Kylian Mbappe til Salgs – Odds på neste klubb

Publisert: 22/07/2023 Sist Oppdatert: 22/07/2023 1 lesetid

Kylian Mbappé, den franske fotballspilleren og Paris Saint-Germain (PSG) stjernen, har blitt lagt ut for salg av klubben. Midt i en kontraktkonflikt ser Mbappes fremtid i PSG stadig mer usikker ut. PSG-ledelsen tror at Mbappe allerede har akseptert å gå til Real Madrid i 2024 melder Nettavisen.

Du kan spille odds på Mbappe’s neste klubb. Kongebonus gir deg en oversikt over dagens odds.

Sjekk ut transfer odds for Mbappe på Unibet her!

Hva er egentlig saken med Kylian Mbappe?

Kylian Mbappe ga beskjed til PSG i juni om at han ikke har planer om å forlenge kontrakten. Kontrakten hans utløper i 2024, og PSG har gitt beskjed om at han enten må forlenge eller forlate klubben denne sommeren. På klubbens turné ønsker PSG kun spillere som dedikerer seg fullt ut til klubben.

Paris Saint-Germain har nå lagt Kylian Mbappe ut for salg siden han ikke viser interesse for å forlenge kontrakten. Klubben har ikke tatt Mbappe med i troppen til Japan og Sør-Korea, som reiser på lørdag. PSG krever full dedikasjon fra spillere på turnéen, og understreker at klubben står over enhver enkeltspiller.

Du kan spille på oddsen hva som blir Mbappes neste klubb.

Unibet har lagt ut odds for hva som kan bli Mbappes neste klubb. Disse oddsene gir en innsikt i hvor den franske stjernen kanskje befinner seg i sin nærmeste fremtid. Husk at spillene avgjøres på grunnlag av hvilken klubb Mbappe befinner seg i 1. september.

Neste Klubb (1/9-23)Unibet Odds
Real Madrid1,72
Bli værende i PSG2,0
Manchester United12,0
Arsenal41,0
Chelsea41,0
Barcelona41,0

Oddsene tyder på at Real Madrid er favoritten til å sikre seg Mbappe, med odds på 1,72. Det er imidlertid fremdeles en mulighet for at han kan bli værende i PSG, med oddsene på 2,0. Manchester United ligger som en fjern tredje, med 12,0 i odds.

Arsenal, Chelsea og Barcelona anses som langskudd, alle med odds på 41,0.

Det gjenstår å se hvor denne fotballstjernen ender opp. En ting er sikkert: mange klubber vil være interesserte i å sikre seg hans tjenester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *