FPL 2023/24 er åpen for registrering

Publisert: 05/07/2023 Sist Oppdatert: 06/07/2023 1 lesetid

Det offisielle nettstedet til Premier League og Fantasy Premier League har akkurat åpnet for registrering i FPL-sesongen 2023/24. Det betyr at du kan begynne å kladde på laget ditt foran serieåpningen i August. Alle prisene for spillerne er avslørt, og du har deilige £100 Millioner på konto. De aller mest ihuga FPL-Managere vil garantert begynne allerede i dag med å prøve ut nye kombinasjoner av spillere. Dette blir av de fleste regnet som en kladd, da man neppe vil gå inn i første runde som starter 11. August med laget man setter sammen i dag.

Here we go!!

Fantasy Premier League 2023/24 er nå live! Laget ditt kan nå formes, med alle spillernes priser for den nye sesongen tilgjengelig. Med et budsjett på £100 millioner og ubegrensede overføringer til Gameweek 1, har du de neste fem ukene til å optimalisere lagvalget. Kanskje vil du velge Erling Haaland, forrige sesongs toppscorer i Fantasy, eller vil du gå for Mohamed Salah? Eller kanskje en av de store sommersigneringene, som Chelsea-spiss Christopher Nkunku, tiltrekker seg oppmerksomheten din? Bruk pre-season til å finne ut den beste formasjonen – kanskje 3-4-3 eller 3-5-2? Og husk å følge med på Fantasy-tips og nyheter fra ekspertene i Kongebonus.

Opprett laget og ligaer

Fantasy Premier League lar deg også opprette og delta i opptil 30 private ligaer med venner, i både klassiske ligaer eller head-to-head ligaer. Registrer deg tidlig for å øke sjansene dine for å vinne. De fire brikkene fra forrige sesong forblir: Wildcard, Triple Captain, Bench Boost, og Free Hit, gir deg forskjellige taktiske muligheter i løpet av sesongen. Wildcard kan brukes to ganger i sesongen, og vær oppmerksom på at eventuelle lagrede gratis overføringer vil gå tapt når du spiller en Wildcard eller Free Hit.

Året 2023/24 vil bringe flere premier enn noen gang for å belønne de beste managerne hver måned og ved sesongslutt. Så hva venter du på? Gå til Fantasy Premier League og start lagbyggingen din nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *