Sweet Alchemy 2

Publisert: Sist Oppdatert: 30/01/2024 6 min lesetid

Sweet Alchemy 2 Slot-informasjon

sweet alchemy logo
🖥️ Leverandør Play’n GO
🧨 Lansert 15. Juni 2023 
🎰 Hjul 
📈 FormasjonKlynge
💥 Volatilitet Høy
🔀 Max RTP 96.2%
💰 Max-vinn 10 000x
🤑 Høyeste dokumenterte vinn ?
🪙 Bonus buy Nei
💸 Progressiv jackpot  Nei
🧮 Bonushunt vennligJa
På denne siden

Anmeldelse Sweet Alchemy 2 fra Play’n GO

Play’n GO er definitivt på hjemmebane når de gir ut Sweet Alchemy 2. Ikke bare fordi det er en oppfølger av den originale Sweet Alchemy, men også fordi Play’n GO er kongene av klyngespill. I hvert fall var de det før, for nå er det omtrent daglig brød fra nesten alle spillutviklere. Men at Play’n GO la listen her i begynnelsen er det ingen tvil om. Vi snakker om Reactoonz, Wild Frames. Rise of Olympus og Moon Princess. Trenger vi å si mer?

Tema

Temaet på Sweet Alchemy 2 er ganske rett frem søtsaker og godterier, med trylleformler. Alt gjenspeiles egentlig i navnet på spilleautomaten. For ikke å glemme rammen rundt det hele, som minner besynderlig om en sjokoladeplate. Der du knuser (fjerner) ruter etter hvert som du får klynge-gevinster.

Slot-detaljer

Når det gjelder selve spillet, inneholder det 81 posisjoner på det 9×9 store brettet, men ved starten av hver grunnspill-runde, er bare et 5×5 stort område i midten av det aktivt. Når minst 4 matchende symboler lander, koblet vertikalt og/eller horisontalt, dannes en klynge, og to ting skjer. For det første blir vinnende symboler fjernet fra rutenettet, og andre faller ned for å fylle de tomme posisjonene. For det andre blir et likt antall sjokoladeruter ødelagt, samtidig som rutenettets aktive størrelse øker. Dermed åpnes det rom for at flere symboler slippes inn på kaskaden. Med høy volatilitet kan spillere velge en innsats på 1 kr til hele 1000 kr for hvert spinn. Eller dropp, som vel blir rettere å kalle det.

Symboler

Sweet Alchemy 2 presenterer 8 vanlige betalende symboler på spillebrettet. Alle ser ut som godterier i varierende farger og former. Å treffe en grunnleggende fire-på-rad-klynge betaler 0,2x til 1x (ganger) innsatsen. Klyngevinster på 20+ matchende symboler derimot, betaler 50x til 250x innsatsen. I tillegg kan to wild-symboler dukke opp. Disse er Stripete Wilds og Gobstopper Wilds, som begge erstatter alle vanlige symboler. Stripete Wilds fjerner raden og kolonnen når de brukes i en gevinst, mens Gobstopper Wild lander med opptil 5 liv.

Bonusrunde

Når man klarer å ødelegge alle sjokoladerutene i basisspillet, belønner Sweet Alchemy 2 dem med 4 gratisspinn der sammenslåtte symboler av størrelse 2×2 kan lande. Sjokoladeblokkene forblir i spillet, og fjerning av dem alle gir ytterligere +4 gratisspinn, og øker størrelsen på de sammenslåtte symbolene hver gang. Den første retriggeren tillater 3×3 sammenslåtte symboler, og den andre tillater hele 4×4 sammenslåtte symboler. Det er mulig å vinne opptil 12 free spins totalt.

Multiplikator hjul

I tillegg vises et meter på siden av skjermen under bonusrunden, som indikerer en samlefunksjon. Når det nødvendige antallet symboler er samlet, vinner man flasker med trylledrikk. Hver flaske gir et spinn i bonusrunden, som kommer etter gratisspinnene. Når gratisspinnene slutter, spilles bonusrunden hvis den er relevant. Et segmentert hjul spinner for å potensielt gi en multiplikator på opptil 25x. Denne multiplikatoren brukes til å øke den totale gevinsten produsert under free spins runden.

Bonus Buy

Play’n GO har ikke bonus buy på noen av sine spilleautomater. Det er en avgjørelse som de har tatt, og står fast ved. Om du har lyst til å lese mer om akkurat det, i tillegg til andre interessante detaljer om denne populære spillutvikleren, kan du lese vårt intervju med Play’n GO her.

Oppsummering Sweet Alchemy 2

Sweet Alchemy 2, utviklet av Play’n GO, leverer en blendende visuell opplevelse full av fargerike godterier og et kreativt design som minner om en sjokoladeplate. Spillet tar med seg essensen av klyngegevinster, som har blitt et signaturmerke for Play’n GO, og skrur det opp et hakk med nye og spennende funksjoner. Spillets unike 9×9 rutenett, med et aktivt 5×5 område i begynnelsen, og muligheten for å utvide dette etter hvert som du får klyngegevinster, gir en frisk og dynamisk tilnærming til klyngespill. Med forskjellige symboler som alle ser ut som deilige godterier, og et par kraftige wild-symboler, kan spillet skape spenning og store gevinster.

Bonusrunden er spesielt interessant, med gratisspinn, sammenslåtte symboler og et multiplikatorhjul som kan multiplisere dine gevinster opptil 25x. Selv om spillet mangler en bonuskjøpsfunksjon, noe Play’n GO har valgt å utelate fra sine spill, veies dette opp av den høye volatiliteten og de spennende funksjonene. I sum leverer Sweet Alchemy 2 en høykvalitets spillopplevelse med sterk tematikk, spennende funksjoner og muligheten for betydelige gevinster. Dette er et spill som absolutt er verdt å sjekke ut for fans av klyngespill og de som elsker Play’n GO sine tidligere utgivelser.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er klyngegevinster i Sweet Alchemy 2?

Klyngegevinster er når minst 4 matchende symboler lander, koblet vertikalt og/eller horisontalt. Dette danner en klynge, og to ting skjer: vinnende symboler blir fjernet fra rutenettet, og andre faller ned for å fylle de tomme posisjonene. I tillegg ødelegges et likt antall sjokoladeruter, og rutenettets aktive størrelse øker, noe som tillater flere symboler å komme inn i kaskaden.

Hvilke bonuser er tilgjengelige i Sweet Alchemy 2?

Hvis du klarer å ødelegge alle sjokoladerutene i basisspillet, belønner Sweet Alchemy 2 deg med 4 gratisspinn der sammenslåtte symboler av størrelse 2x2 kan lande. Sjokoladeblokkene forblir i spillet, og fjerning av dem alle gir ytterligere +4 gratisspinn, og øker størrelsen på de sammenslåtte symbolene hver gang. Du kan vinne opptil 12 free spins totalt.

Har Sweet Alchemy 2 en bonuskjøpsfunksjon?

Nei, Sweet Alchemy 2 har ikke en bonuskjøpsfunksjon. Dette er i tråd med Play'n GO sin beslutning om ikke å inkludere denne funksjonen i noen av sine spill.

Fantasy Premier League Ekspert

Fantasy Premier League-ekspert med stor kunnskap om både engelsk premier league og fotball generelt. Henrik er en aktiv FPL-spiller, og bruker mange timer i uken på å holde seg oppdatert på Fantasy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *