Kongebonus intervju med Kalamba Games

Publisert: 11/01/2023 Sist Oppdatert: 27/04/2023 4 lesetid
Andrew Crosby Kalamba

Andrew Crosby er Chief Commercial Officer (CCO) hos Kalamba Games. De var nominert i Kongebonus Awards 2022 i klassen beste joker-slot. Den aktuelle tittelen var Joker Max Hit ‘n’ Roll Christmas Edition. Kongebonus fikk Kalamba Games på tråden, og Andrew svarte velvillig på våre spørsmål rundt deres studio. Her kan dere se hva vi snakket om! 

Gratulerer med prisen for beste Joker Slot! Hva kan du fortelle oss om den nominerte Joker Max-automaten? Bare det faktum at dere bestemmer dere for å gi den ut i en spesial Christmas-edition betyr vel at automaten har blitt populær på casino

Andrew: Først av alt, takk for nominasjonen! Det føles alltid godt når teamets harde arbeid blir anerkjent! Joker-serien vår har vært veldig populær blant spillere – spesielt Joker Max, og det er grunnen til at vi bestemte oss for å gi den ut til Jul med en ny mekanikk; Hit ‘n’ Roll. Hit ‘n’ Roll er vår bonushjul-mekanikk som gir spillere en sjanse til å vinne enten en funksjon eller pengepremie. Den har vist seg å være populær, spesielt etter vi har gitt ut flere titler fra eksisterende sortiment som Safari Chase og Joker Leprechauns med denne funksjonen. Og mer vil komme etter hvert. 

Vi må ærlig innrømme at Kalamba Games sine slots generelt er et slags uoppdaget territorium for de fleste Kongebonus-medlemmer. Dette er din mulighet til å introdusere dere for fellesskapet vårt, og fremheve det du tror vil være hovedgrunnen til å teste ut spilleautomatene deres? 

Andrew: Vi har alltid prøvd å nå ut til så mange spillere som mulig gjennom titlene våre, og for det formål er noen «hard core», med historiebaserte temaer, innovativ mekanikk og kreative fortellinger som Machina Reloaded Megaways og Rumble Ratz. Andre titler igjen, er mer for uformelle spillere som FruitMax, Cashlines og Divine Gongs – så det er virkelig noe for enhver smak i utvalget vårt! 

Når vi går gjennom porteføljen med Kalamba-slots, er det ganske mange forskjellige temaer og mekanikk. Bortsett fra Jokers og Megaways er det vanskelig å finne en rød tråd hvis du forstår hva vi mener. Leter Kalamba fortsatt etter sin egen unike identitet innenfor slots? 

Andrew: Vel, som jeg sier, målet vårt er å lage et bredt spekter av spilleautomater – hvis det er en «rød tråd» som vi sikter mot, så er det ganske enkelt å lage gode spill. Det finnes ingen enkelt universell spillertype – folk spiller i en rekke land og av en rekke årsaker, så jeg vil si at vi som utviklere bør prøve å engasjere så mange forskjellige spillere som mulig. 

Ved å se gjennom ‘Hall of Fame’ store gevinster på Kalamba-nettsiden så observerte vi at 23K x er den høyeste gevinsten noensinne på noen Kalamba-tittel. Til tross for at flere av spillene har en teoretisk maks-gevinst på 50 000x. Synes du spilleautomatene deres er for vanskelige til å nå maks-gevinst grensen? 

Andrew: Hvis et spill er veldig populært, får stor oppmerksomhet og høy plassering, så er det alltid en sjanse til å oppnå maksimal gevinst. Som du sier har vi hatt noen virkelig store gevinster i det siste, inkludert sist den enorme nesten 20kx-gevinsten på Phat Cats Megaways på den andre utgivelsesdagen. Muligheten for spillere til å vinne noen virkelig store premier er alltid til stede uansett hvor de spiller. 

Selv om vi ikke er så glade i å stille generiske spørsmål, føler vi oss litt forpliktet til å spørre hvilken spilleautomat som er din egen favoritt fra alle utgivelsene til Kalamba frem til nå? 

Andrew: Bortsett fra Joker-serien vår selvfølgelig, sannsynligvis Phat Cats Megaways™. Alt fra designet til funksjonene gikk veldig bra, inkludert den unike implementeringen av Megaways™. Vi brukte nudge-mekanikk sammen med med Megaways™. Jeg er usikker på om det er første gang noen kombinerer nudge og Megaways™, men jeg tror det er det. Nudge og mysterie-avsløringer i lag gir spillere enorme mengder potensial. 

Hva kan vi forvente av Kalamba i 2023? Har dere noe ess i ermet for å stå ut i den økende konkurransen vi ser blant spillutviklere i dag? 

Andrew: Vår neste store utgivelse er Megaways™ Duel of the Dead. Som navnet antyder, vil den inkludere den klassiske Megaways™-mekanikken, pluss en flott Wild West zombie-shooting-funksjon vi tror spillere vil elske. Vi utvikler også noen gode tilbud for spillere med våre nye Cash Drops-kampanjer som er små daglige premier som har vist seg å være veldig populære. Vi har også noen andre flotte nye spilleautomater som kommer i år som 9 Blazing Cashpot Megaways™, Divine Gongs. Til slutt vil vi også gi ut enda flere titler i vår ‘low minimum bet’ Mini-Max, og wheel bonus Hit ‘n’ Roll. Så alt i alt kan vi trygt si at det kommer til å bli et travelt år. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *