ChatGPT 4 er Lansert, og nå er det faktisk alvor!

Publisert: 18/03/2023 Sist Oppdatert: 18/03/2023 3 lesetid
chatgpt logo

OpenAI’s populære språkmodell ChatGPT har fått en oppgradering som vil forbløffe brukere over hele verden. ChatGPT 4 ble lansert 14 Mars, og introduserer en rekke nye funksjoner som vil gjøre interaksjon med AI mer naturlig og effektivt enn noen gang før.

Mer enn 50 forskjellige språk

En av de mest bemerkelsesverdige oppdateringene er ChatGPT 4’s evne til å forstå og svare på flerspråklige samtaler. Med en kombinasjon av dypt lærende teknologi og en forbedret oversettelse, kan ChatGPT 4 nå kommunisere på over 50 forskjellige språk med flytende og nøyaktig forståelse. Dette er utvilsomt en revolusjonerende funksjon både for for global kommunikasjon og samarbeid. Det vil bli enklere enn noen gang å kommunisere med mennesker fra forskjellige deler av verden.

Bedre tekster

En annen oppdatering i OpenAI’s ChatGPT 4 er dens evne til å generere mer overbevisende og engasjerende tekst. Modellen har blitt trent på et bredere spekter av teksttyper og sjangere, og kan nå produsere mer fengende og variert innhold, fra produktbeskrivelser til fiktive historier. Dette vil være en uvurderlig funksjon for markedsførere, forfattere og andre som trenger å produsere høykvalitets tekst raskt og enkelt.

ChatGPT 4 har også forbedret sin evne til å forstå kontekst og følelser i en samtale. Modellen er nå bedre i stand til å oppfatte subtile nyanser i språk og tonefall, og kan dermed gi mer personlig og tilpasset respons. Dette vil være spesielt nyttig for kundeservice og support, der brukere kan forvente en mer responsiv og empatisk opplevelse.

En annen bemerkelsesverdig oppdatering i ChatGPT 4 er dens evne til å lære og forbedre seg over tid. Modellen kan nå huske tidligere samtaler og bruke denne informasjonen til å gi mer sammenhengende og relevante svar. Dette vil gjøre det enklere for brukere å fortsette en samtale der de slapp, og gi en mer sømløs opplevelse for gjentatte interaksjoner.

ChatGPT 4 lager bilder og grafikk

ChatGPT 4 har også økt sin evne til å generere bilder og grafikk. Modellen kan nå produsere realistiske bilder og illustrasjoner som kan brukes til å forbedre visuelle presentasjoner eller forklare komplekse konsepter på en enklere måte. Dette vil være en uvurderlig funksjon for lærere, studenter og andre som trenger å visualisere abstrakte ideer.

Med alle disse nye funksjonene vil ChatGPT 4 være en uvurderlig ressurs for bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner som trenger en pålitelig og effektiv AI-assistent.

Hvordan bruke ChatGPT 4 på best måte?

Å bruke ChatGPT 4 kan være en verdifull ressurs for å få svar på forskjellige spørsmål og utforske forskjellige emner. Vi vil våge å påstå at 99% av de som bruker ChatGPT ennå ikke har lært seg å kommunisere skikkelig med den. Vi må bli bedre til å snakke dens språk, for å best mulig utnytte dens potensial.

Her er noen tips om hvordan du kan bli flinkere til å bruke ChatGPT 4:

  • Start med en klar idé om hva du ønsker å finne ut av. ChatGPT 4 kan hjelpe deg med å finne svar på nesten hva som helst, men det kan være en god idé å ha en klar idé om hva du vil vite før du starter.
  • Still spørsmålene på en klar og presis måte. Jo klarere spørsmålene dine er, desto lettere blir det for tjenesten å gi deg de svarene du trenger.
  • Utforsk forskjellige emner og se hva ChatGPT 4 kan gi deg av informasjon. Den er programmert til å lære av mengden informasjon den får tilgang til, så å utforske forskjellige emner kan hjelpe deg med å forstå ChatGPT 4 bedre og gjøre deg mer komfortabel med å bruke det.
  • Lær å stille følgespørsmål. Noen ganger kan svaret på et spørsmål føre til flere spørsmål. ChatGPT 4 kan hjelpe deg med å utforske disse følgespørsmålene og gi deg mer dyptgående informasjon.
  • Vurder å bruke ChatGPT 4 som et supplement til andre kilder og ressurser. Selv om den kan være en verdifull ressurs, kan det være lurt å kombinere det med andre kilder for å få et mer fullstendig bilde av et emne.
  • Tilpass ChatGPT 4s svar til ditt formål. Den gir automatiserte svar, og noen ganger kan svarene ikke være nøyaktige eller passende for situasjonen din. Derfor kan det være lurt å tilpasse svarene til formålet ditt og bruke kritisk tenking for å evaluere dem.
  • Fortsett å lære. Tjenesten er programmert til å lære og vokse gjennom mengden informasjon den behandler. Derfor kan det være lurt å fortsette å bruke ChatGPT 4 og lære av det over tid.

Hva med gambling?

Vi spurte ChatGPT et konkret spørsmål om tjenesten kan analysere odds og betting for å gjøre det lettere å vinne. Det var den ikke spesielt interessert i å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *