AstroPay stenger driften i Norge

Publisert: 21/04/2023 Sist Oppdatert: 21/04/2023 1 lesetid

AstroPay avslutter sin virksomhet i Norge etter forespørsel fra den norske Lotteri- og stiftelsestilsynet. Dermed blir den populære betalingsmetoden utilgjengelig for norske kunder senest 24. Mai

21. april 2023: – Via en anonym og troverdig kilde har vi i Kongebonus i dag fått vite at AstroPay kontakter sine kunder for å gi beskjed om at de vil avslutte sin virksomhet i Norge. Beslutningen kommer som et resultat av en forespørsel fra den norske Lotteri- og stiftelsestilsynet. Selskapet har blitt bedt om å avslutte sin virksomhet og deaktivere tjenestene sine for norske kunder innen mandag 24. mai 2023.

AstroPay har uttalt at de vil samarbeide med Lotteri- og stiftelsestilsynet, og følge alle nødvendige retningslinjer.’

Selskapet understreker at de er dedikerte til å levere kvalitetstjenester og vil fortsette å vokse og tilby betalingsløsninger i utlandet. AstroPay beklager eventuelle ulemper dette kan medføre for deres norske kunder og takker dem for deres forståelse og støtte.

AstroPay er populær i sporten

Wolves i Premier League har AstroPay som hovedsponsor.

AstroPay er en kjent og synlig aktør i sportens verden. Spesielt i England er AstroPay synlig på reklameplakater og i markedsføring rundt store eventer. Som et eksempel er AstroPay hovedsponsor til Premier League laget Wolverhampton.

Odds og sports-betting er hovedfokus for tjenesten, og den kommer garantert til å bli savnet i Norge.

Fortsetter som normalt i andre land

AstroPay er kjent for å tilby en rekke betalingsløsninger og tjenester til både forbrukere og bedrifter. Selv om selskapet må avslutte sin virksomhet i Norge, vil deres tjenester fortsette å være tilgjengelige i andre territorier.

Takket være sin popularitet og brukervennlighet har AstroPay blitt en favoritt blant spillere innen online casino, odds og poker. Mange ledende gamblingnettsteder aksepterer AstroPay som en betalingsmetode, og brukere kan enkelt sette inn og ta ut penger fra sine spillkontoer ved hjelp av denne tjenesten.

Selv om AstroPay dessverre må avslutte sin virksomhet i Norge, vil selskapet fortsette å være en populær betalingsløsning for online gambling i andre land.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *