FPL: Manchester United sikrer stortalentet Rasmus Højlund

Publisert: 31/07/2023 Sist Oppdatert: 07/08/2023 2 lesetid

Manchester United har nok en gang bevist sin evne til å lokke til seg unge talenter fra hele verden. Den siste som har fått supporterne til å juble er danske Rasmus Højlund, et fotballtalent med enormt potensiale. Fabrizio Romano har sendt den populære «Here we go!», og fansen venter spent på å se hvordan den unge dansken vil bidra til klubbens fremtidige suksess.

Rasmus Højlund er en dansk fotballspiller født den 4. februar 2003. Han er en talentfull angrepspiller med en imponerende teknikk og fotballforståelse. Højlund ble uteksaminert fra FC Københavns ungdomsakademi og debuterte for førstelaget til klubben i en alder av 17 år i oktober 2020. Etter å ha scoret fem mål i 32 kamper for København, gikk han til den østerrikske klubben Sturm Graz i januar 2022. Senere samme år ble han kjøpt av Atalanta for €17 millioner.

I løpet av året 2023 har Højlund flere ganger blitt omtalt som Danmarks svar på Erling Haaland.

Manchester United var målet til Rasmus hele tiden

rasmus højberg man united

Allerede fra begynnelsen av var det klart at Rasmus Højlund hadde Manchester United i tankene. Uansett hvilke andre klubber som meldte sin interesse, forble hans fokus på å spille for den engelske giganten. Selv da Paris Saint-Germain meldte seg på i kampen om signaturen hans, vek ikke Højlund fra sitt standpunkt. Han ville til United!

Den unge dansken kommer til Manchester United etter kun én sesong i Serie A i Italia. Der markerte han seg raskt, med ni scoringer på 20 starter og totalt 32 kamper for Atalanta. Højlunds utvikling har vært ingenting annet enn sensasjonell. Det er bare to år siden han scoret sitt første seniormål, og nå har han allerede markert seg som en viktig spiller for det danske landslaget med seks mål på seks A-landskamper. Dette er et tydelig bevis på hans talent og potensiale som fotballspiller.

Vi venter i spenning for å se hvilken pris Rasmus Højlund ender på i Fantasy Premier League! Og så spørs det om han får nok spilletid fra begynnelsen av med Erik Ten Hag til å kvalifisere til å komme på listen over beste FPL-valg fra Manchester United.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *