Immortal Romance 2

Publisert: 23/04/2024 Sist Oppdatert: 26/04/2024 15 min lesetid

Informasjon om Immortal Romance 2

SpillutviklerStormcraft Studios
LansertMai 2024
Hjul5
Gevinstveier243
VolatilitetHøy
Max RTP96,3 %
Maksgevinst15 000x
Størst dokumenterte gevinst10 240x
BonuskjøpJa
Progressiv jackpotNei
BonusjaktvennligJa
På denne siden

Anmeldelse av Immortal Romance 2

Det har gått mer enn et tiår siden vi først ble kjent med Sarah, Michael og de andre i kultspillet Immortal Romance. Nå får vi endelig fortsettelsen på sagaen, i splitter nye Immortal Romance 2. Originalen ble lansert i desember 2011, og ventetiden for alle vampyrfans er omsider over. I oppfølgeren får vi selvfølgelig et gjensyn med alle de kjente hovedpersonene, som for øvrig har fått hver sin bonusfunksjon for anledningen.

Mange av de originale elementene fra spillet er videreført, men både grafikken og spillfunksjonene er naturlig nok betydelig oppgradert siden sist. Wild Desire-funksjonen er på plass også her, men er nå enda mer spennende og uforutsigbar. I tillegg venter fire forskjellige jackpoter, og denne gangen kan du til og med samle blod underveis.

Det skal mye til å leve opp til et så ikonisk spill som Immortal Romance, men er det noen som kan klare det, så er det Stormcraft Studios. Vi har selvsagt prøvd spillet for å finne ut om ventetiden var verdt det. Les videre for å finne ut hva du kan vente deg i oppfølgeren. Hvordan går det egentlig i kjærlighetsdramaet, og har Sarah omsider klart å finne en kur mot aldring?

Immortal Romance 2 er spekket med funksjoner og ekstra features for å sikre en unik spillopplevelse.
Immortal Romance 2 er spekket med funksjoner og ekstra features for å sikre en unik spillopplevelse.

Tema, symboler og oppsett

Temaet i Immortal Romance 2 er naturligvis vampyrer og blod, og denne gangen er det kanskje lagt ekstra vekt på sistnevnte. Nedenfor spillfeltet er det nemlig lagt til en blodslinje, og her kan du samle blod etter hvert som du spinner det frem på hjulene. Når du fyller måleren får du tilgang til ulike belønninger som kan brukes til å endre både bakgrunnsmusikk og -bilder. Dette gir en mer unik og personlig spillopplevelse, og du kan endre atmosfæren etter eget ønske.

Selve spillfeltet har samme oppsett som i det første spillet, altså fem hjul og tre rader. Her får vi et gjensyn med alle hovedpersonene fra originalen. Alle husker vel den vakre forskeren Sarah som forelsket seg i Michael, en genetikkprofessor som viste seg å være en 800 år gammel vampyr. Helt uvitende om at Michael er udødelig, begynte hun å studere blodet hans for å prøve å finne en kur mot aldring.

Sarah er tilbake som hovedkarakter i Immortal Romance 2
Vakre Sarah er tilbake som hovedkarakter i Immortal Romance 2

Barndomsvenninnen hennes Amber er også med, og hun stammer fra en hekseslekt, noe som har gitt henne overnaturlige krefter. Sleng Michaels trofaste, om enn farlige, følgesvenn Troy med i miksen, og vi har en blodig og lidenskapelig historie på hjulene. Til glede for alle fans av originalen, dukker det opp en og annen videosnutt på hjulene som gir et lite innblikk i hvordan det går med firkløveret.

Tema, grafikk og lyder

I Immortal Romance 2 blir du tatt med til et mørkt og gammelt slott, der du får et gjensyn med hovedpersonene Sarah, Michael, Troy og Amber. Man kan kanskje spørre seg hvorfor de ikke ser ut til å ha blitt eldre siden sist gang, men det har kanskje noe med Sarahs forskning å gjøre? Ikke vet vi.

Minst halvparten av gjengen er vampyrer, og da vil det selvsagt bli litt blodsøl på hjulene. Dette er imidlertid ikke så grotesk som det høres ut for, og spillets elegante design gjør det til det desidert mest smakfulle vampyrspillet vi har prøvd.

De fire vakre hovedpersonene er selvsagt på plass på hjulene, og denne gangen har de til og med fått hvert sitt tema som du kan låse opp underveis i spillet. De har til og med hver sin sang som du kan sette som bakgrunnsmusikk etter eget ønske og humør. Du kan også endre bakgrunnen i spillet, og slik kan du altså tilpasse spillet akkurat slik du vil.

Grafikken er naturlig nok betydelig oppgradert siden sist gang vi møtte Sarah og de andre. Dette gjør kjærlighetshistorien som utspiller seg enda mer troverdig, og kombinert med den sterke bakgrunnsmusikken er det lett å la seg engasjere. Samtidig er mye av designet fra originalen med videre, og hovedpersonene ser enda vakrere og mer lidenskapelige ut enn før.

Oppsett

Immortal Romance 2 har det samme oppsettet som originalen, det vil si fem hjul og tre rader. Antall måter å vinne på er også det samme som sist, altså 243. For å vinne må du spinne frem like symboler på tilstøtende hjul fra venstre mot høyre. Dette utløser en symbolfallfunksjon der gevinstgivende symboler blir fjernet for å gi plass til symbolene ovenfor.

Symboler

Høyverdisymbolene i spillet er selvsagt representert av de fire hovedpersonene vi kjenner fra originalen. Rødhårete Sarah er det mest verdifulle av karaktersymbolene, etterfulgt av Michael, Troy og til slutt Amber. Spillet middels verdifulle symboler er representert av en tryllebok, en port og en trone, mens lavverdisymbolene viser kortverdiene fra ti til ess.

På hjul 2 og 4 kan det i tillegg lande en bloddråpe. Én slik bloddråpe kan øke Wild Desire-multiplikatoren med 0,5x, mens to bloddåper utløser Wild Desire-funksjonen. Scatter-symbolet viser en dørhammer i form av en løve, og brukes til å utløse gratisspinnfunksjonen. Wild-symbolet er representert av spillets logo, og det kan være både klebrig og ekspanderende, i tillegg til å ha en multiplikator. Men, det ser vi nærmere på siden.

Innsatser

Før sagaen om Sarah, Michael og de andre kan fortsette, må du velge innsats. Spinner du hjulene uten å justere innsatsnivået, koster det deg 5 kr per spinn. Hvis du synes at dette er for mye eller for lite, klikker du bare på sjetongstabelen nedenfor spinnhjulet. Her kan du velge alt fra 1 kr til maksimalt 600 kr per spinn.

Spillutvikler

Immortal Romance 2 er utviklet av Stormcraft Studios. De har en eksklusiv avtale med Games Global, som kjøpte opp spillporteføljen til Microgaming for noen år tilbake. Stormcraft ble stiftet i 2016, og mange av de som var med på å starte selskapet har mange års erfaring fra nettopp Microgaming

Selv om Stormcraft Studios har eksistert siden 2016, er ikke spillporteføljen deres spesielt omfattende. Her er det med andre ord fokus på kvalitet heller enn kvantitet. Det ser vi tydelig i mange av de fantastiske spilleautomatene de har lansert de siste årene. Mange av disse er oppfølgere til populære eldre spilleautomater, som vi har et godt eksempel på her.

Spillfunksjoner i Immortal Romance 2

Det opprinnelige Immortal Romance-spillet hadde mange spennende og gode spillfunksjoner, og kan vel lett sies å være forut sin tid. Nå, nesten 13 år senere, har den teknologiske utviklingen kommet enda lenger, og oppfølgeren har naturligvis flere spennende spillfunksjoner og egenskaper man bare kunne drømme om den gangen. Nedenfor får du en oversikt over spillets funksjoner:

Rolling Reels

Spilleautomaten har en symbolfallfunksjon kalt Rolling Reels. Denne blir utløst etter ethvert spinn med gevinst, både i hovedspillet og under gratisspinn. Funksjonen gjør at alle gevinstgivende symboler blir fjernet fra hjulene, slik at symbolene ovenfor kan falle ned på de tomme posisjonene. Hvis dette fører til at det blir dannet nye vinnerkombinasjoner, utløses funksjonen på nytt. Slik fortsetter det til det ikke er flere vinnerkombinasjoner igjen på hjulene.

Wild-funksjoner

Wild-symbolet i Immortal Romance II er representert av spillets logo, og er virkelig noe utenom det vanlige. For det første finnes det i to forskjellige utførelser; det ene er ordinært, mens det andre er ekspanderende. Begge erstatter alle andre symboler på hjulene, bortsett fra scatter-symboler og karaktersymboler med edelstener. Det ekspanderende wild-symbolet kan kun lande under Troy-gratisspinn, og utvider seg da til å dekke hele hjulet.

Når wild-symboler inngår i en vinnerkombinasjon i hovedspillet eller under Amber-gratisspinn, kan de få en multiplikator. I hovedspillet øker multiplikatoren for hvert symbolfall, opptil 6x, og multiplikatoren brukes for alle vinnerkombinasjoner der symbolet inngår.

Som om ikke det var nok, kan wild-symbolene også være klebrige, slik at de låses fast på hjulene. Dette skjer under symbolfall, og symbolene fjernes først når funksjonen er over. Klebrige wild-symboler spiller en ekstra viktig rolle under Troy-gratisspinn, men merk at de ikke kan lande under hverken Michael- eller Sarah-gratisspinn.

Jackpoter

Det er totalt fire jackpoter i hovedspillet, én for hver av de fire hovedpersonene. Jackpotverdiene avhenger av valgt totalinnsats, og de har hver sine start- og maksverdier. Hver gang det lander et karaktersymbol med en edelsten, samles stenen inn, og tilhørende jackpotverdi øker. Til venstre for spillfeltet kan du til enhver tid følge med på verdien av de ulike jackpotene:

  • Sarah: 20x til 1500x totalinnsatsen
  • Michael: 10x til 200x totalinnsatsen
  • Troy: 5x til 75x totalinnsatsen
  • Amber: 5x til 50x totalinnsatsen
Jackpoter fra 50x til 1500x kan vinnes
Jackpoter fra 50x til 1500x kan vinnes på Immortal Romance 2

Gratisspinn

Immortal Romance 2 har ikke bare én, men fire forskjellige gratisspinnfunksjoner. Spinn frem tre eller flere scatter-symboler hvor som helst på hjulene, og du får muligheten til å velge en av disse. Alle fire gir tolv spinn, men de har hver sine unike modifikatorer.

Under Ambers gratisspinn kan du dra nytte av en wild-multiplikator som øker med 3x per symbolfall, opptil maksimalt 18x. Troys gratisspinn har også wild-multiplikatorer som kan komme opp i maksimalt 3x. Wild-symboler som lander på hjul 3 under symbolfall kan dessuten være klebrige, og de sprer seg for å dekke hele hjulet. For hvert symbolfall kan wild-multiplikatoren på vilkårlige hjul øke opptil 3x.

Michaels gratisspinn byr på synkroniserte hjul. To, tre eller fire hjul synkroniseres i hvert spinn, og alle symbolene som lander på disse er dermed identiske.  Under Sarahs gratisspinn kan det lande overraskelsessymboler på hjulene som blir værende under symbolfall. Disse kan forvandles til myntpremier (1x–25x innsatsen) eller alle andre symboler, bortsett fra scatter-symboler. I tillegg har funksjonen en multiplikatorsti som øker for hvert symbolfall, opptil maksimalt 6x.

Hvilken av disse gratisspinnfunksjonene som er best får være opp til hver enkelt å avgjøre, men de har altså hver sine fordeler. Gratisspinnrunden kan forresten forlenges ved å spinne frem ytterligere tre scatter-symboler underveis. Dette gir tolv ekstra spinn under Amber-gratisspinn eller tre ekstra spinn under Troy-, Michael- og Sarah-gratisspinn.

Hver karakter i spillet har en unik bonusrunde-funksjon
Hver karakter i spillet har en unik bonusrunde-funksjon

Jackpothjul

Jackpothjulet kan bli utløst vilkårlig hver gang du samler edelstener i hovedspillet. Du får ett spinn på jackpothjulet, og dette spinnet resulterer enten i at du utløser én av karakterjackpotene eller Wild Desire-funksjonen. Gjeldende Wild Desire-multiplikator overføres til en eventuell Wild Desire-funksjon utløst fra jackpothjulet.

Wild Desire

Wild Desire-funksjonen kan bli utløst via jackpothjulet, eller ved å spinne frem to bloddråpesymboler på hjulene. Funksjonen gir ett spinn på et alternativt spillfelt med fem hjul, fire rader og hele 1024 måter å vinne på. Det beste av alt er imidlertid at opptil fem av hjulene kan forvandles til wild-hjul. Multiplikatoren fra hovedspillet overføres til bonusfunksjonen, og når den er over, tilbakestilles multiplikatoren til en vilkårlig verdi mellom 1x og 3x.

Wild Desire funksjonen er alle spilleres favoritt på Immortal Romance
Wild Desire funksjonen er alle spilleres favoritt på Immortal Romance

Blodlinje

Nedenfor spillfeltet ser du en måler, og dette er spillets blodlinje. Måleren fylles for hvert spinn, helt til du oppnår udødelighet etter 5000 spinn. Hver gang du når et nytt intervall på blodlinjen, får du tilgang til musikkspor og bakgrunner som du kan aktivere etter eget ønske. Merk at blodlinjen ikke påvirker gevinstmulighetene – den er kun for syns skyld. Det er også via blodlinjen du kan låse opp muligheten til å kjøpe Wild Desire-funksjonen.

Bonuskjøp

Mye har skjedd siden sist gang vi møtte Sarah, Troy og de andre, og i dag er det blitt standard å tilby bonuskjøp. Dette gjelder selvsagt også Immortal Romance II, der du kan kjøpe to forskjellige bonusfunksjoner, nemlig Wild Desire og gratisspinn. Velg funksjonen du vil kjøpe, juster totalinnsatsen etter behov og klikk for å bekrefte kjøpet.

Kjøper du gratisspinn, utløses et spinn der du er garantert å få tre eller flere scatter-symboler. Prisen for dette er 100x gjeldende innsats. Kjøper du Wild Desire-funksjonen, aktiveres den automatisk med den aktive Wild Desire-multiplikatoren. Også her er prisen 100x gjeldende innsats, justert etter gjeldende multiplikator. Merk at denne funksjonen kun er tilgjengelig etter 1000 spinn.

Autospill

Autospillfunksjonen er praktisk hvis du har lyst til å lene deg tilbake og se historien utspille seg på skjermen uten å måtte klikke på spinnknappen. Du kan velge mellom ti og hundre spinn, og spillet spiller disse for deg helt automatisk. Du kan justere totalinnsatsen per spinn ved å klikke på pluss- og minusknappene.

Målgruppe og lignende spill

Hovedmålgruppen for dette spillet er selvsagt fans av den opprinnelige spilleautomaten, og som i mer enn et tiår har ventet spent på en oppfølger. Men, spillet er designet slik at du ikke trenger å ha noen forkunnskaper om historien for å spille. Det er riktig nok en fordel om du liker vampyrer og blod, men spillet kan anbefales for alle og enhver.

Når det er sagt, bør du definitivt prøve originalen hvis du ikke allerede har gjort det. Det første møtet med Sarah, Michael og de andre var vel så intenst, og den spilleautomaten står den dag i dag som en av de mest ikoniske noensinne.

Det er også mange andre spennende vampyrinspirerte spilleautomater å velge mellom. Prøv for eksempel Vampire Hunters fra 1×2 Gaming, med både gratisspinn og et pek-og-klikk-spill. Vi kommer heller ikke utenom Blood Suckers-serien til NetEnt, der scatter-symbolet er en blodig vampyrbrud!

RTP og volatilitet

RTP-verdien for Immortal Romance 2 angir den maksimale forventede utbetalingen over tid, og er på 96,3 %. Dette er altså en teoretisk og statistisk verdi som sier noe om hvor mye spillet utbetaler i gevinster i det lange løp. Den samme RTP-verdien gjelder ved bonuskjøp, enten det er snakk om Wild Desire™ eller gratisspinn.

Volatiliteten er høy, og man risikerer dermed å tape pengene raskt. Høy volatilitet innebærer nemlig at gevinstene statistisk sett er sjeldne. På den andre siden er de desto større, og spillets maksgevinst er på hele 15 000x. Dermed er også gevinstgrensen økt sammenlignet med den opprinnelige spilleautomaten.

Er Immortal Romance 2 tilgjengelig i Norge?

Det originale Immortal Romance-spillet ble raskt en stor favoritt blant mange norske casinospillere, og oppfølgeren er selvsagt også tilgjengelig i Norge. Mange norske nettcasinoer samarbeider med Stormcraft Studios, og har de fleste av spillene deres i utvalget sitt. Det er med andre ord store sjanser for at favorittcasinoet ditt tilbyr Immortal Romance 2.

Har du ikke noe favorittcasino og er ute etter et trygt og godt sted å spille? Da kan du sjekke topplisten vår for å finne et nettcasino som passer. Alle casinoene vi anbefaler er grundig testet for å sikre at de er helt trygge og pålitelige. Velger du et av spillstedene på topplistene våre kan du dermed føle deg helt sikker på at alt gjøres etter boken.

Prøv Immortal Romance 2 gratis

I likhet med de fleste andre moderne spilleautomater, er Immortal Romance 2 tilgjengelig i demomodus. Dermed kan du prøve det helt uten risiko før du eventuelt velger å satse av egen lomme. Demospillet er tilgjengelig selv uten at du har noen casinokonto, og du får en uendelig forsyning av lekepenger å spille for.

Går du tom for virtuelle vampyrpenger, kan du bare oppdatere nettsiden, og saldoen din fylles opp igjen. Hvis du vil ha muligheten til å vinne ekte penger mens du spinner frem blod og gørr på hjulene, må du imidlertid ha en casinokonto og sette inn ekte penger på kontoen din. Husk bare at det er lurt å starte i det små, og heller øke innsatsen etter hvert.

 Ansvarlig spill

Når man spinner hjulene i såpass fascinerende og spennende spilleautomater som denne, er det fort gjort å miste begrep om både hvor lenge man har spilt og hvor mye man har brukt. Mens du spinner hjulene må du derfor sørge for å ta en liten virkelighetssjekk fra tid til annen for å sikre at du spiller innenfor ansvarlige rammer.

Mange nettcasinoer lar deg angi grenser for hvor mye du kan satse eller tape, eller til og med hvor lenge en spilløkt kan vare. Hvis du føler at du er i ferd med å utvikle et problematisk forhold til pengespill på nettet, bør du absolutt vurdere et nettcasino som har slike verktøy. Ellers kan du prøve autospillfunksjonen, som kan gjøre det enklere å holde oversikt. Husk alltid å spille ansvarlig, og ta nødvendige forholdsregler for spillingen din.

Konklusjon

Endelig er den her, oppfølgeren til en av de mest ikoniske spilleautomatene noensinne; Immortal Romance. Mange har nok lurt på hvordan det gikk med Sarah, Michael og resten av gjengen, og nå får vi altså endelig et gjensyn med dem. Stormcraft Studios står bak spillet, og de har skapt seg en egen liten nisje med å gi gamle Microsoft-favoritter nytt liv.

For nytt liv får vi definitivt her. De kjente og kjære hovedpersonene er tilbake med egne sanger og spillfunksjoner, og de ser ikke en dag eldre ut enn sist. Betyr det at Sarah endelig har klart å kurere aldring?

Alt det som var bra i originalen er med videre, men det hele er enda bedre og mer storslått. Fire forskjellige gratisspinnfunksjoner, et spennende bonushjul og fire forskjellige jackpoter gjør dette enda bedre enn vi kunne drømt om. Maksgevinsten er økt til hele 15 000x innsatsen. Spillet er oppgradert med en unik blodlinje, og du kan samle blod for å utløse den lukrative Wild Desire-funksjonen.

Grafikken er upåklagelig, og spillet oser av nostalgi samtidig som det føles både innovativt og nyskapende. Hvis du kunne tenkt deg et gjensyn med Sarah og de andre, er det bare én ting å gjøre. Finn frem trestaken og gjør deg klar for fortsettelsen av vampyrsagaen. Ventetiden er omsider over.

Fordeler

  • Unike belønninger i spillet
  • Maksgevinst på 15 000x
  • Fire forskjellige gratisspinnfunksjoner
  • Fire progressive jackpoter

Ulemper

  • Høy volatilitet
  • Litt lav maksinnsats

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Immortal Romance 2?

Immortal Romance 2 er oppfølgeren til den ikoniske spilleautomaten med samme navn.

Hvem utviklet Immortal Romance 2?

Immortal Romance 2 er utviklet av Stormcraft Studios.

Er Immortal Romance 2 tilgjengelig i Norge?

Ja, Immortal Romance 2 er tilgjengelig for norske spillere.

Hvilke casinoer tilbyr Immortal Romance 2 i Norge?

Immortal Romance 2 er eller vil snart være på plass de fleste anerkjente norske nettcasinoer. Sjekk topplisten vår for tips til gode casinoer på nett.

Når ble Immortal Romance 2 lansert?

Immortal Romance 2 ble lansert i mai 2024.

Hvilke spesialfunksjoner har Immortal Romance 2?

Immortal Romance 2 har blant annet fire gratisspinnfunksjoner, fire jackpoter og unike Wild Desire-funksjoner, samt en unik blodlinje med spennende belønninger.

Hva er RTP-verdien for Immortal Romance 2?

RTP-verdien for Immortal Romance 2 er 96,3 %.

Casinoekspert med mer enn ti års erfaring

Hanne har jobbet i casinobransjen i godt over et tiår, og er spesielt interessert i alt som har med sannsynlighet og statistikk å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *