slangens symbol, indikert på hodet. Slangene blir wilds hvis det første symbolet er en orkidé. Symbolene en slange beveger seg over, blir forvandlet til det symbolet, bortsett fra orkideer eller wilds.

Hvis en slange beveger seg over samme symbol som seg selv, vokser den i lengden, og kroppen blir gul – det samme gjelder når slanger spiser wilds. Hvis en slange ikke beveger seg over (spiser) symboltypen sin, wild eller orkidé, i løpet av hele bevegelsen, dør den og fjernes fra rutenettet før gevinsten blir oppgjort. Slangene med en wild som symbol forvandler kryssede symboler til wilds. Disse slangene må spise mer wilds eller orkideer for å vokse og overleve. Wilds-gevinster betales som det høyest verdsatte symbolet.

Krysser en slange stier, blir det skapt et multiplikator wild-symbol. De starter på 2x og dobles på hvert kryss på samme posisjon. Når mer enn en multiplikator brukes i en seier, multipliseres verdiene først sammen. En slange som spiser en wild-multiplikator vokser og blir gul

Bonusrunde

Det er egentlig feil å kalle det bonusrunder, siden du bygger deg opp funksjoner ved gjentagende gevinster. Coba Reborn har ikke scatters, men 4 forskjellige orkidésymboler, og hver av dem har sin egen funksjon:

  • Blodorkidé: Når 2 av disse symbolene er synlige, fødes en slange fra hver. Eller så kan en blodorkidé tømme en annen type orkidé, og føde en slange fra sin posisjon. En tidligere blodorkidé posisjon blir wilds når slangen har flyttet seg. Når en slange spiser en blodorkidé, dukker et tilfeldig antall slanger opp fra tilfeldige steder på sidene av rutenettet.
  • Hydra Orkidé: når en slange spiser en hydra orkidé, fødes en annen slange bak hodet med samme symboltype. Hvis den spisende slangen har gjenfødelses- eller ouroborosfunksjonen, overføres disse til den nye slangen.
  • Gjenfødelses Orkidé: – når en slange spiser en gjenfødelses orkidé, kan den gjenopstå fra de døde til samme lengde og beholde ouroborosfunksjonen hvis den hadde den. Gjenfødelsesfunksjonen vedvarer over flere lavinefall.
  • Ouroboros Orkidé: når en slange spiser en ouroboros orkidé, kan den krysse seg selv uten å dø. Krysset får slangen til å vokse og gå inn i overlevelsestilstanden (gul kropp). Krysset posisjon blir en multiplikatorvill.


Slanger kan ha både gjenfødelses og ouroboros-funksjoner, men kan ikke spise en annen gjenfødelses- eller ouroboros-orkidé hvis den allerede bærer dem.

X-Iter bonus buy

I god ELK Studios tradisjon, kommer Coba Reborn med X-iter tillegg, Akkurat i denne spilleautomaten er det vel mer et funksjons-kjøp vi snakker om, da her ikke finnes scatters eller vanlige bonusrunder.

  • Boosted Chance: For en pris av 2x innsatsen får du ett spinn (dropp) med mer enn dobbelt så stor sjanse for å nå det første nivået på Snake Progress Meter.
  • Flower Power: Vær forberedt til å betale 10x innsatsen for ett fall med minst 3 tilfeldige orkidéer.
  • Alle Ouroboros: For 25x innsatsen får de en spillrunde med dobbelt blodorkidéer. Alle slanger kan krysse seg selv.
  • Bali Boost: Koster 100x innsatsen og du får en spillrunde garantert å nå nivå 1.
  • Coba: Hele 500x innsatsen koster det for en spillrunde som starter på nivå 4 med 6 slanger tildelt. En såkalt super-bonus.

Oppsummering Coba Reborn

Coba Reborn er en spennende spilleautomat med et unikt klyngesystem for gevinster, og har høy volatilitet. Dets innovative Snake Progress Meter introduserer strategisk spill, mens de forskjellige orkidésymbolene og X-iter spillmodusene tilfører dybde og spenning. Med fengslende designelementer, livlige visuelle effekter og en fortryllende lydspor, tilbyr spillet en nedsenkende opplevelse. Enten du er fan av spennende spill, strategiske avgjørelser, eller nydelige visuelle effekter, leverer Coba Reborn et engasjerende eventyr.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er de forskjellige orkidésymbolene i Coba Reborn spilleautomaten?

Det er fire forskjellige orkidésymboler i Coba Reborn: Blodorkidé, Hydra Orkidé, Gjenfødelses Orkidé og Ouroboros Orkidé. Hver av disse har unike funksjoner som påvirker hvordan slanger beveger seg, reproduserer seg, gjenoppstår og krysser seg selv på rutenettet.

Hva er X-iter i Coba Reborn?

X-iter er et tillegg av ELK Studios som lar spillerne ta for seg Coba Reborn i forskjellige spillmoduser. Disse inkluderer Boosted Chance, Flower Power, All Ouroboros, Bali Boost og Coba, som hver har unike egenskaper og betingelser for spill. Alt selvfølgelig til en øket kostnad.

Hvordan sammenligner Coba Reborn seg med den originale Coba?

Coba Reborn deler mange likheter med det originale Coba-sporet, men inkluderer nye funksjoner og økt volatilitet. Likevel, noen spillere kan se det som en nedgradering på grunn av redusert RTP og nedskjæringer i betalingssymbolene. Dette kan være en subjektiv mening, og spillere oppfordres til å prøve Coba Reborn for å danne sin egen mening.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *