Relax Gaming – 6 nominasjoner i Kongebonus Awards

Publisert: 17/04/2024 Sist Oppdatert: 18/04/2024 1 lesetid

Relax Gaming er en spillutvikler fra Malta, og ettersom de ble etablert så tidlig som i 2010 er de langt fra en nykommer. De er kjente for å lage spennende spilleautomater med kule bonusfunksjoner, og i tillegg er de også en leverandør av både bingorom og en pokerplattform. Som en folkefavoritt er de å finne hos nesten alle norske nettcasinoer.

Få spillutviklere har vært representert like mange ganger i Kongebonus Awards som Relax Gaming. I den første utgaven, i 2022, var de nominert to ganger, mens de i 2023 sikret seg hele fire nominasjoner. Det er alltid gledelig å se at utviklere kan nominere seg for mange ulike kategorier, da det betyr at de er allsidige og at spillene deres holder topp kvalitet.

Relax Gaming i Kongebonus Awards 2023

Nominasjonene i Kongebonus Awards 2023 kom i kategoriene beste bonus slot, beste Bonus Buy slot, beste spillutvikler og mest innovative spillutvikler. Spillene som representerte dem var Money Train 4 i beste nye slot-kategorien og Book of Power i beste Bonus Buy slot-kategorien. Nominasjonen for beste spillutvikler fikk de etter en totalvurdering av hele spillkatalogen, mens mest innovative spillutvikler er kategorien som kårer utvikleren som har skapt nye spillmekanismer og funksjoner for å drive industrien fremover. Uheldigvis klarte ikke Relax Gaming å vinne lesernes gunst i noen av kategorier, og måtte se seg slått av andre folkefavoritter.

Nominert for: 

Relax Gaming i Kongebonus Awards 2022

I Kongebonus Awards 2022 ble Relax Gaming nominert to ganger. Den første kategorien de var kandidat i var beste nye slot med Money Train 3. Den andre nominasjonen var for beste spillutvikler, hvor den aller beste utvikleren av spill kåres. Konkurransen var tøff, og dessverre kom Relax Gaming til kort i begge stemmeopptellingene.

Nominert for: 

Relax Gaming på Kongebonus Awards