LooneyPop

Publisert: Sist Oppdatert: 25/03/2024 15 min lesetid

Informasjon om LooneyPop Spilleautomat

LooneyPop logo
SpillutviklerAvatarUX
LansertFebruar 2023
Hjul5
Gevinstveier118 098
VolatilitetSvært høy
Max RTP96 %
Maksgevinst50 000x
Størst dokumenterte gevinst50 000x
BonuskjøpJa
Progressiv jackpotNei
BonusjaktvennligJa
På denne siden

Anmeldelse av LooneyPop

LooneyPop er en morsom og annerledes spilleautomat med hele 118 098 måter å vinne på. Denne spilleautomaten ble stemt frem som beste bonus buy slot ved Kongebonus Awards 2023. Spillet har den innovative PopWins-mekanismen som gjør at gevinstgivende symboler popper for å gi plass til nye. Dette gir ekstra moro og ekstra mange vinnermuligheter. I tillegg har spillet et unikt ZapReel med modifikatorer som øker både spenningen og den potensielle gevinsten. Dette er faktisk det første spillet der AvatarUX viser frem ZapReel-funksjonen sin.

Det hele foregår i verdensrommet, og spilleautomaten har en morsom og leken tegneseriefølelse. På hjulene møter du både en gal vitenskapsmann og en hardbarka revolvermann, uten at vi helt vet hva sistnevnte har i verdensrommet å gjøre. Uansett byr LooneyPop på en fartsfylt og litt annerledes spillopplevelse. Les mer om alle kosmiske funksjoner du kan vente deg i LooneyPop, og gjør deg klar for en romreise du sent kommer til å glemme.

Tema, symboler og oppsett

I LooneyPop blir du tatt med ut i verdensrommet, der du møter både gale vitenskapsmenn og grønne romvesen med gigantiske hoder. På hjulene dukker det også opp både romskip og laservåpen, så her gjelder det virkelig å spille på lag med de rare romboerne. I verdensrommet kan selvsagt alt skje, og de ordinære hjulene og radene er erstattet av et rutenett.

Når spillet starter, har spillfeltet 5×3 posisjoner, men dette utvider seg etter hvert som du vinner. Hver eneste vinnerkombinasjon øker nemlig størrelsen på spillfeltet, og hver gang spillfeltet utvider seg, økes også antall måter å vinne på. Til venstre på skjermen kan du til enhver tid se hvor mange gevinstveier som gjelder. Over spillfeltet er det en teslaspole med plass til tre spesialsymboler. Her bør du følge nøye med, for disse er nøkkelen til de aller største gevinstene.

Tema, grafikk og lyder

LooneyPop har altså et romtema med sterke og friske farger, der alle spillsymboler har et tegneserieaktig design. Når poppfunksjonen blir aktivert, utløses en tilhørende animasjon der det står «BANG». Helt i tråd med tegneseriens ånd her, altså. Lykkehjulet du får muligheten til å aktivere i forbindelse med gratisspinnfunksjonen er for øvrig bevoktet av en gigantisk blekksprut, som spyr ut blekk hvis du bommer på gevinstfeltene.

I bakgrunnen ser du ufoer og det som tilsynelatende er en utenomjordisk bosetning. I hovedspillet er denne bakgrunnen statisk, men når du utløser gratisspinnrunden, starter en fartsfylt reise gjennom verdensrommet. Massevis av meteoritter fyker forbi, og lynet kan slå ned når som helst. Her går det til og med så hett for seg at det står flammer opp av spillfeltet.

Så lenge du er i hovedspillet hører du en munter melodi som helt klart hører hjemme i slike tegneserieomgivelser. Når gratisspinnrunden utløses øker takten, og da tenker vi ikke bare på selve spillet, men også bakgrunnsmusikken. Til høyre for spillfeltet dukker det opp en blekksprut som holder telling på antall gratisspinn som er igjen. Han lager en morsom tegneserielyd for hvert spinn.

Oppsett

LooneyPop grunnspill oppsett
LooneyPop har en tegneserieaktig fremtoning med tiltalende design og farger.

Oppsettet i LooneyPop er noe utenom det vanlige. Her er det nemlig ingen tradisjonelle innsatslinjer, men en «Win all ways»-mekanisme. Spillfeltet ser ved første øyekast ganske ordinært ut, men underveis i romreisen vil du oppdage at det kan utvide seg i høyden. Når dette skjer, øker antall måter å vinne på, fra 486 til utrolige 118 098.

Vinnerkombinasjoner dannes ved å spinne frem minst tre like symboler på etterfølgende hjul, uansett rad. Kombinasjoner kan dannes både fra venstre og fra høyre. Hver gang du danner en vinnerkombinasjon i LooneyPop, aktiveres den unike PopWins-funksjonen. Dette innebærer at alle symboler som inngår i vinnerkombinasjonen popper. De blir deretter erstattet av to nye symboler, slik at hjulhøyden øker. Dette gjentas så lenge det dannes nye vinnerkombinasjoner på hjulene.

Symboler

LooneyPop har tretten ordinære spillsymboler, hvorav fire er høyverdisymboler, seks er lavverdisymboler og tre har middels verdi. De fire høyverdisymbolene viser fire forskjellige karakterer; en revolvermann, en rødhåret dame, et romvesen og en gal vitenskapsmann. Alle disse er verdt like mye. De middels verdifulle hjulene viser et romskip, dynamittkubber og et laservåpen. Lavverdisymbolene er representert av kortverdiene fra ni til ess.

Spillet har også noen spesialsymboler, men merk at disse ikke kan lande på det ordinære spillfeltet. I stedet kan opptil tre av disse symbolene dukke opp i ZapReel helt øverst i spillvinduet. Spesialsymbolene kan gi en multiplikator, symboldeling, ekspandering av symboler eller synkroniserte hjul. I motsetning til de fleste andre spilleautomater på markedet, har altså ikke LooneyPop noen wild- eller scatter-symboler.

Innsatser

Før du spinner hjulene i LooneyPop, bør du sørge for å velge en totalinnsats du er komfortabel med. Standardinnsatsen er på 10 kr per spinn, men dette kan justeres både opp og ned. For å øke eller redusere innsatsen din, klikker du bare på pilene ved siden av innsatsfeltet. Alternativt kan du klikke på selve innsatsfeltet, og du får da se en meny med alle tilgjengelige alternativer. Minsteinnsatsen per spinn i LooneyPop er 2 kr, mens maksinnsatsen er på 400 kr. Du kan når som helst endre innsatsen din underveis i spilløkten. Sørg alltid for å spille innenfor ansvarlige grenser.

Spillutvikler

Spilleautomaten LooneyPop er utviklet av AvatarUX, som er kjent for sine innovative og unike lanseringer. De har hatt stor suksess med PopWins-funksjonen, som inngår i mange av spilleautomatene deres. For å gjøre spillene enda mer spennende og dynamiske, har de også introdusert en unik ZapReel-funksjon. LooneyPop var den aller første spilleautomaten med begge disse funksjonene, og de utfyller hverandre på enestående vis.

Spillfunksjoner i LooneyPop

I LooneyPop er det mye som skjer, både i hovedspillet og under gratisspinn. Høydepunktet er selvsagt PopWins-funksjonen, men også ZapReel-funksjonen byr på ekstra spenning og gevinstmuligheter. Gratisspinnrunden er noe utenom det vanlige, og her er ZapReel-funksjonen ekstra god å ha. Modifikatorene på topphjulet er nemlig ekstra lukrative akkurat under gratisspinn. La oss se nærmere på de ulike spillfunksjonene i LooneyPop.

PopWins

PopWins er en unik funksjon som gir ekstra vinnersjanser. Hver gang en vinnerkombinasjon blir dannet, utbetales gevinsten som vanlig. Men, i stedet for at runden er over og du må spinne på nytt, aktiveres altså PopWins-funksjonen. Dette innebærer at alle gevinstgivende symboler «popper», og nye symboler dukker opp på de tomme posisjonene. PopWins-funksjonen avsluttes når det ikke er flere vinnerkombinasjoner igjen på spillfeltet. Hvert hjul kan ha maksimalt seks symboler i hovedspillet og ni symboler under gratisspinn.

ZapReel

Over spillfeltet er det et ekstra, horisontalt hjul med tre posisjoner. Dette kalles et ZapReel, og her vises opptil tre unike modifikatorer som gjelder for hjulene nedenfor. For hvert spinn tilbakestilles hjulet slik at det viser et nytt sett med modifikatorer. Under gratisspinn er disse modifikatorene oppgradert. I tillegg er du garantert at hele topphjulet fylles med tre modifikatorer, i motsetning til i hovedspillet.

Følgende modifikatorer kan bli aktivert via ZapReel i hovedspillet:

 • 2x eller 3x multiplikator
 • Symboldeling som gir opptil fem like symboler på én posisjon
 • Ekspanderende symboler som dekker hele hjulet
 • Synkronisering av to tilstøtende hjul med identiske symboler

Følgende modifikatorer kan bli aktivert via ZapReel under gratisspinn:

 • 2x, 3x, 5x eller 10x multiplikator
 • Symboldeling som gir opptil ti like symboler på én posisjon
 • Ekspanderende symboler som dekker hele hjulet
 • Synkronisering av opptil tre tilstøtende hjul med identiske symboler
ZapReel gir vilkårlige multiplikatorer
ZapReel gir vilkårlige multiplikatorer og/eller andre modifikatorer som kan forårsake store gevinster.

Gratisspinn

Gratisspinnfunksjonen i LooneyPop utløses ved å låse opp alle hjul i hovedspillet, det vil si når hjulene når en symbolhøyde på seks. Du får i utgangspunktet seks gratisspinn. Men, før funksjonen starter, får du muligheten til å gamble for å prøve å få flere spinn. Hvis du klarer å låse opp spillfeltet helt underveis i gratisspinnrunden, får du dessuten ytterligere to spinn.

Når gratisspinnrunden starter har hjulene en høyde på seks symboler, men dette kan øke til opptil ni. Under gratisspinn nullstilles ikke fremgangen mellom hvert spinn, men kun ned til den korteste hjulhøyden. Hvis for eksempel hjulene har høyden 8-7-7-8-9 ved slutten av spinnet, starter neste spill på 7-7-7-7-7, siden det laveste hjulet hadde en høyde på syv symboler.

Gamblehjul

Før gratisspinnrunden starter får du muligheten til å gamble for å vinne flere spinn. Hvis du velger å gamble, aktiveres et lykkehjul med ulike felter. Hvis hjulet stanser på et felt med en tallverdi, vinner du flere spinn. Men, hvis hjulet stanser på et felt det står null på, taper du gamblerunden og gratisspinnfunksjonen blir avsluttet. Her gjelder det altså å vurdere risikoen nøye.

Innledende antall gratisspinn er seks, og du kan spinne gamblehjulet to ganger. Vinner du én gang, økes antall gratisspinn til ni, og vinner du to ganger økes antall gratisspinn til tolv. For å gjøre det hele ekstra spennende, har gamblehjulet også et spesielt gullfelt som gir ekstra mange gratisspinn, nærmere bestemt tolv eller atten.

Gamblinghjul for å vinne flere freespins
Velger du å gamble for å få flere gratisspinn kan du ende opp med å tape alt. Så vær bevisst på hva du gjør her.

Funksjonskjøp

Funksjonskjøp gjør det mulig å kjøpe direkte adgang til gratisspinnrunden. Slik slipper du å måtte spinne hjulene om og om igjen i håp om at du klarer å låse opp alle hjul og dermed utløse funksjonen. I funksjonskjøpmenyen kan du velge mellom tre forskjellige alternativer. Nederst i vinduet velger du innsatsnivå, og prisen for de tre alternativene gjenspeiler valget ditt.

«Boom Bonus» gir seks gratisspinn med 15 552 gevinstveier, mens «Maxi Boomy Bonus» gir tolv gratisspinn med 15 552 gevinstveier. Disse alternativene koster henholdsvis 125x og 500x grunninnsatsen. Hvis du føler deg ekstra vågal, kan du velge «Wacky Weel» for 125x innsatsen. Da blir du sendt direkte til gamblehjulet der du kan gamble om ekstra spinn.

LooneyPop meny for bonus buy
LooneyPop lar deg kjøpe funksjoner til enten 125x eller 500x innsatsen din. Husk at dette er et særdeles volatilt spill, så fallhøyden er stor.

Autospill

Hvis du synes det er slitsomt å måtte klikke på spinnknappen for hver spillrunde, kan du heller aktivere spillets autospinnfunksjon. Her kan du velge hvor mange spinn du vil at spillet skal spille for deg, fra to til hundre. Alternativt kan du klikke på evighetssymbolet, og hjulene spinner helt til du stanser dem (eller du går tom for penger). I motsetning til de fleste andre spilleautomater, får du ikke muligheten til å angi ulike grenser for autospillfunksjonen, for eksempel taps- eller gevinstgrense.

Målgruppe og lignende spill

LooneyPop er et av de morsomste og mest fargerike spillene på markedet. Legg til munter musikk, spennende spillfunksjoner og grønne romvesen, og du har oppskriften på en underholdende spillopplevelse. Spillet passer nok best for de som er i det barnslige hjørnet, men de unike spillfunksjonene gjør at alle og enhver kan like det.

Selve spillet foregår i verdensrommet, der du havner midt i en meteorstorm under gratisspinnrunden. Lynet slår ned, flammer står opp fra spillfeltet og du risikerer å bli truffet av meteorer når som helst. Mye fart og spenning her, altså. Hvis du liker verdensrommet og tegneserier bør du absolutt prøve LooneyPop.

Spilleautomaten inngår i AvatarUX’ PopWins-serie, og hvis du liker dette spillet, er det store sjanser for at du også kommer til å like de andre i samme serie. Også CritterPop foregår i verdensrommet, og her møter du massevis av søte, utenomjordiske skapninger. Foretrekker du mer jordnære omgivelser, kan du prøve CherryPop Deluxe med massevis av frukter, eller kanskje sukkersøte Lollipop.

RTP og volatilitet

RTP-verdien for LooneyPop er på 96 %, eller 96,087 % hvis vi skal være helt nøyaktige. Denne verdien gjenspeiler den teoretiske utbetalingen i løpet av et stort antall spinn fra utallige spillere over en lengre tidsperiode. Siden LooneyPop er et rent sjansespill, kan ikke RTP-verdien og dermed vinnersannsynligheten påvirkes. Huset har alltid en fordel, og i dette tilfellet er den altså på rundt 4 %.

LooneyPop har svært høy volatilitet. Dette innebærer i praksis høy risiko, da gevinstene er sjeldnere. Du må derfor forvente å måtte spinne hjulene mange ganger uten en eneste gevinst. Men, fordelen er at de potensielle gevinstene er større enn i spilleautomater med lav volatilitet. Maksgevinsten i akkurat denne spilleautomaten er på 50 000x. Hvis maksgevinsten i en gitt runde når denne verdien, avsluttes den øyeblikkelig, og gevinsten krediteres. Eventuelle gjenværende gratisspinn eller andre funksjoner bortfaller.

Er LooneyPop tilgjengelig i Norge?

LooneyPop er oversatt til norsk, og du slipper derfor å ta med deg tolk når du skal ut i verdensrommet sammen med AvatarUX. Spillet er tilgjengelig hos mange norske nettcasinoer, sammen med flere av de andre spillene i PopWins-serien. Her er det altså mye moro å se frem til hvis du liker popping på hjulene.

Vi tester spillsteder på nettet jevnlig for å sikre at de er trygge å spille hos. Hvis du vil prøve LooneyPop hos et anerkjent og pålitelig nettcasino, anbefaler vi at du tar en titt på topplistene våre. Her finner du flere gode spillsider som har både denne og mange andre spennende spilleautomater. Les anmeldelsene våre for mer informasjon om de ulike nettcasinoene, og velg det som passer best for deg.

Prøv LooneyPop gratis

En av de største fordelene med LooneyPop og de fleste andre spilleautomater er at det er tilgjengelig i demomodus. Du kan dermed prøve det helt gratis, uten å satse en eneste krone. Dette er spesielt fint for nybegynnere, som kanskje vegrer seg for å sette inn ekte penger. Takket være demoversjonen kan du teste spillet risikofritt for å finne ut om det er noe for deg før du eventuelt foretar et innskudd.

Demospillene er for øvrig ikke bare for nybegynnere. Også erfarne casinospillere kan dra nytte av dem. Ingen spilleautomater er like, og når det dukker opp nye og unike spillfunksjoner som PopWins og ZapReel, er det fint å kunne teste spillet med lekepenger før man satser fra egen lomme. Slik kan man gjøre seg kjent med alle funksjonene og kanskje teste ulike strategier.

Når du spiller på LooneyPop med ekte penger, må du huske at volatiliteten er meget høy. Sjeldne gevinster betyr at saldoen raskt går ned, og det er derfor ekstra viktig å velge en innsatsstørrelse som står i stil med pengebeholdningen. Det kan være lurt å satse lavt i starten, og heller øke innsatsen etter hvert som du vinner.

Ansvarlig spill

LooneyPop er en spilleautomat, og dermed et rent sjansespill. Alt som skjer i spillet er styrt av en slumptallsgenerator, og alle utfall er helt vilkårlige. Det er med andre ord ingenting du kan gjøre for å påvirke vinnersjansene dine. Alt handler om flaks eller uflaks. Derfor er det ekstremt viktig å spille ansvarlig.

I kampens hete er det fort gjort å la seg rive med, kanskje spesielt i et så gøyalt og fartsfylt spill som LooneyPop. Før du begynner å spille bør du derfor sette deg et spillbudsjett. Tenk gjennom hvor mye penger du kan og bør spille for, og hold deg til det fastsatte budsjettet. På denne måten unngår du å satse mer enn du har råd til å tape.

Hvis du synes det er vanskelig å beholde kontrollen, kan det være lurt å velge et nettcasino der du får muligheten til å angi grenser for spillingen din. Mange spillsider på nettet har ulike verktøy som kan brukes til å angi grenser. Dette inkluderer for eksempel hvor mye du kan tape i løpet av en viss tidsperiode, eller hvor lang en spilløkt kan vare. Benytt slike verktøy aktivt for å unngå å havne i en vanskelig økonomisk situasjon. Casinospill som LooneyPop skal jo tross alt være gøy. Spill aldri for mer enn det du har råd til å tape.

Konklusjon

LooneyPop fra AvatarUX er en av de mest unike spilleautomatene på markedet. I dette spillet får du både tegneserieeffekter, romvesen og gale professorer, alt i en fargerik og gøyal innpakning. Her skjer det mye på en gang, både popping, zapping og ett og annet «BANG». Det blir kanskje litt mye av det gode av og til, men at det er gøy er det ingen tvil om.

AvatarUX har hatt stor suksess med PopWins-funksjonen sin, men dette nye tilskuddet i spillserien er det første som i tillegg har ZapReel. Dette gir spillopplevelsen en ny dimensjon, og ikke minst øker det gevinstmulighetene. Zap-hjulet har nemlig spesialsymboler som gir multiplikatorer, hjulsynkronisering eller andre fordeler.

Hvis du liker tegneserier og/eller verdensrommet er det store sjanser for at du kommer til å like LooneyPop. Grønne romvesener, romskip og laservåpen er bare noe av det som venter på hjulene. Maksgevinsten på 50 000x er heller ikke til å kimse av. Utmanøvrer den slu blekkspruten, lås opp alle hjulene og spinn frem kosmiske gevinster.

Fordeler

 • Morsomt tema
 • 118 098 måter å vinne på
 • Maksgevinst på 50 000x
 • Bonuskjøp

Ulemper

 • Svært høy volatilitet
 • Ingen autospillgrenser

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er LooneyPop?

LooneyPop er en spilleautomat fra AvatarUX, med både PopWins- og ZapReel-funksjon.

Hvem utviklet LooneyPop?

LooneyPop er utviklet av AvatarUX.

Er LooneyPop tilgjengelig i Norge?

Ja, LooneyPop er oversatt til norsk og finnes hos en rekke norske casinoer på nettet.

Hvilke casinoer tilbyr LooneyPop i Norge?

LooneyPop er å finne hos flere norske nettcasinoer. Sjekk topplistene våre for spillsider vi anbefaler.

Når ble LooneyPop lansert?

LooneyPop ble lansert i februar 2023.

Hvilke spesialfunksjoner har LooneyPop?

LooneyPop har flere spesialfunksjoner, ikke minst PopWins og ZapReel. I tillegg har spillet gratisspinn og et gamblehjul.

Hva er RTP-verdien for LooneyPop?

RTP-verdien for LooneyPop er 96 %.

Casinoekspert med mer enn ti års erfaring

Hanne har jobbet i casinobransjen i godt over et tiår, og er spesielt interessert i alt som har med sannsynlighet og statistikk å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *