Premier League introduserer nye og strengere regler.

Publisert: 31/07/2023 Sist Oppdatert: 01/08/2023 1 lesetid

Er det tid for å satse på gule kort på oddsen når kranglefantene nå skal stoppes?

Det er akkurat slike situasjoner som nå skal straffes

Den nye Premier League-sesongen byr på en ny tilnærming når det gjelder å takle uakseptabel oppførsel på og utenfor banen. NRK sporten melder at et felles initiativ fra Premier League, Englands fotballforbund (FA), Den engelske fotballigaen (EFL) og dommerforeningen (PGMOL) har resultert i et strengere regelverk. Disse endringene kan potensielt påvirke oddsen, noe som betyr at det kan være en god idé å overvåke situasjonen nøye for de som liker å plassere spill på gule kort.

Sjekk ut oddsen på iBet her!

Respekter dommerens område

Den nye regelendringen legger særlig vekt på at spillere ikke skal omringe eller konfrontere dommeren. Fra nå av vil minst én spiller bli tildelt et kort hvis en gruppe spillere samles rundt dommeren. Spillere får heller ikke lov til å «invadere dommerens fysiske rom eller berøre dommeren». Disse reglene vil også gjelde i lavere divisjoner og kvinnenes superliga. I tillegg vil managere ikke lenger ha tillatelse til å entre banen for å konfrontere kamplederen ved halvtid eller full tid. Kun én trener vil kunne være i teknisk sone om gangen, og trenerne kan bare diskutere ved egen benk. Dette kan by på utfordringer for klubber med lengre avstand fra benken til banen.

Gratis stalltips: Spill på gule kort i begynnelsen av sesongen

Disse regelendringene kan medføre en økning i gule kort i Premier League, i det minste i begynnelsen av sesongen, før regelendringene er fullt ut innarbeidet. Dette kan åpne for nye muligheter for oddsspillere som er oppmerksomme på disse endringene. Det er viktig å merke seg at fotballforbundet også har muligheten til å ta ytterligere skritt mot regelbrudd. Dette kan føre til enda flere gule kort i den kommende sesongen.

Dårlig nytt for Fantasy Managere

For de som liker å satse på fotball, kan denne sesongen være det perfekte tidspunktet å plassere noen ekstra spill på gule kort. Med de nye reglene og potensielle uklarheter i håndteringen av dem, kan det være mange gule kort i kjømda. Men for Fantasy Premier League Managere, så er denne nye regelen ingenting annet enn dårlig nytt. Mange og store poengtap kan bli resultatet her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *