Slotmill Banner

Intervju med Jamie Boyle fra Slotmill  

Publisert: 23/08/2022 Sist Oppdatert: 06/01/2023 6 lesetid

Dagen alt stemte 

De fleste har vel nå fått med seg Kongebonus sin Max-vinn på Money Jar fra Slotmill som tok plass tidligere i August på Dolly Casino. Dette var den første maks-gevinsten som ble utbetalt på denne spilleautomaten. Akkurat den dagen det skjedde, ble det så mye ståk og oppstyr rundt det hele at alle i Kongebonus fikk hendene fulle med å prosessere det inntrufne.

Uten tvil ble dette Kongebonus sitt største twitch-øyeblikk noensinne. Det kan alle og enhver tydelig se på reaksjoner og etterdønningene av emosjoner på den episke Big-vinn videoen som ligger på deres Youtube kanal. Ikke bare var det den store gevinsten på 600 000 kr rett i fleisen som utløste en flom av følelser. Det var liksom bare dagen da alt stemte. Og bekreftelsen på det skulle snart dukke opp i chat på Twitch. 

Jamie fra Slotmill 

Jamie fra Slotmill

Ca 45 minutter etter at gevinsten var et faktum dukket det opp en profil i Twitch-chat som presenterte seg som Jamie fra Slotmill, og gratulerte streameren med Max-vinn. Han ble selv ikke umiddelbart overbevist om at vedkommende person virkelig var den han ga seg ut for å være, men etter noen hektiske sekunder med bakgrunnssjekk på profilen, kunne en av moderatorene forsikre om at dette var ‘the real deal’.

Streameren ble ikke akkurat mindre star-strucked etter at produsenten av slotten kom og gratulerte han på direkten og kunne fortelle at han var første person i verden som oppnådde Max-vinn. Suksessen var et faktum.     

Coin Quest 

De som fulgte med på Kongebonus sine sendinger tidligere i vår, fikk helt sikkert med seg at streamerne tidlig la en stor elsk på en annen nylansering fra Slotmill. Nemlig Coin Quest. I en periode spilte de den veldig mye, og fikk flere store gevinster. Men akkurat Max-vinn på en Slotmill produksjon skulle altså vente på seg til neste lansering fra denne ganske nye leverandøren. Fordi Slotmill ble startet opp i 2019, og har til nå ‘kun’ gitt ut 16 slots. Ja, vi har spilt flere av dem mange ganger, men liksom aldri reflektert noe særlig mer over det. Eller dem for å være mer korrekt. 

Kongebonus møter Slotmill 

Etter at etterdønningene fra denne vanvittige dagen i Kongebonus sin historie som Twitch-kanal hadde lagt seg, og alle involverte hadde fått pustet ut, fant vi det på sin plass å følge opp med Slotmill og Jamie. Selvfølgelig under roligere omstendigheter denne gang. Vi inviterer alle til å ta del i vårt eksklusive intervju med produsenten bak Money Jar og Coin Quest, samt flere andre utgivelser. Vi håper dere setter pris på vår samtale med Slotmill. 

Intervjuet: 

Kongebonus: Forrige gang dere lanserte en slot, hvor lang tid tok det da før noen fikk Max-vinn? 

Slotmill: Siste lansering vi hadde før Money Jar, var den automaten som heter ‘The Big Hit’. Også da var det noen som oppnådde Max-vinn første dagen. Her hos oss i Slotmill setter vi alltid Max-vinn grense på våre automater. Dette hjelper oss å kontrollere hyppigheten, og samtidig gjøre det veldig oppnåelig for spillerne å få Max-vinn.  

Kongebonus: Du nevnte at du fikk en SMS melding med en gang Kongebonus fikk Max-vinn på Money Jar. Er det slik at dere som provider kontinuerlig overvåker alle deres spilleautomater på nett?  

Slotmill: Når vi utvikler nye slots legger vi enormt stort fokus på alle detaljer. Alt fra grafikk, lyd, musikk, timing av spinn, matematikken bak hele spillet… absolutt alt. Men denne prosessen stopper overhodet ikke opp den dagen spillet går live. Vi fortsetter å følge det på nært hold for å analysere alle rapporter, og for å se hvilke funksjoner som blir mest spilt. I forbindelse med dette, så holder vi selvfølgelig utkikk etter Max-vinn.    

Jeg er personlig en stor tilhenger av Twitch, og slots-streamere generelt. Derfor sjekker jeg alltid slot-seksjonen på Twitch hver gang en stor vinn dukker opp i våre system. For å se om den ble gjort av en streamer eller ikke. Å analyserer både streamer og chat sin reaksjon når våre automater blir spilt for første gang, er et viktig hjelpemiddel for oss i vårt arbeid med å utvikle bedre produkter.  

Kongebonus: Hva var den umiddelbare reaksjonen på kontoret hos Slotmill da dette skjedde?  

Slotmill: Vi feiret😃. Vi elsker jo å se at våre automater betaler til spillerne. Jeg kalte inn alle som arbeider her og viste de Kongebonus sin vinn på storskjermen her på kontoret. 

Kongebonus: Kan du fortelle oss litt mer om opphavet og bakgrunnen til Slotmill som provider? Vi ser jo at dere er ganske unge i gamet med oppstart i 2019.  

Slotmill: Vi ble grunnlagt i 2019 av Johan Ohman, som var mangeårig CEO i Netent. Alle som jobber her har omfattende kompetanse og erfaring fra industrien. Samtidig er vår pasjon for slots veldig stor, det reflekteres i alt vi produserer og gir ut av titler. Utviklingsavdelingen ligger i Stockholm, og der blir alt gjennomgått i minste detalj. Vårt konsept for utvikling er bygget på flere tiår med kombinert erfaring fra vårt team. Ved hjelp av den nyeste teknologien, og nye arbeidsmetoder, gjør det at vi kan levere nye spill til en brøkdel av tiden og kostnadene det tar konkurrentene våre. Dette er en stor fordel overfor våre konkurrenter, spesielt når vi kan reagere på trender vi ser oppstår i markedet. 

Vi i Slotmill fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet, med gjennomsnittlig 8 – 10 utgivelser i året. Alle med fremtidsrettet mekanikk, full HD-grafikk, men likevel superlette spill-klienter. Alt dette for å gi våre spillere den beste mulige opplevelsen ved å spille våre automater.  

Kongebonus: Hva blir det neste vi kan forvente oss fra Slotmill i form av utgivelser?  

Slotmill: Vår neste utgivelse vil bli en oppfølger til publikumssuksessen ‘Fruit Smash’. Denne gangen blir det å hete ‘Super Fruit Smash’, og ganske enkelt blir det originalen på steroider. For eksempel vil nå multiplikatorer ganges med hverandre, vi har lagt til et gigantisk wild symbol, max-vinn er dobbelt så mye, og noen andre funksjoner har blitt lagt til. Super Fruit Smash vil bli lansert 27. September, og det er egentlig alt jeg kan si så langt. Vi har noen andre produksjoner i sving også, men det vil forbli hemmelig til vi er klare til å vise frem resultatene til verden. 

Kongebonus: Hva er din favoritt Slotmill slot, og hvorfor akkurat den?  

Slotmill: Det er et veldig vanskelig spørsmål. Jeg legger ned så mye arbeid og kjærlighet i hver og en av våre produksjoner at det blir nesten som å spørre meg om å velge mellom mine barn 😂. Skulle jeg velge 3, så må det bli The Big Hit, Money Jar & Coin Quest. Jeg elsker adrenalinet som The Big Hit fremprovoserer, da all fornuft om slots blir snutt på hodet med omvendt psykologi da spilleren ønsker få ingen eller små vinn i bonusen. Jo lenger man overlever i bonusen uten å overskride vinn-grensen, dess større er sjansen for virkelig stor gevinst på slutten av bonusen.  

Money Jar bare oser av karakter og karisma, og og måten gevinstene kan eksplodere på hvis de jævla krukkene bare hopper til sammen er så spennende. Akkurat som vi kunne se i Kongebonus sin max-vinn. På den annen side var Coin Quest vårt første klyngespill og vårt beste spill til nå. Jeg tror vi treffer balansen av funksjoner akkurat på den, og «Coin-Cluster»-mekanikken er veldig spennende. Forvent å se flere spill som bruker «Coin-Clusters» snart! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *