Kongebonus møter konduktøren på Money Train 3

Publisert: 25/10/2022 Sist Oppdatert: 02/02/2023 5 lesetid
Callum Sultana på Relax Gaming

Q&A med Callum Sultana, Senior Produktutvikler hos Relax Gaming. 

Kongebonus fikk nylig en gyllen anledning til å snakke med Callum Sultana. Han er Senior Produktutvikler hos Relax Gaming, som er skaperne av Money Train og mange andre elleville spilleautomater som vi elsker å spille. 

Kongebonus er veldig stolte av å kunne presentere resultatet av Q&A-sesjonen, og hvis du lurer på om alt handler om Money Train 3, så ta det helt med ro. Vi har selvfølgelig smettet inn noen andre spørsmål av interesse også. 

«Den første Money Train var en ‘Game Changer’, i ordets rette forstand, og utgivelsen av Money Train 3 er en fortsettelse av dette»

Kongebonus: Du har jobbet hos Relax i nesten fem år, hva er ditt stolteste Relax Gaming-øyeblikk så langt. Både når det gjelder produksjon og utgivelse? 

Callum: Tiden min med Relax har vært fullpakket med minneverdige prosjekter, så det er vanskelig å slå seg til ro med bare ett. Når vi ser tilbake, skiller Money Train’s debut seg ut som et stort øyeblikk, spesielt da vi innså at vi var inne på noe som var mye mer enn bare en slot . Den første Money Train var en ‘Game Changer’, i ordets rette forstand, og utgivelsen av Money Train 3 er en fortsettelse av dette. Så dette prosjektet som fortsetter å overgå forventningene våre, vil for alltid ha en en spesiell plass i boken min.

«Hvert prosjekt føles spesielt på sin egen måte når du ser at de setter sitt preg på bransjen, samtidig som våre egne forhåpninger blir innfridd»

‘Top Dawg$’ automaten fortjener også en hederlig omtale, utover mekanikken og funksjonene, var temaet i akkurat denne utgivelsen noe som fenget veldig mange. Tydeligvis var vi ‘spot on’ med denne produksjonen.  

Suksessen til disse titlene gjør at de utmerker seg ut med god grunn. Hvert prosjekt føles spesielt på sin egen måte når du ser at de setter sitt preg på bransjen, samtidig som våre egne forhåpninger blir innfridd. Uansett resultater er de prosjekter som jeg er stolte av, og de lærte meg mye på forskjellige stadier av karrieren. 

Kongebonus: Lanseringen av Money Train 3 var selvfølgelig den største og mest etterlengtede for året 2022. Ikke bare for Relax, men vi tør å påstå fra alle spillutviklere. Hva synes du om tilbakemeldingene så langt. Er spillerne fornøyde? 

Callum: Jeg kan trygt å si at vi ikke kunne ha vært mer fornøyd med tilbakemeldingene vi har fått på Money Train 3 til nå. Gitt den enorme forventningen som fansen viste i oppkjøringen til denne utgivelsen, så var det enormt mye som stod på spill for oss. Derfor er vi begeistret over å se at spillere over hele verden engasjerer seg. Og Money Train tilhenger-skaren bare vokser videre. 

Kun tiden vil vise om den vedvarende populariteten vi så fra forgjengerne vil være tilfelle denne gangen også. Men takket være den nye dynamikken i form av funksjoner og symboler vi har lagt til, så ser det veldig lovende ut. Entusiasmen og tilbakemeldingene taler for seg.

«Med 14 spillere som har fått 100 000x gevinst i løpet av de fire første dagene, er vi veldig fornøyde med å ha innfridd løftene våre» 

Kongebonus: Money Train 3 kommer med en økt maks-gevinst på 100 000X. Er dette på grunn av en naturlig evolusjon av Money Train-serien, der det var henholdsvis 20 000x og 50 000x for de to første utgivelsene. Eller er dette ledet av den nåværende markeds-etterspørselen, hvor konkurrentene deres gjør spilleautomater mer og mer potente, med opptil 300 000x max? 

Callum: Dette skyldes en kombinasjon av ulike faktorer. For det første, og viktigst av alt, vet vi at spillerne våre elsker å jage en stor seier, så vi tenkte mye på dette aspektet i utviklingen av Money Train 3. Simuleringene våre av spillet viste potensielt ekstreme gevinster, så vi måtte sette 100 000x-grensen for at spillet skulle være bærekraftig. 

I tillegg er vi ikke interesserte i å gi våre spillere falske forhåpninger. Vi vet at de kan fort bli frustrerte over et spill når det er tilfelle, og det er en praksis vi anser som urettferdig. Vår prioritet var å gjøre dette max-vinnet så oppnåelig som mulig. Med 14 spillere som har fått 100 000x gevinst i løpet av de fire første dagene, er vi veldig fornøyde med å ha innfridd løftene våre. 

Kongebonus: Når vi åpner slots fra andre spillutviklere, observerer vi ofte at enkelte spill viser ‘Powered by Relax’ på oppstartsskjermen. Vi har selvfølgelig lest om denne plattformen på deres nettside, og antallet samarbeidende studioer er enormt. Kan du fortelle oss litt mer hva dette dreier seg om? 

Callum: Vårt Powered by Relax-program og aggregerings-modell har som mål å gi operatørene våre mer kvalitetsinnhold fra de beste spillutviklerne fra hele verden. Vi støtter nyere, mindre etablerte leverandører i å bringe deres innovative produkter og innhold hurtig til markedet, og på tvers av vårt brede nettverk av operatører. 

Den store fordelen med dette for operatører, er at de får tilgang til flere studioer som deler vår forretnings-ånd for å lage innhold som er mer innovativt og vågalt. Selvfølgelig uten bryet med lange individuelle kvalitetskontroller og integreringsprosesser. Aggregerings-modellen øker porteføljen vår med innhold vi kan være stolte av å tilby våre kunder sammen med vårt eget. 

«Spillutviklere som hviler på sine laurbær blir ofte straffet hardt»

Kongebonus: Hva vil fremtiden bringe oss fra Relax? Er det noen banebrytende ting på tegnebordet, eller bør vi bare forvente mer av det samme? (Vi skal ikke spørre om Money Train 4😅)

Callum: I denne bransjen må du holde det gående på øverst nivå for å følge med. Spillutviklere som hviler på sine laurbær blir ofte straffet hardt, og det kan potensielt ha et ødeleggende resultat på studioet som helhet. Innenfor iGaming finnes ingen død-tid, og du må kontinuerlig utfordre markedet, forbedre deg selv og forbedre produktene. Med tanke på det, arbeider vi med utviklingen av vår neste Dream Drop Jackpot tilskudd for å holde den prosessen i gang.

Vi har også nettopp introdusert vår nye pakke med reklame-verktøy, Relax Rush. Dette åpner for enda mer kreativitet og engasjement som vi er veldig glade for å utforske. Selvfølgelig har vi alltid et par splitter nye ideer i ermet, men vi vil ikke si for mye om det ennå! 

Og med det så vil Kongebonus takke for at du tok deg tid til å svare på våre spørsmål i en ellers meget travel hverdag. Og vi ser frem til neste gang Relax Gaming kan avse litt tid for oss. Forhåpentligvis ikke alt for langt frem i tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *