Betsson ny Hovedsponsor for Argentinske Boca Juniors

Publisert: 28/06/2023 Sist Oppdatert: 28/06/2023 2 lesetid

Denne uken ble det offisielt annonsert at Betsson er ny hoved, og drakt-sponsor for den Argentinske førstedivisjons-klubben Boca Juniors. Annonseringen skjedde i forbindelse med en vennskapskamp for å hedre klubblegenden Juan Román Riquelme. Til stede på kampen var også en annen Argentinsk legende innen fotballen, nemlig selveste Lionel Messi. Dermed sikret Betsson sin toppledelse uvurderlig markedsføring med selve Kongen av Fotball.

Betsson satser knallhardt i Sør Amerika

Våre Svenske naboer i Betsson fortsetter sin fremgang i Sør-Amerika, og utvider sitt fotavtrykk over hele Latin-Amerika. Det siste året har de sikret seg en rekke prestisjetunge sponsoravtaler, og styrket sin posisjon som en ledende aktør i spillindustrien i regionen.

Fotball er religion i Argentina

Juan Román Riquelme og Lionel Messi flankert av toppledelsen i Betsson.

Fotball er meget populært i Sør Amerika, det vet vi fra før. Men i Argentina er dette på en enda høyere nivå. De nybakte Verdensmesterne i Fotball er kjent for å dyrke idretten med ball omtrent som en religion. Det er neppe tilfeldig at Betsson har gått all in her, og når vi ser bildene fra lanseringen av sponsoravtalen, er det liten tvil. De har sikret seg uvurderlig markedsføring med verdens største fotball-stjerne Lionel Messi.

Andre Betsson-fremskritt i Latam regionen i 2023

Bortsett fra Argentina og Boca Juniors har Betsson Group posisjonert seg sterkt i andre deler av Latam-regionen tidligere i år.

Chile

Det svenske spillselskapet ble i Januar hovedsponsor for den chilenske førstedivisjonen i fotball, som nå heter Campeonato Betsson. Dette er en del av en større strategisk allianse med National Association of Professional Football (ANFP). Den nye sponsingen kommer etter suksessen fra Betssons tidligere samarbeid med ANFP, som inkluderte sponsing av Ascenso Betsson-turneringen og Copa America.

Peru

I tillegg til Chile og Argentina, har Betsson også utvidet sin eksisterende hovedsponsor-avtale i Peru. De har fornyet partnerskapet med Peruvian Football Federation (FPF) for navnerettighetene til førstedivisjonen. Dette betyr at Betsson-logoen vises på ulike visuelle og digitale materialer, samt i Liga 1 Betsson 2023, som er mesterskapets identitet.

Disse strategiske trekkene understreker Betssons ambisjoner om å bli den største gamblingoperatøren i LATAM-regionen. Gjennom disse sponsoravtalene har de oppnådd en betydelig tilstedeværelse på kontinentet, og dette er bare begynnelsen. Med sin forpliktelse til å fremme ansvarlig spill og støtte utviklingen av fotball i regionen, er det klart at Betsson er der for å bli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *