sixsixsix hacksaw gaming

SixSixSix

Publisert: 02/07/2024 Sist Oppdatert: 02/07/2024 10 min lesetid

Informasjon om SixSixSix

SpillutviklerHacksaw Gaming
LansertJuli 2024
Hjul5
Innsatslinjer14
VolatilitetHøy
Max RTP96,15 %
Maksgevinst16 666x
Størst dokumenterte gevinstN/A
BonuskjøpJa
Progressiv jackpotNei
BonusjaktvennligJa
På denne siden

Anmeldelse av SixSixSix

SixSixSix er en svært volatil spilleautomat med mørkt tema sentrert rundt 666, djevelens tall. På hjulene dukker det opp både beinfragmenter og hodeskaller, og ved siden av spillfeltet er det to djevelske skapninger med høygafler. Bakgrunnslydene bidrar til å skape en ekstra nifs og uhyggelig stemning, og så bør det vel nevnes at spillet er nesten blottet for farger.

Alt dette høres kanskje mørkt ut, men enda verre skal det bli. Underveis i spillet kan du nemlig gjøre avtaler med djevelen! Når du utløser gratisspinnrunden får du nemlig muligheten til å aktivere et lykkehjul der du kan få ekstra mange gratisspinn.

SixSixSix
Møt djevelen selv i SixSixSix!

Når det er sagt, er ikke dette spillet fra Hacksaw Gaming bare mørkt og dystert. Det har nemlig flere tegneserieaktige elementer, både når det kommer til lyder, design og animasjoner. Underveis kan du faktisk se djevelen på strippestang! Det er dermed både nifst og morsomt på samme gang. Så spørs det bare da om du er villig til å selge sjelen din. Toppgevinsten er på hele 16 666x, så det kan kanskje være verdt det?

Grunnspillet

SixSixSix har et ganske uvanlig oppsett med fem hjul og fire rader, men det er egentlig ganske passende. For det er lite med dette casinospillet som er vanlig! Det djevelske temaet er nøye gjennomført, og du skal ikke se bort fra at det kommer til å gå kaldt nedover ryggen din mens du spinner hjulene. Samtidig har spillet et tegneserieaktig preg som toner ned det mørke temaet flere hakk.

Tema, grafikk og lyder

Temaet i SixSixSix er altså særdeles mørkt, noe som gjenspeiles både i designet, musikken og spillsymbolene. Så og si hele spillet er i sort-hvitt, bortsett fra noen få fargeinnslag her og der. Når vi sier at spillet er mørkt, er det altså det i alle ordets betydninger. Det er kun ett av spillsymbolene som har et snev av farge. Dette er også det mest verdifulle, og viser hornets tegn uthevet med et rødt omriss.

grunnspillet sixsixsix
Grunnspillet i SixSixSix karakteriseres av en gråtonet atmosfære med enkelte skarpe fargekontraster.

I tillegg kan det lande to 6-tall i forskjellige farger, henholdsvis blått og rødt. De sterke fargene gjør at de skiller seg ut på spillfeltet, men disse symbolene har også unike egenskaper. De skjuler nemlig et lykkehjul, eller rettere, et djevelhjul. Midt på hjulet ser du djevelens tegn, og de ulike feltene inneholder ulike djevelsk gode fordeler.

På hver side av spillfeltet er det en djevelfigur. De har både flaggermusvinger og en høygaffel i hånda, og de følger med på alt som skjer på hjulene. Under gratisspinnrunden får de selskap av djevelen selv, som har en enda større høygaffel og dessuten horn på hodet. Når du utløser en storgevinst, vil det forresten dukke opp en strippestang der en av djevelfigurene vrikker på rumpa. Joda, helt sant!

Bakgrunnsmusikken utfyller det mørke temaet på mesterlig vis, og den er både nifs og humoristisk på samme gang. Akkurat som resten av spillet, altså. Lydeffektene har et tegneseriepreg over seg, og du hører klirrende mynt hver gang du vinner. Hvis du vinner stort, får du ikke applaus, men litt ond latter fra smådjevlene ved siden av spillfeltet.

SixSixSix Oppsett

SixSixSix har fem hjul og fire rader med 14 faste innsatslinjer. Disse går fra venstre mot høyre på spillfeltet, og for å vinne djevelsk gode gevinster, må du ha minst tre like symboler på rad langs en av disse linjene. Dette gjelder både i hovedspillet og under gratisspinnrunden. Jo flere symboler, jo større gevinst. Sjekk utbetalingstabellen for å se hvor mye de ulike spillsymbolene er verdt og hvor innsatslinjene går på spillfeltet.

Megagevinst i sixsixsix
Djevelen feirer slik hver gang du utløser en megagevinst!

Symboler

Spillsymbolene i SixSixSix er mørke, bokstavelig talt. Bortsett fra det mest verdifulle symbolet, en hånd som viser hornets tegn, er nemlig alle designet i sort-hvitt. De nest mest verdifulle symbolene viser to beist, etterfulgt av dødninghodet og giftflasken. Lavverdisymbolene er for en gangs skyld ikke representert av kortverdier. Også disse følger temaet, og viser en bibel, en drink, en pakke sigaretter, en øks og to beinfragmenter som ligger i kryss. I tillegg har spillet to spesialsymboler, nemlig to 6-tall. Begge disse utløser hvert sitt lykkehjul, som du kan lese mer om nedenfor.

Innsatser

Spillet har en standardinnsats på 20 kr per spinn, men du kan endre dette etter eget ønske. Med pluss- og minusknappene ved siden av spinnknappen kan du angi en totalinnsats på alt fra 1 kr til 1000 kr. Du kan også velge å øke innsatsen utover dette ved å aktivere FeatureSpins™.

Spillutvikler

Den populære spillutvikleren Hacksaw Gaming er kjent for sin innovative tilnærming til spilleautomater, og her kan de virkelig sies å ha laget noe utenom det vanlige. Spillene deres er gjerne preget av unike temaer, spennende spillfunksjoner og topp grafikk. Hacksaw-spill har gjerne høy RTP-verdi, noe som også er med på å forklare den høye populariteten.

Blant de mest populære spilleautomatene fra Hacksaw finner vi Wanted Dead or a Wild og Chaos Crew. Begge disse har maksgevinster på mer enn 10 000x innsatsen, massevis av spesialfunksjoner og høy RTP-verdi. SixSixSix føyer seg altså inn i rekken av spill med gode gevinstmuligheter, og så gjenstår det bare å se om det blir like populært som de to ovennevnte.

Spillfunksjoner i SixSixSix

Det er mange djevelsk gode spillfunksjoner i SixSixSix, og alle har selvsagt tematiske navn. Wicked Wheels gir tilgang til tre forskjellige gratisspinnfunksjoner. Du kan til og med gjøre en avtale med djevelen i den unike «Deal with the Devil»-funksjonen. Hacksaws proprietære FeatureSpins™-mekanisme er selvsagt også på plass. Her kan du lese mer om de ulike spesialfunksjonene i spillet:

Wicked Wheels

Den funksjonen du kommer til å se mest av når du spinner hjulene i SixSixSix heter Wicked Wheels, og finnes i to varianter. Funksjonen utløses av et blått eller rødt 6-symbol hvor som helst på spillfeltet, og et lykkehjul med et djeveltegn i samme farge dukker opp på den aktuelle posisjonen. Merk at 6-symboler kun kan lande på hjul 1, 3 og 5, og det kan kun lande ett slik symbol per hjul. I hovedspillet er det kun mulig å utløse blå lykkehjul.

6-tall utløser Wicked Wheels der du kan vinne gratisspinn.
6-tall utløser Wicked Wheels der du kan vinne gratisspinn.

Lykkehjulet spinnes, og du får tildelt premien hjulet stanser på. Dette kan være ordinære multiplikatorer som summeres eller multipliseres med hverandre. På det blå lykkehjulet kan du også vinne gratisspinn. Nedenfor finner du en oversikt over de ulike premiene du kan få på de to lykkehjulene:

  • Blått hjul: Gratisspinn: 6-symbolet
  • Rødt hjul: Multipliserende multiplikatorer: 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x

Speak of the Devil

Klarer du å få et 6-symbol på et blått lykkehjul i hovedspillet, utløses Speak of the Devil-funksjonen. Dette gir ti gratisspinn med økt sjanse til å få blå og røde Wicked-hjul. Merk at det ikke er mulig å få 6-symboler på det blå hjulet underveis, og funksjonen kan dermed ikke utløses på nytt.

Let Hell Break Loose

Skulle du få et 6-symbol på to blå lykkehjul samtidig, bryter helvete løs. Når dette skjer utløses nemlig Let Hell Break Loose med økt sjanse til å få røde lykkehjul. I denne funksjonen er det ikke mulig å utløse blå lykkehjul.

What the Hell

Du trodde kanskje det endte der, men klarer du å få et 6-symbol på tre lykkehjul samtidig, utløses en bonusfunksjon som er enda hvassere. I What the Hell-funksjonen er du nemlig garantert å få et rødt lykkehjul i hvert eneste spinn! Heller ikke her er det mulig å få blå lykkehjul, men hva gjør vel det?

Deal with the Devil

Nå skal man vel ikke oppfordre til å gjøre avtaler med djevelen, men i akkurat dette spillet kan det faktisk lønne seg. Hver gang Speak of the Devil- eller Let Hell Break Loose-funksjonen blir utløst, får du muligheten til å gjøre en avtale med djevelen. Det dukker da opp et avtalehjul med verdiene 5 FS, 8 FS, 12 FS, 16 FS og 20 FS, i tillegg til 6-symbolet.

Start gratisspinn på SixSixSix eller gjør en avtale med djevelen.
Start gratisspinn på SixSixSix eller gjør en avtale med djevelen.

Verdien hjulet stanser på angir det nye antallet gratisspinn du får tildelt. Stanser hjulet på 6-symbolet, oppgraderes funksjonen til en bedre bonusmodus. Blir du oppgradert fra den laveste bonusmodusen, får du muligheten til å gjøre en ny avtale. Det er ikke mulig å bli nedgradert til en lavere bonusmodus, men du risikerer altså å få færre gratisspinn enn du startet med.

FeatureSpins™

Spillet har selvsagt også den unike FeatureSpins-mekanismen. Når du aktiverer denne, øker innsatsen, men du øker til gjengjeld vinnersjansene dine. Wicked FeatureSpins koster 10x, og øker sannsynligheten for å utløse blå lykkehjul i hovedspillet. Red Wicked FeatureSpins koster 50x, og du er garantert å utløse et rødt lykkehjul. Husk at den valgte funksjonen er aktiv helt til du deaktiverer den.

Autospill

Også i helvete er det mulig å sette på autospill, noe som er kjekt hvis du vil slippe å klikke på spinnknappen for hver runde. Du kan velge å aktivere mellom ti og tusen spinn, og i autospillmenyen kan du også sette ulike grenser for funksjonen.

Bonuskjøp

Du kan også kjøpe direkte adgang til gratisspinn ved å bruke bonuskjøpknappen. Da slipper du å vente på at det skal lande 6-tall på spillfeltet. Du kan kjøpe ti Speak of the Devil-spinn for 100x innsatsen eller ti Let Hell Break Loose-spinn for 250x innsatsen.

Målgruppe og lignende spill

SixSixSix passer for alle som er ute etter en spilleautomat med mørkt tema. Det djevelske temaet er godt gjennomført med monokront design og litt nifse bakgrunnslyder, og før gratisspinnfunksjonen starter får du faktisk møte djevelen selv. Men, det hele er ikke riktig så nifst som det høres ut for, da både designet og lydene har et tegneseriepreg. Liker du mørke tegneserier, er altså dette garantert midt i blinken!

I Devil’s Deal: Soul for Sale fra 7777 Gaming kan du også selge sjelen din til djevelen. Denne spilleautomaten har et enda mer grotesk og nifst tema, og her er det overhode ingenting som minner om tegneserie og gøy. Spillet byr på brennende lava og flere hodeskaller enn du klarer å telle. Det er altså ikke for den sarte.

Hvis du vil ha enda mer av det samme temaet, kan du prøve Devil’s Number fra Red Tiger. Denne spilleautomaten spiller også på tallet 6, og her finner du både hodeskaller og djevelens tegn på hjulene. Her kan du dessuten dra nytte av symbolerstatning og symbolfall, og spiller du på lag med djevelen kan du vinne 2500x innsatsen din.

RTP og volatilitet

SixSixSix har en RTP-verdi på 96,15 %. Det betyr at du kan forvente å få tilbake 96,15 kr for hver hundrelapp du satser. Merk imidlertid at dette gjelder over et stort antall spinn. Det er også greit å være klar over at RTP-verdien varierer noe hvis du bruker de ulike alternativene for bonuskjøp og FeatureSpins.

Spillets volatilitet er høy, noe som betyr at du kan oppleve lange perioder med små eller ingen gevinster. Når du først vinner, kan du imidlertid være heldig og vinne mye. Spilleautomater med høy volatilitet passer spesielt godt for alle som liker risiko og som er ute etter å vinne stort. Sørg bare for at du har nok penger på saldoen din til å dekke mange runder uten gevinst.

Er SixSixSix tilgjengelig i Norge?

SixSixSix er også tilgjengelig for norske spillere på nett. Flere norske nettcasinoer tilbyr denne spilleautomaten, og du kan spille både på PC og mobilen. Du får den samme gode spillopplevelsen uansett hvilken enhet du velger å spille med. Lurer du på hvor det er best å spille? Da kan du ta en titt på vår toppliste med anbefalte casinoer. Her kan du spille Six Six Six og mange andre spennende spill i trygge og lisensierte omgivelser.

Prøv SixSixSix gratis

Du kan også prøve SixSixSix helt gratis. Spillet er nemlig tilgjengelig i demomodus også, slik at du kan spille så lenge du bare vil med lekepenger. Når du åpner demospillet får du tildelt en viss sum virtuelle penger, og skulle du gå tom er det bare å oppdatere siden for å få påfyll. Bruk demospillet til å gjøre deg kjent med de forskjellige spillfunksjonene og finn ut hvilket innsatsnivå som passer best for deg.

Når du er klar til å utfordre skjebnen med ekte penger, har du dermed et ekstra godt utgangspunkt. Det kan imidlertid være lurt å starte i det små. Husk at dette er en svært volatil spilleautomat, og du vil raskt kunne tømme saldoen din hvis du satser for stort.

Ansvarlig spill

Alt av pengespill innebærer en viss risiko, og slik er det også med spilleautomater som denne. Huset har en fordel, og du vil derfor alltid tape penger i lengden. Det er rett og slett slik spilleautomater er designet. Spill med høy volatilitet har dessuten ekstra høy risiko, og det gjelder blant annet dette spillet fra Hacksaw.

Det er fort gjort å la seg rive med i så spennende spill som dette, og da er det lurt å ha tenkt gjennom hvor mye du har tenkt å spille for på forhånd. Sett deg et spillbudsjett før du begynner å spinne hjulene, og gi deg hvis du har brukt opp det forhåndsbestemte beløpet. Ikke la deg friste til å sette inn mer penger for å fortsette spilløkten.

Konklusjon SixSixSix

SixSixSix har litt nifse og djevelske spillomgivelser, men tegneserieinnslag både i lyd og design toner det hele ned. Temaet er likevel mørkt, og ved hjulene ser du djevelske skapninger med høygafler og flaggermusvinger. Designet er monokront, med et innslag av rødt. Ganske djevelsk, med andre ord.

Også spillfunksjonene er nært knyttet opp mot temaet, og du kan dra fordel av både lykkehjul med djeveltegn og tre forskjellige gratisspinnfunksjoner som foregår i helvete. «Speak of the Devil», «Let Hell Break Loose» og «What the Hell» snakker vel for seg selv. Hver gang du tar turen til helvete, møter du forresten djevelen, og du kan gjøre en avtale med ham for å prøve å få flere gratisspinn.

Nå hadde det vært litt gøy om maksgevinsten var på 666x, men det syntes nok Hacksaw at var litt i minste laget. Det er jo unektelig bedre å kunne vinne så mye som 16 666x, selv om det ikke ser riktig like kult ut. Volatiliteten er også høy, og det samme er RTP-verdien. Her ligger altså alt til rette for en intens og fartsfylt spillopplevelse, der du kan selge sjelen din til djevelen for å prøve å utløse maksgevinsten.

Fordeler

  • Tre spennende gratisspinnfunksjoner
  • FeatureSpins™ og bonuskjøp
  • Høy maksgevinst
  • Unikt tema

Ulemper

  • Høy volatilitet
  • Fargeløst design

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er SixSixSix?

SixSixSix er en djevelsk underholdende spilleautomat fra anerkjente Hacksaw Gaming med høy volatilitet.

Er SixSixSix tilgjengelig i Norge?

Ja, SixSixSix er tilgjengelig hos norske casinoer på nett.

Hvilke casinoer tilbyr SixSixSix i Norge?

Hvilke casinoer tilbyr SixSixSix i Norge?

Når ble spilleautomaten SixSixSix lansert?

SixSixSix ble lansert i juli 2024.

Hvilke spesialfunksjoner har SixSixSix?

SixSixSix har lykkehjul (Wicked Wheels), tre forskjellige gratisspinnfunksjoner, FeatureSpins™ og bonuskjøp.

Hva er RTP-verdien for SixSixSix?

RTP-verdien for SixSixSix er 96,15 %.

Casinoekspert med mer enn ti års erfaring

Hanne har jobbet i casinobransjen i godt over et tiår, og er spesielt interessert i alt som har med sannsynlighet og statistikk å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *