Push Gaming Intervju om Nye Razor Returns Slot

Publisert: 03/07/2023 Sist Oppdatert: 03/07/2023 4 lesetid
George Fil Push
George Fil – Konsernsjef Push Gaming

Razor Returns er her! Push Gaming sin desidert mest omtalte og etterlengtede lansering av en spilleautomat er et faktum. Kongebonus snakker med skaperne av Razor Returns, og vi har intervjuet George Fil, som er konsernsjef i Push Gaming.

Push Gaming og Razor Shark

Push Gaming og Razor Shark representerer muligens en av de mest suksessfulle komboene på online casino siste 4 årene. Dveler vi ved hvor enormt mye som har skjedd innen iGaming siden Razor Shark ble utgitt, så sier dette mye. Veldig mye. Tusenvis av slots har blitt lansert siden da, men svært få, om noen, har oppnådd status som Razor Shark. Derfor er alles øyne innen bransjen nå rettet mot Push Gaming og lanseringen av oppfølgeren; Razor Returns.

«Vi er utrolig begeistret for å endelig lansere Razor Returns. Tro meg, vi lager ikke oppfølgere bare for moro skyld. Vi har brukt årevis på å komme opp med ideer, reflektere over tilbakemeldinger fra spillere og utvikle et spill som vi føler virkelig lever opp til standarden satt av Razor Shark» -George Fil

Q&A sesjon for Kongebonus med George Fil

Kongebonus: Razor Returns er ikke bare en av Push’s mest etterlengtede utgivelser i år, men også en av hele bransjens. Hva kan spillerne forvente av det?

George: Vi har mye å leve opp til når det kommer til Razor Returns. Tittelen er ikke bare en oppfølger. Den er en kuliminasjon av årevis med ideer, utvikling og tilbakemeldinger. Både fra spillere og kritikere, samt et ekte lidenskapsprosjekt for hele teamet! Spillere bør forvente å se kjente ikoner som gjør et inntrykk med hai-symboler fra det originale spillet. Alt understøttet av en mekanisk makeover. De bør også forvente flere funksjoner enn den opprinnelige Razor Shark og en mengde bonus spillmekanikker å synke tennene i. På toppen av det hele vil en av attraksjonene med Razor Returns være den enorme max-gevinsten, som er den største noensinne. Hele100,000x kan dinges her!

«Det er viktig at fans av den klassiske Razor Shark føler seg hjemme på Razor Returns. Ikke bare i den unike stilen, men også den spennende spillmekanikken. I begge forstander har vi strukket vår fantasi for å komme opp med flere funksjoner for oppfølgeren. Vi endte opp med å finpusse de visuelle effektene og mekanikkene til noe som virkelig overgikk vår opprinnelige visjon. Resultatet er et fengslende spill som ser fantastisk ut»

Grunnspillet

Kongebonus: La oss begynne der de fleste spillere vil, nemlig med grunnspillet. Hvilke funksjoner er til stede i Razor Returns grunnspill?

George: Razor Returns har 40 gevinst-linjer, og spilles på et 5×5 brett. Den gjeninnfører «nudge»-funksjonen og avsløringsfunksjonen som ble populær i den opprinnelige versjonen. Disse mystiske stablene vises som sjøgress og kan avsløre vanlige symboler, wilds, hai-symboler eller gylne hai-symboler. Alle gevinster som oppnås fra hvert spinn utbetales, og mysterie-symbolene dyttes ned en rad til de forlater spillebrettet.

Hvis et mysterie-symbol avslører en gyllen hai, utløses «razor reveal»-funksjonen. I denne funksjonen vil hver gyllen hai rotere gjennom ulike premier, inkludert mynter, multiplikatorer, samlere og konverteringssymboler som forvandler et symbol til flere gylne haier. Myntene kan avsløre verdier fra 1x til 5000x og i kombinasjon med de andre spillmekanikkene som er til stede, kan dette øke gevinst-potensialet i grunnspillet.

«Vi har gjenoppfunnet verdenen til Razor Shark med en mer røff tone og har gitt de klassiske figurene noen visuelle oppgraderinger i form av metalliske mutasjoner. Det samme gjelder også spillmekanikken, der klassiske funksjoner som nudge-mekanikken returnerer»

Bonusrunden i Razor Returns

Kongebonus: Før vi kommer til bonusfunksjonene, har måten spillerne vinner dem på endret seg siden originalens utgivelse. Kan du utdype dette?

George: Vi har inkludert en push-bet i Razor Returns, som øker sannsynligheten for å utløse bonus. Push-bet koster 10% av innsatsen din. I tillegg kan spillerne kjøpe bonusen også, som blir en annen oppgradering siden originalens utgivelse.

Spillere kan utløse bonusen med tre, fire eller fem scattere, eller gamble på et tilfeldig antall scattere som lander. Bonusrunden begynner med en variabel startmultiplikator, som skiller denne utgivelsen fra dens forgjenger. Spillerne kan begynne med en 1x, 5x eller 25x multiplikator avhengig av hvor mange scattere de landet. Denne multiplikatoren kan deretter tas eller gambles opp til enorme 100x. I tillegg har vi en egen Razor Reveal-funksjon som kan kjøpes der alle symboler på spillbrettet blir til gylne haier!

«Fans av den enormt populære Big Bamboo vil legge merke til dens innflytelse på de nye elementene i basen og bonusrunder, spesielt Converter-symbolet som øker potensialet til Razor Reveal-symbolet massivt»

Blir den like populær som Razor Shark?

Kongebonus: Tror du at Razor Returns vil ha den samme eviggrønne appellen til spillerne som den opprinnelige utgivelsen har hatt?

George: Uten tvil. Spillerne utviklet en tilknytning til Razor Shark på grunn av dens evne til å blande mekanikker og få dem til å fungere samtidig for å skape store gevinster. Vi har tatt denne tilnærmingen og bygget videre på den ved å ha enda flere funksjoner tilgjengelig for spillerne å nyte. Tittelen tilbyr en rekke forskjellige mekanikker som vil holde spillerne underholdt i årevis etter utgivelsen. I tillegg har vi gitt spillerne muligheten til å nyte spillet på sin egen måte. Enten det er gjennom å bruke Push Bet-funksjonen, noen av de forskjellige bonus kjøpsalternativene eller gamble-mekanikken, er vi sikre på at det vil være mange forskjellige spillstiler avhengig av hver spillers unike tilnærming.

«Vi er så stolte av hva vi har laget at vi kan nesten ikke vente på at spillerne skal få tilgang på Razor Returns!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *