Nyhetsvarsel: UAB Payrnet har startet tilbakebetaling til sine kunder

Publisert: 18/07/2023 Sist Oppdatert: 16/08/2023 2 lesetid
UAB Payrnet
Ikke umulig at noen vil vurdere å feire litt etter å få tilbakebetalt pengene som har vært låst siden Februar.

Kongebonus sine nyhetsreportere har vært i direkte dialog med Bank of Lithauen, og vi har i dag fått en viktig oppdatering på saken om MuchBetter. UAB Payrnet har nå startet utbetaling av utestående midler til sine kunder. Prosessen er overvåket av Bank of Lithauen, og MuchBetter sine kunder kan forhåpentligvis forvente et snarlig oppgjør fra UAB Payrnet. Mange har søkt om refusjon fra UAB Payrnet allerede.

Siste oppdatering: UAB Payrnet rapporterer om fremgang i tilbakebetalingene.

Du kan lese dagens pressemelding fra Bank of Lithauen (på engelsk). Denne ble publisert kun få timer etter at Kongebonus opprettet kontakt med banken, og oversendte en del spørsmål.

Her kan du se spørsmål, og svar fra Bank of Lithauen

Kongebonus: Vi har kommet til den konklusjon at UAB Payrnet ikke har klart å gjøre opp sine kunders utestående midler innen den fastsatte fristen 14. juli 2023.

Vi skriver for å be om Bank of Litauens innsikt i saken. Spesielt vedrørende:

 • Kan banken bekrefte det totale beløpet av penger UAB Payrnet har utestående i kundemidler?
 • Hvilke tiltak eller strategier har banken tenkt å implementere for å hjelpe UAB Payrnet’s kunder i prosessen med å gjenopprette deres blokkerte midler?
 • Hvilken plan, om noen, har Banken i Litauen skissert for å lede denne prosessen?

Svarene vi fikk fra Bank of Litauen, vedrørende status av MuchBetter og UAB Payrnet:

Takk for spørsmålene, vi vil forsøke å gi svar på beste måte under:

En kort kommentar angående fristen – den endelige fristen er 2 måneder fra datoen for tilbakekalling av driftslisensen.

«Et selskap hvis lisens er tilbakekalt (i dette tilfellet UAB Payrnet) har 2 måneder på å returnere midler til kundene. Hvis dette ikke er mulig i spesielle tilfeller, skal Bank of Litauen varsles innen 2 dager, med en begrunnelse og en ny frist for oppgjør. Denne fristen kan imidlertid ikke overstige 2 måneder fra datoen lisensen ble trukket tilbake«.

Vi ønsker å påpeke at UAB Payrnet allerede har startet å returnere midler til sine kunder. Bank of Litauen overvåker prosessen nøye. Vi er i aktiv kommunikasjon med både Payrnet og andre relaterte selskaper, samt tilsynsmyndigheter, for å sikre en smidig oppgjørsprosess.

Vi kunngjorde en offentlig pressemelding for Payrnets kunder i dag, det kan også være nyttig:

Når det gjelder det totale beløpet UAB Payrnet har utestående i kundemidler, er denne informasjonen til tilsynsformål og kan ikke avsløres (begrenset av loven som gjelder for Bank of Litauen).

Med vennlig hilsen
Kontakt for media
Giedrius Šniukas

Bank of Lithauen

26 kommentarer til “Nyhetsvarsel: UAB Payrnet har startet tilbakebetaling til sine kunder”

 1. Simon sier:

  Trenger man å søke på nytt?
  Sendt x antall mail til ulike epostadresser…?.

 2. Kongebonus sier:

  Det er ingenting som tilsier at man må søke på nytt. Men om man ikke har brukt fundsreturn-support@payr.net, bør man gi dem et vink der.

 3. Ask Vea sier:

  Noen som har bevis på at de faktisk har mottatt pengene sine?

 4. Å.B sier:

  Ja da spørs det da om det blir igjen penger til muchbetter kunder.payrnet har vist betalt ut masse til andre kunder.og det rare er att de ikke svarer på eposter. Skeptisk huff.

 5. Line Moen sier:

  Jeg tror det først når jeg ser pengene på min konto!

 6. Pål Knapkøien sier:

  Er jo mange kunder og skjønner at det ikke er gjort i en fart.hele Europa omtrent og en omsetning på 7,5 milliarder euro 2022.feirer med en flaske vann og en iskrem.

 7. Kongebonus sier:

  Det har du helt rett i. Vi aner kun konturene av den totale utestående summen. Det var derfor vi forsøkte å få et tall ut av Bank of Lithauen, men det var visst ikke helt etter reglementet å oppgi sånne ting til mannen i gata. Kun for å ta et eksempel, har UAB Payrnet fått ganske stor medieomtale i Irland, fordi de var betalingsleverandør for gavekort på alle de store shopping-sentere i landet. Der er det mye folk i harnisk over at gavekort de har kjøpt/fått/gitt bort, ikke kan brukes i butikkene. Vi kan ikke annet enn å fortsette å holde dialogen med BoL, og videreformidle fakta etter hvert som vi får det i hende.
  Vi her i Kongebonus ønsker alle en fin og rolig helg, og setter stor pris på at dere kommenterer og er aktive her inne på siden ♥️

 8. Line Moen sier:

  Jeg har også vært i kontakt med BoL som nå legger alt ansvar over på payrnet. Om vi ikke får pengene være så kan vi gå rettens vei sier BoL. Vi er derfor nødt til å sette all vår lit til at payrnet gjør opp for seg.

 9. Åge sier:

  Hvilke mailadresser må man søke til, hvilken info kreves for å det inn på bank konto ?

 10. Pål Knapkøien sier:

  Luringen railsbank payrnet copy til bol og denne refund mb support payrnet net eller noe lignende navn på den siste.hvorfor bare pressemelding med patience, men de har jo andre ting å gjøre enn bare a mailen alle kundene?

 11. Å.B sier:

  Er det noen i det heletatt fra muckbetter som har mottatt noen penger enda. Drar ut dette.

 12. Line Moen sier:

  Dette kommer til å dra ut i det uendelige! Det har jeg innsett. Anbefaler alle å anse disse pengene som tapt!

 13. Pål Knapkøien sier:

  Kongebonus hva skjer av nytt de har vel driftskonto og kunde konto kan de komme in å tå våres penger må de ikke ha koder.sitter de med hver enkelt sak dammen med bol blir de jo aldri ferdige.hvor stor tro har kongebonus og har dere daglig dialog?

 14. Å. B sier:

  Akkurat samme dritten som har vært i 6 mnd snart. Bare idoti hele dritten. Sier vi skal være tålmodige. Hva f skal man være etter så lang tid.og for en inf0 man får. Ingenting.Dette er vel mafia på det beste. Burde dratt ned og funnet dritten. Og gode bank av lithauen hva gjør de????.

 15. Line Moen sier:

  Sies at payrnet har begynt å refundere, men det tror jeg hva jeg vil om!

 16. Pål Knapkøien sier:

  Bol jobber og overvåker payrnet. Bol er seriøse det er ikke noen få som skal ha penger,tar tid og må ha lengre tid tenker jeg.3 mill kunder hvor lang tid bruker du!

 17. Line Moen sier:

  Lenger tid er greit nok, men vi får dårlig med info. Det har bært mangel på oppdateringer hele veien!

 18. Pål Knapkøien sier:

  Du har helt rett pengene er det viktigste.har grusomt med penger der.tar på både fysisk og psykisk.kongebonus hører ikke noe på lenge!

 19. Kongebonus sier:

  Vi har denne uken bedt Bank of Lithuania om å dele bevis på at nevnte prosess er vel underveis. Nå er det slik at for store deler av Europa, inkludert Litauen, så er August den viktigste sommer/fellesferie-måneden. Med bakgrunn i dette forventer vi egentlig ikke å gjenoppta en matnyttig dialog før i September.

 20. Å. B sier:

  Huff. Har de ikke frist til 22 aug da. De har vel ikke tid til ferie i en sånn situasjon. Og skulle tro de har ferie. For det skjer jo ingenting.

 21. Pål Knapkøien sier:

  2 uker igjen dette er jo bare tull.har ikke hørt om noen norske som har fått penger.svarer ikke på mailer og ingen bevis på noen ting.begynner å lure på om bol er like korrupt.hva skjer de kan ikke skylde på ferie! Men det kommer de til å gjøre.bkir bare merå mer avdumme svar.bol driter vel i oss.

 22. Line Moen sier:

  Nå har kongebonus fjernet infoen om intervjuet også, så hva skjer? Blir det ikke noe?

 23. Pål Knapkøien sier:

  1 dag igjen.2 frist ingen penger hva skjer ingenting.hvem har fått penger!

 24. Line Moen sier:

  Jeg forventer faktisk en kommentar fra kongebonus snart i og med at de lovte et intervju.

 25. Vigdis Larsen-Ross sier:

  Nordmenn somhar penger på sine muchbetter kort, hva skjer med dem?

 26. Paul Pettersen sier:

  Regner med de fleste har fått mail fra muchbetter om å sende krav på nytt til en gmail konto !? Litt lei av å sende min id overalt. Railsr aka Payrnet er vel ansvarlig og sitter på pengene, hvorfor skal ikke de betale dem ut da ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *