Kongebonus Q&A med Push Gaming

Publisert: 10/01/2023 Sist Oppdatert: 19/01/2023 4 lesetid

Darren Stephenson er Markedssjef i Push Gaming, og han tok seg tid til å svare på noen spørsmål for Kongebonus. Alt i forbindelse med Kongebonus Awards 2022, der Push Gaming ble nominert i hele tre kategorier; Beste Provider, Beste Nye Spilleautomat med Big Bamboo, og Beste Joker Slot med Joker Troupe.

Vi i Kongebonus er umåtelig stolte av at Darren og hans team i Push Gaming tok seg tid til oss i en svært hektisk hverdag nå rett rundt årsskiftet. Her kan du lese hva vi spurte Push Gaming om, og selvfølgelig hva de har å si!

Kongebonus: Først av alt; Gratulerer med deres tre nominasjoner til Kongebonus Awards 2022. Beste Spillutvikler, beste nye spilleautomat i Big Bamboo , og beste joker slot med Joker Troupe. Heldigvis trenger hverken Push Gaming eller spilleautomatene deres så mye presentasjon i Kongebonus, så vi gir dere her muligheten til å sende en hilsen til våre medlemmer her i Norge. 

«En stor takk til Kongebonus og alle i Kongebonus-fellesskapet for den enorme støtten»

Darren: Tusen takk! Vi er veldig glade for å ha mottatt disse nominasjonene. Mye hardt arbeid går med til å produsere spillene, og det føles bra når vi får nyheter som dette som viser oss at publikum og spillere setter pris på det vi gjør. En stor takk til Kongebonus og alle i Kongebonus-fellesskapet for den enorme støtten, og vi håper det vil komme mange flere utgivelser som kan glede dere i 2023 og utover.  

Kongebonus: Det virker som om 2022 var et veldig produktivt år for dere. Bortsett fra å lansere nye fascinerende spilleautomater, observerer vi også at dere har varemerket de tre første funksjonene/mekanikkene i RaceReels™, ReelBets™ og ClusterLink™. Angrer dere på at dere ikke har varemerket innovasjonene og funksjonene som kjennetegner Push Gaming før? 

«Innovasjon er veldig viktig og en av nøkkeldriverne bak suksessene våre så langt»

Darren: Det var et travelt år, det er helt sikkert. Jeg tror dette er et tegn på vår vekst og utvikling for å være ærlig. Innovasjon er veldig viktig og en av nøkkeldriverne bak suksessene våre så langt, men vi har lært at noen ganger er det på sin plass med ytterlig nytenking og forbedringer innen funksjoner. Da kan det i noen tilfeller være fornuftig for oss å varemerke. Tidligere har vi fokusert på den individuelle spill-byggingen og hvordan funksjoner passer inn i det prosjektet uten å se på funksjonen som et produkt i seg selv som spillere ville elske å se i andre spill. 

Kongebonus: Selv om vi ikke er så glade i å stille generiske spørsmål, føler vi oss på en måte forpliktet til å spørre hvilken spilleautomat som er din egen favoritt mellom alle utgivelsene deres frem til nå? 

Darren: Jeg ville lyve hvis jeg sa at dette var første gang jeg blir spurt om dette! Min første favoritt-slot fra Push Gaming var Peter and The Lost Boys, som dessverre ikke lenger er i porteføljen. Den automaten var en viktig faktor for at jeg begynte å jobbe i Push Gaming i utgangspunktet. Over tid endret det seg til Viking Clash, og nå er det sannsynligvis Big Bamboo. Selv om min mest spilte for øyeblikket er Generous Jack, så kanskje jeg får en ny favoritt snart! 

Kongebonus: Vi har tidligere hørt noen rykter om at den Svenske spillerens megahit (85 475,4x) på Razor Shark overrasket dere i Push Gaming. Dere trodde ikke selv at automaten kunne betale så mye?. Er dette noe du kan bekrefte, og endret dere noe i spilleautomatens mekanikk etterpå? 

«Mange av spillene våre på markedet har ikke en begrenset maksimal-gevinst»

Darren: Vel, definitivt så skjedde det. Mange av spillene våre på markedet har ikke en begrenset maksimal-gevinst. I disse tilfellene brukes et «Høyest observert»-gevinst-tall for å gi så mye innsikt som mulig om hva som kan «forventes». I løpet av test- og sertifiseringsperioden blir det utført milliarder av spinn i form av simuleringer. Derfor er enhver gevinst som overskrider det høyeste observert under simulering svært usannsynlig. Men som vi alle ble vitne til med Razor Shark; det kan skje. 

Kongebonus: Hva kan vi forvente av Push Gaming i 2023? Har dere noe spesielt i ermet, eller er fokuset utelukkende bare å fortsette med å lage bedre og bedre spilleautomater slik vi er vant til? 

«Vårt nummer én fokus er alltid å lage slots som spillerne liker»

Darren: Produktteamet overrasker oss alltid med nye ideer, og jeg er sikker på at de vil fortsette å komme opp med helt nye konsepter og mekanikk. Vi vil også fortsette å dykke ned i vår voksende liste over funksjoner og verktøy, for å se hvor vi kan leke oss rundt, og skape nye opplevelser for spillerne våre. Vi vil fortsette med vår «spillere først»-tilnærming, vårt nummer én fokus er alltid å lage slots som spillerne liker. 

Med det så takker vi nok en gang for at Darren og Push Gaming tok seg tid til oss i Kongebonus. Vi er spente på hva som kommer fra de i 2023. Kjenner vi de rett, så blir det garantert mer enn én publikums-suksess i år også. Vi venter i spenning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *