Fantasy Premier League: Spillertips og ekspertråd GW31

Publisert: 01/04/2024 Sist Oppdatert: 01/04/2024 4 min lesetid
viktige spillere i runde 30 i premier league
Bilde: EPL

Det var veldig deilig med Premier League på skjermen igjen etter den grusomme GW29 etterfulgt av landslagspause. Sesongen begynner virkelig å dra seg til og det blir mange tøffe kamper fremover, derfor er det viktig å legge en god plan for sluttfasen av sesongen. Vi skal som vanlig oppsummere runden som var og samtidig komme med tips og råd før neste runde og tiden fremover.

Oppsummering av runde 30 i Premier League 2023/24

Lørdag (Påskeaften)

Det hele startet med et smell og den spinnville kampen mellom Newcastle og West Ham endte til slutt 4-3 til hjemmelaget. Isak scoret 2 mål på straffespark og fikk en assist i tillegg, Barnes scoret 2 mål han også og Gordon leverte hele 3 målgivende og fikk med seg et rødt kort til slutt. Både Bowen og Kudus fikk med seg både mål og målgivende.

Bournemouth tok en meget viktig hjemmeseier med 2-1 mot Everton. Solanke viste nok en gang klasse for dette Bournemouth-laget med sin 16. scoring for sesongen.

Chelsea skuffet med kun 2-2 mot dumpekandidat Burnley som også spilte med 10 mann i store deler av kampen. Cole Palmer viste at han er en spiller man må ha i sitt lag. 2 scoringer og 3 bonuspoeng på den slepne teknikeren.

Nottingham Forest og Crystal Palace delte poengene i en tam affære som endte 1-1. På Bramall Lane ble det en skikkelig thriller av en kamp som til slutt endte 3-3 mellom Sheffield United og Fulham. Det så lenge ut som at hjemmelaget skulle stikke av med alle poengene, men formspilleren Muniz dukket opp med et saksespark mot slutten av kampen.

Tottenham måtte noe overraskende slite skikkelig for poengene mot Luton, og vant til slutt 2-1. Son ble matchvinner, og Brennan Johnson ble meget match-avgjørende med to målgivende pasninger som innbytter.

Aston Villa tok en kontrollert 2-0 seier mot et litt svekket Wolves. Diaby ble helten med både mål og målgivende, og Watkins måtte dessverre ut med skade. Til kveldsmaten serverte Brentford en overkjøring av Manchester United som til slutt endte med 1-1 i målprotokollen. Mason Mount trodde han hadde sikret seieren med sitt første mål for klubben langt på overtid, men nordmannen Kristoffer Ajer reddet et poeng helt på tampen.

Søndag (1. Påskedag)

Liverpool dominerte stort mot Brighton, men det ble til slutt bare 2-1 seier. Salah og Luis Diaz fikk seg et mål hver, men særlig Salah burde og kunne hatt mye mer poeng. Storkampen mellom Manchester City og Arsenal ble et skikkelig antiklimaks og en kjedelig kamp. Det ble lite sjanser og mye taktikkeri fra Pep og Arteta, men forsvarsspillerne fikk godt betalt poengmessig hvertfall.

Spillertips og ekspertråd GW31

Liverpool skal møte ligaens dårligste lag, Sheffield United. Her må man ha spillere fra Liverpool og særlig Salah er et must og en soleklar kaptein neste runde. Utenom han er Diaz og Darwin gode offensive valg, og Van Dijk et trygt valg defensivt. Dersom man har litt lite penger å rutte med kan Bradley og Kelleher være fine valg.

Bournemouth har fortsatt et fint program fremover og dobbel i GW34, derfor er Solanke fortsatt et trygt og godt valg på topp. Palmer viser at han er en spiller man må ha på sitt lag. De møter et svakt Manchester United i neste og Sheffield United etter det.

Arsenal skal møte Luton og de har også dobbel i GW34. Derfor må man prioritere inn noen spillere derfra. Saliba og Gabriel er bunnsolide bakover og vil gi mye poeng fremover. Fremover på banen er Saka og Ødegaard aktuelle valg.

Alexander Isak viste fine tendenser mot West Ham og skal møte Everton og Fulham de neste rundene. Det kommer også en dobbeltkamp om ikke lenge, noe som gjør han attraktiv på lengre sikt også. Dersom man vil ha inn en spiller kun for neste runde kan Sarabia eller Cunha fra Wolves være potensielle valg. Det samme gjelder Harvey Barnes fra Newcastle som leverte to mål i kampen mot West Ham.

Oddsekspert med stor interesse for sport og spill

Eskil er først og fremst en veldig fotballinteressert mann som alltid har hatt en stor interesse for sport og konkurranser. Med dette utgangspunktet fant han…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *