Formel 1- Max Verstappen sikter mot seier i Canada Grand Prix

Publisert: 18/06/2023 Sist Oppdatert: 18/06/2023 3 lesetid
Formel 1
Baneforholdene i Montreal har vært varierende hele helgen, med både våt og tørr overflate.

Det er ingen tvil om at F1-sesongen 2023 har vært spektakulær så langt. Alt tyder på at dagens Canada Grand Prix i Montreal vil fortsette i samme trenden. Løpet finner sted i dag, søndag 18. juni, klokken 20:00 Norsk tid. Spenningen er til å ta og føle på, med Red Bull’s Max Verstappen i pole position etter en utmerket kvalifisering. Her kan du få beste tips for å spille odds og tippe på F1.

Utfordrende baneforhold så langt i kvalifiseringen

Verstappen har vunnet fem av de syv første rundene av årets F1-sesong 2023, og har pole position ut fra start i dag. Verstappen viste hvorfor han er soleklar leder under lørdagens utfordrende kvalifisering preget av varierende værforhold i Montreal. Banen gikk fra våt til tørr til våt igjen, og som vi vet er dekkvalg av største viktighet i Formel 1. Han har vist enestående form i år, og mange har store forventninger til ham i dagens løp. Dermed er Verstappen soleklar favoritt til å vinne løpet i dag, noe som også oddsen gjenspeiler hos bookies.

🏁Spill på dagens Canada Formel 1 runde på Unibet her!🏁

Spill Odds på Formel 1 for utvidet underholdning

Følger du med på Formel 1 og ønsker å gjøre løpene enda mer spennende og underholdende? Ta en titt på Unibet for de nyeste oddsen og mulighetene for live-spill. Dersom du er ny på plattformen, kan du også dra nytte av deres generøse velkomstbonus.

Verstappen Pole Position

Max Verstappen Red Bull
Max Verstappen

Like bak Verstappens pole position, finner vi Nico Hulkenberg for Haas, som imponerende nok tok andreplassen. Aston Martin’s Fernando Alonso følger opp på tredje plassering ut fra start. Den Britiske avisen Independent melder at Lewis Hamilton (Mercedes), kvalifiserte til fjerde plass. Et hakk foran lagkamerat George Russell på femte. Lando Norris fra McLaren klarte å sikre seg syvendeplassen.

I mesterskapet leder Max Verstappen overlegent med 170 poeng, med Red Bull-kollega Sergio Perez på andre med 117 poeng, og Fernando Alonso på tredje med 99 poeng. Lewis Hamilton, selv om han har hatt en litt skuffende start på sesongen, sitter for tiden på fjerdeplass med 87 poeng.

På team-fronten dominerer Red Bull med 287 poeng, langt foran Mercedes på andreplass med 152 poeng. Aston Martin er på tredjeplass så langt med 134 poeng.

Ikke bare odds på vinnerspill i Formel 1

For å få mest mulig ut av F1-spenningen, sjekk ut de siste oddsene hos Unibet. Husk at du kan spille på mange flere varianter enn bare vinner av GP-runden i Canada. og kanskje blir dagens Grand Prix enda mer minneverdig.

  • Safety Car to be Used: Dette veddemålet gjelder for om sikkerhetsbilen vil bli brukt under løpet. Dette skjer ofte når det har vært en ulykke eller noe annet problem på banen.
  • Fastest Pit Stop: Dette er et veddemål på hvilket team som vil utføre det raskeste pit-stop. Dette kan være vanskelig å forutsi, da det avhenger av mange faktorer, inkludert strategi, teamytelse og sjåførens evne.
  • First Driver to Retire During the Race: Dette veddemålet er på hvilken sjåfør som vil være den første til å trekke seg fra løpet. Det være seg på grunn av tekniske problemer eller en ulykke.
  • First Constructor to Retire During the Race: Dette er det samme som det forrige, men i stedet for individuelle sjåfører, satser du på hvilket team som trekker seg først.

Disse typene spill kan legge til ekstra spenning til løpet og gi deg flere muligheter til å vinne. Husk imidlertid at de ofte er vanskeligere å forutsi enn mer tradisjonelle spill. På den annen side betyr det at du får høyere odds, og dermed mer valuta for pengene ved gevinst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *