Bet365 Stenger Driften i Norge

Publisert: 15/08/2023 Sist Oppdatert: 14/01/2024 1 lesetid
bet365 pulls the plug norway

Bet365 har frem til nå vært en av de mest populære plattformene for odds, betting og tipping i Norge. Mange ble derfor overrasket i går, da Bet365 annonserte at de stenger siden for norske kunder. Nettstedet oppgir ingen grunn til hvorfor de velger å forlate det norske markedet. Det trenger de for så vidt heller ikke å gjøre. Vi vet at det selvfølgelig er norske myndigheter som har presset Bet365 opp i et hjørne med den nye pengespilloven som trådte i kraft 1. Januar 2023.

En trist melding for odds-folket

Fra 14. august 2023 godtar Bet365 ikke lenger nye kunder bosatt i Norge. Eksisterende kunder vil kunne logge inn, verifisere sine kontoer og gjøre uttak frem til 31. august 2023. Etter denne datoen vil kundene ikke lenger ha tilgang til kontoene sine. Kunder må da kontakte Bet365 direkte for å gjøre uttak.

bet365 logg inn
Lite hyggelig beskjed å få på Bet365 i dag

Prøv disse bettingsidene i stedet for

Selv om enkelte oddsportaler velger å forlate det norske markedet slik som Bet365, finnes fortsatt mange gode tilbud. Her kan du se noen av våre utvalgte samarbeidspartnere som tilbyr odds og sportsbetting. Klikk på bildet for å gå videre til sidene deres.

iBet Bonuspanel
Lilibet Bonus Panel

Fortsatt mange gode tilbud for de som er glade i å spille odds

Bet365 har hatt et sterkt fotfeste i Norge, og er kjent for å tilby et bredt spekter av odds, inkludert norske kamper ned til lavere divisjoner. Sammen med gode innskudds- og uttaksløsninger, har dette gjort plattformen til et populært valg for norske spillere. Men heldigvis gir ikke alle online casino og oddsportal opp Norge som marked. Her i Kongebonus kan du finne mange spennende tilbud i vår liste over bettingsider.

Bet365 oppgir ikke noen grunn til stengingen

Årsaken til at de trekker seg ut av Norge er ikke formelt oppgitt. Mange tror at det skyldes de nye strengere reglene som er innført her hjemme. Den nye pengespilloven i Norge som trådte i kraft 1. Januar i år, har gjort det enda vanskeligere for utenlandske operatører.

For mer informasjon om endringer i det norske spillmarkedet, følg med på Kongebonus nyheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *