Punk Rocker 2

Publisert: 08/07/2024 Sist Oppdatert: 08/07/2024 11 min lesetid

Informasjon om Punk Rocker 2

SpillutviklerNolimit City
LansertJuli 2024
Hjul6
Gevinstveier729 til 46 656
VolatilitetEkstremt høy
Max RTP96,06 %
Maksgevinst30 144x
Størst dokumenterte gevinstN/A
BonuskjøpJa
Progressiv jackpotNei
BonusjaktvennligJa
På denne siden

Anmeldelse av Punk Rocker 2

Fire år har gått siden lanseringen av Punk Rocker, og nå er endelig oppfølgeren på plass. Denne oppfølgeren fra Nolimit City er om mulig enda mer rocka enn den første. Maksgevinsten er betydelig høyere enn i originalen, og du kan vinne hele 30 144x innsatsen. Volatiliteten er også oppjustert et godt hakk, så her er det bare å holde seg fast.

Punk Rocker 2 grunnspill
Har du spilt den originale Punk Rocker fra Nolimit City som kom ut i 2020, er det lite som skiller presentasjonen på denne nye versjonen Punk Rocker 2.

Temaet er det samme, men denne versjonen foregår i New York i stedet for i London. Det amerikanske flagget dukker opp både i spillogoen og på hjulene, og det samme gjør frihetsgudinnen. Hvis du noensinne har lurt på hvordan den ikoniske statuen ville sett ut med knallrosa hår og ansiktstatovering får du svaret på det her. På hjulene dukker det også opp et par ekspresidenter og andre kjente skikkelser med punksveis.

Det er ikke bare temaet som er rocka; det samme gjelder de mange spillfunksjonene. Her får du alt fra molotov-bomber til brennende skjeletter på hjulene. De fleste av spesialfunksjonene er kjent fra det første Punk Rocker-spillet, men det er også mer enn nok nytt å glede seg til. Bli med ned i undergrunnen i New York og spinn frem punkpresidenter og patriotiske apekatter for å vinne stort.

Punk Rocker 2
Bli med til punkrockens hjerte, New York!

Grunnspillet

Punk Rocker 2 ligner mye på originalen, men med et amerikansk heller enn britisk tema. Mens originalen utspilte seg i London, går turen her altså til USA, eller nærmere bestemt New York. Spillogoen er prydet med det amerikanske flagget, og den inkluderer til og med frihetsgudinnens ikoniske krone. På hjulene dukker det opp et og annet kjent ansikt fra USA, ikke minst Abraham Lincoln med punksveis. Jo, helt sant!

Tema, grafikk og lyder

Temaet i Punk Rocker 2 er selvsagt punk. Det hele utspiller seg ved undergrunnsbanen, og i bakgrunnen ser du høye skyskrapere og vegger dekt av grafitti. Høyverdisymbolene viser fem kjente amerikanske personer eller figurer, alle med knallfarget hår, ansiktstatoveringer og piercinger. Her får du altså akkurat den samme følelsen som i det originale Punk Rocker-spillet.

I bakgrunnen hører du selvsagt punkmusikk, men den er såpass dempet at du også får med deg andre lyder fra storbyen. Sirener, bilhorn og travle føtter er på plass, akkurat som du forventer når du tar turen til New York. Men, når du utløser én av de tre gratisspinnrundene, går turen ned i undergrunnen, der det er enda mer grafitti og enda høyere musikk.

Oppsett

Punk Rocker 2 har seks hjul, tre rader og 729 måter å vinne på. Spillet har nemlig den unike xWays-mekanismen, og hvert xWays-symbol kan bestå av to til fire like symboler i hovedspillet. Under gratisspinn kan de inneholde fire, seks eller åtte like symboler. For å vinne trenger du minst tre like symboler på etterfølgende hjul, fra hjulet lengst til venstre. Det spiller ingen rolle hvilken rad symbolet lander på eller hvilken størrelse det har.

Symboler

Alle høyverdisymboler i Punk Rocker 2 er inspirert av kjente personer eller figurer fra den amerikanske kulturen. Det mest verdifulle av dem er en apekatt som etterligner Uncle Sam fra den ikoniske «I want you»-plakaten. I tillegg dukker det opp to eks-presidenter, selveste Jack Nicholson og ikke minst frihetsgudinnen med nesering og knallrosa hår.

Lavverdisymbolene er mer eller mindre de samme som i originalen. De to mest verdifulle er representert av et anarkisymbol og en molotov-cocktail, etterfulgt av et grønt eple med nagler, et knokejern og et par støvler. Spillet har også et bonussymbol og forskjellige wild-symboler med modifikatorer. Men det skal vi komme tilbake til.

Innsatser

Standardinnsatsen i Punk Rocker 2 er på 16 kr, men du kan selvsagt spille for både mer og mindre enn dette. For å endre innsatsstørrelsen, bruker du bare sjetongknappen nederst til venstre i spillvinduet. Innsatsmenyen viser hele 25 forskjellige alternativer, så her vil du garantert finne noe som passer. Minsteinnsatsen er på 2 kr, mens maksinnsatsen er på 1000 kr per spinn.

Spillutvikler

Nolimit City er en svensk spillutvikler som har gjort seg bemerket med sine unike og innovative spilleautomater. Selskapet ble grunnlagt i 2014, og har siden da levert utallige kvalitetsspill med spennende temaer og høy RTP-verdi. De er spesielt kjent for å designe spill med detaljert grafikk, spennende bakgrunnshistorier og innovative spillfunksjoner.

De har etter hvert lansert flere unike x-mekanismer som har revolusjonert måten man spiller på. xWays, xNudge og xSplit er noen eksempler, og disse har til og med gitt navn til flere spilleautomater, som Deadwood xNudge og San Quentin xWays. Punk Rocker-spillene har også x-mekanismer; begge har xWays, og i toeren kan du også dra fordel av xBet.

Spillfunksjoner i Punk Rocker 2

Det er så mange spennende spillfunksjoner i Punk Rocker 2 at det nesten er vanskelig å vite hvor vi skal starte. Flere av x-mekanismene er selvsagt på plass, og du får et gjensyn med mange av spillfunksjonene fra originalspillet. Les mer om hva Punk Rocker 2 har å by på i form av spillfunksjoner her:

Hoppende wild-symboler

Wild-symbolene i Punk Rocker 2 kalles hoppende, fordi de kan hoppe fra posisjon til posisjon i hvert spinn. De kan kun lande under gratisspinnrunden og finnes i to varianter; ett ordinært wild-symbol og ett brennende wild-symbol. Sistnevnte har en tilhørende multiplikator som vedvarer gjennom hele gratisspinnrunden. Lander det flere wild-multiplikatorer på hjulet samtidig, legges de sammen.

Wild-molotover og wild-bomber

Spillet har også ytterligere to wild-symboler, nemlig wild-molotoven og wild-bomben. Wild-molotover sprer seg, og forvandler alle posisjoner oppover på hjulet til wild-symboler. Wild-bomben inneholder to til fire wild-symboler, og alle posisjoner oppover på hjulet forvandles til wild-bomber av samme størrelse.

Togmodifikatorer

Spillet har i tillegg ulike togmodifikatorer som gir enten ekstra vinnersjanser eller økt gevinstpotensiale under gratisspinnrunden. Disse modifikatorene kan dukke opp på to ulike togspor; ett over og ett under spillfeltet.

 • Toppspor: wild-multiplikatorer, xWays, wild-molotover, ekstra spinn, alle hjul økes til en høyde på seks, oppgradering av gratisspinn, aktivering av bunnsporet
 • Bunnspor: wild-multiplikatorer, ekstra spinn, brennende wild-symboler

Du bør også se etter brennende togvogner, for hvis det lander et brennende wild-symbol her, sprer ilden seg til alle wild-symboler på hjulene slik at de også blir brennende wild-symboler!

Riot-spinn

Riot-spinn er en omspinnfunksjon som utløses når det lander to bonussymboler på hjulene. Bonussymbolene forvandles til wild-molotover, og låses fast på hjulene. Dette gir naturlig nok ekstra gode vinnersjanser. Klarer du å få enda et bonussymbol underveis, får du et ekstra omspinn, og også det nye bonussymboler forvandles til en wild-molotov.

Riot-omspinn på punk rocker 2
Gjør opprør med molotov-cocktailer!

Bonusrunder

Spillet har tre forskjellige bonusrunder, eller gratisspinnfunksjoner. Hvilken av dem som utløses avhenger av hvor mange bonussymboler du får på hjulene. Tre bonussymboler aktiverer DisOBEY-spinn, fire symboler aktiverer ChAos-spinn og fem symboler aktiverer Mass Transit BBQ-spinn. Alle disse starter med åtte innledende gratisspinn, men de har ulike togmodifikatorer og antall wild-symboler:

 • DisOBEY-spinn: tre hoppende wild-symboler, boostere på det øverste togsporet
 • ChAos-spinn: fire hoppende wild-symboler, boostere på begge togspor
 • Mass Transit BBQ-spinn: fire hoppende wild-symboler, boostere på begge togspor, brennende togvogn
Gratisspinn på punk rocker 2
Brennende wild-symboler med store multiplikatorer.

Nolimit-booster

Før du spinner hjulene kan du velge å betale 2x innsatsen for å være garantert å få et spesialsymbol på hjul 2. Dette kan være et bonussymbol, xWays-symbol, super-x-ways-symbol, wild-molotov eller wild-bombe. For enda større vinnersjanse kan du betale 15x ekstra, og du er garantert to bonussymboler på hjulene.

Bonuskjøp

Bonuskjøp er selvsagt også på plass, og du kan kjøpe direkte adgang til én av de tre gratisspinnfunksjonene. DisOBEY-spinn koster 100x innsatsen, ChAos-spinn koster 370 ganger innsatsen og Mass Transit BBQ-spinn koster 3000x innsatsen.

Føler du deg ekstra heldig, kan du velge lykketrekning. Du er da garantert at det lander minst tre bonussymboler på hjulene, men du vet ikke hvor mange. Det er 20 % sjanse for å få fem bonussymboler og dermed utløse DisOBEY-spinn, og 40 % sjanse for å utløse hver av de to andre gratisspinnfunksjonene. Lykketrekningen koster 1368x innsatsen, og med 40 % sjanse for å utløse den mest lukrative gratisspinnrunden, er det kanskje vel verdt forsøket.

Bonuskjøpmeny på punk rocker 2
Kjøp én av tre gratisspinnrunder, eller prøv lykken!

Autospill

Autospill er også på plass, og du kan sette i gang mellom ti og tusen automatiske spillrunder. I autospillmenyen kan du velge regler for når funksjonen skal avsluttes, for eksempel hvis saldoen din reduseres med 50 % eller hvis du vinner et bestemt beløp.

Målgruppe og lignende spill

Dette spillet er perfekt for alle som elsker punkrock. Likte du originalen, kommer du garantert til å elske denne også. Her venter nemlig enda større gevinstpotensiale og enda flere spennende spesialfunksjoner. Det er likevel verdt å nevne at spilleautomaten ikke passer for alle. På hjulene får du både anarkistlogoer, molotov-cocktailer og passelig støtende karikaturer av kjente personer.

Det første Punk Rocker-spillet foregår i en britisk bakgate med massevis av grafitti. Her venter to forskjellige gratisspinnfunksjoner; Anarchy- og Civil War-gratisspinn, begge med hoppende gratisspinn og økt spillfelt. Du kan også gjøre opprør med Riot-omspinn, og i bakgrunnen får du selvsagt massevis av punkrock-musikk. Spillet har opptil 46 656 måter å vinne på, og maksgevinsten er på 15 072 ganger innsatsen.

Prøv også Punk Toilet fra samme leverandør. Her får du et gjensyn med figurene fra Punk Rocker, men her er handlingen lagt til et offentlig toalett! Her får du alt fra urinalposisjoner til P!$$- og $sh!t-spinn, massevis av graffiti og kul musikk. Temaet er kanskje litt usmakelig, men med en maksgevinst på 33 333x innsatsen er det kanskje verdt det?

RTP og volatilitet

Utbetalingsprosenten, eller RTP-verdien, for Punk Rocker 2 er 96,06 %, altså litt høyere enn originalen. Her har du altså statistisk sett enda litt større sjanser til å gå med fortjeneste. Men, som alltid er det viktig å huske at RTP-verdien er basert på et svært stort antall spillrunder. RTP-verdien varierer litt avhengig av hvorvidt du bruker bonuskjøp/xBet, men forskjellene er ikke spesielt store.

I tillegg bør du være klar over at volatiliteten i Punk Rocker 2 er ekstremt høy. Du kan altså ikke regne med mange smågevinster som hjelper deg med å holde spillsaldoen i sjakk. Ofte kan det gå mange spillrunder uten en eneste gevinst, og det kan fort tære på pengebeholdningen. Sørg derfor for å justere innsatsverdien i henhold til dette.

Er Punk Rocker 2 tilgjengelig i Norge?

Jada, akkurat som originalen er Punk Rocker 2 tilgjengelig hos norske nettcasinoer. Spilleautomaten kommer fra den anerkjente leverandøren Nolimit City, som er svært populær blant norske spillere. Hvis du er ute etter et trygt og godt casino der du kan spille Punk Rocker 2 og andre Nolimit City-spill, kan du sjekke topplisten vår. Her lister vi opp lisensierte spillsider som vi trygt kan anbefale.

Prøv Punk Rocker 2 gratis

Puck Rocker 2 er også tilgjengelig i demomodus, slik at du kan teste det helt risikofritt. Demospillet fungerer akkurat som det ordinære spillet, bortsett fra at du spiller med lekepenger. Du får tildelt en viss sum virtuelle penger, og du kan teste alle spillfunksjoner og innsatsalternativer. Slik har du en gyllen mulighet til å finne ut om dette er noe for deg før du begynner å satse ekte penger.

Når du etter hvert bestemmer deg for å spille på ekte, må du huske at dette er et svært volatilt spill. Du må dermed regne med at saldoen svinger mye, og det er viktig å tilpasse innsatsstørrelsen deretter. Det kan være lurt å starte i det små, og deretter øker innsatsen etter hvert hvis du er heldig og vinner.

Ansvarlig spill

Det er alltid viktig å spille ansvarlig og tenke grundig gjennom egne spillvaner på nettet. Dette gjelder spesielt i volatile spilleautomater som denne. Her er det nemlig fort gjort å la seg rive med og satse mer enn man egentlig bør. Vi anbefaler derfor på det sterkeste at du setter et spillbudsjett før du begynner å spille.

Velg gjerne et nettcasino med høyt fokus på ansvarlig spill, der du kan sette egne grenser for spilløktene dine. Hvis du ikke har lyst til å risikere egne penger, kan du alltids spille Punk Rocker 2 i demomodus her hos oss. Det er nesten like gøy som å spille med ekte penger, og så slipper du å bekymre deg for å tape penger. Går du tom for lekepenger å spille med, er det bare å oppdatere siden, og du får påfyll.

Konklusjon

Liker du punkrock, kommer du til å elske Punk Rocker 2! Dette spillet foregår i det som mange anser som punkrockens hjerte, nemlig New York. Her får du både amerikanske flagg, en rocka frihetsgudinne og ikke minst flere amerikanske presidenter med knallfarget punkesveis. Punkmusikken er selvsagt også på plass, og det er lett å la seg rive med mens hjulene spinner.

Nå var det ikke akkurat mangel på spillfunksjoner i originalen heller, men her har faktisk Nolimit City tatt det hele til et nytt nivå. Det skjer noe på hjulene i hvert eneste spinn. Hele tre forskjellige gratisspinnfunksjoner sier vel sitt, og disse har flere spennende togmodifikatorer. For gratisspinnrunden foregår selvsagt på undergrunnsbanen.

Spillet har dessuten fire ulike wild-symboler, som enten kan låses fast, hoppe fra posisjon til posisjon eller til og med aktivere multiplikatorer. Kast molotov-cocktailer mot hjulene, og du kan utløse Riot-omspinn der du virkelig har muligheten til å gjøre opprør. Du kan selvsagt også kjøpe hver av de tre gratisspinnrundene mot en ekstra innsats.

Maksgevinsten på 30 144x innsatsen er meget imponerende, og det er lett å la seg rive med av punkmusikken og de mange rocka spillfunksjonene. Men, pass på! Volatiliteten er ekstremt høy, og selv om den patriotiske apekatten vil at du skal være med, er det lurt å sette på bremsene. Husk at du aldri må satse mer enn du har råd til å tape.

Fordeler

 • Tre ulike gratisspinnfunksjoner
 • Bonuskjøp
 • Maksgevinst på 30 144x
 • Kult tema

Ulemper

 • Svært høy volatilitet
 • Samme evinnelige Nolimit-mekanikk som alltid.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er Punk Rocker 2?

Punk Rocker 2 er oppfølgeren til den populære spilleautomaten Punk Rocker fra Nolimit City.

Hvem utviklet Punk Rocker 2?

Punk Rocker 2 er utviklet av Nolimit City.

Er Punk Rocker 2 tilgjengelig i Norge?

Ja, Punk Rocker 2 er tilgjengelig hos norske nettcasinoer som tilbyr spill fra Nolimit City.

Hvilke casinoer tilbyr Punk Rocker 2 i Norge?

Du kan spille Punk Rocker 2 hos flere norske nettcasinoer på casinolisten vår.

Når ble Punk Rocker 2 lansert?

Punk Rocker 2 ble lansert i juli 2024.

Hvilke spesialfunksjoner har Punk Rocker 2?

Punk Rocker 2 har tre gratisspinnfunksjoner, togmodifikatorer, omspinn, flere ulike wild-symboler, xWays, xBet, Nolimit-boostere og bonuskjøp.

Hva er RTP-verdien for Punk Rocker 2?

RTP-verdien for Punk Rocker 2 er 96,06 %.

Hvor mye kan man vinne på Punk Rocker 2?

Maks gevinst på Punk Rocker 2 er hele 30 144x (ganger) innsatsen. Spiller man for 10 kr spinnet og får max gevinst, betyr det hele 301 144 kr.

Casinoekspert med mer enn ti års erfaring

Hanne har jobbet i casinobransjen i godt over et tiår, og er spesielt interessert i alt som har med sannsynlighet og statistikk å gjøre.

Ett kommentar til “Punk Rocker 2”

 1. Elana Florenz sier:

  Cách bạn xây dựng câu chuyện hấp dẫn thật chuyên nghiệp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *